לאן לפנות לאן להמשיך...?
יש לי חבר מזה 9חודשים
9חודשים מאוד אינטנסיביים,אהבה (הרגשית)פורחת
אנחנו גרים די רחוק אחד מהשניה הוא אצלי המון. בגלל שלומד במרכז אני גרה אצל ההורים מגיע בחופשיות אוכל נתקלח באמת מתארח מכל הלב... דואגים לו לאכול לעבודה וכד...
וכמובן שגם אני הולכת אליו אך פחות רק בסופשים
לצערי חסר לי משהו בקשר הזה הפינוקים
הוא פחות קונה לי פחות מזמין אותי פחות מציע לצאת הכל מגיע ממני אני רוצה לצאת אני קובעת לאן וכד...
הדבר היחיד שהוא פינק אותי מאז שאנחנו ביחד זה צמיד ופיג'מה
הייתי חולה בבית חודש אומנם הגיע לבקר אך לא הביא עימו כלום
המשפחה שלי קצת מתחילה להתעצבן על ההתנחלות של כמה פעמים בשבוע וזה שהוא לא ממש עוזר אם זה להרים צלחת אחרי ארוחה או לבוא בשישי עם איזו עוגה
אמא שלי טוענת שהוא קמצן
בגלל שזה נראה שזה קשר מאוד רציני שנינו כבר לא בגיל של משחקים עוד מעט 30
החלטתי לדבר איתו אמרתי לו פתחתי
בפניו ההההכל אך הכל ממשיך כרגיל אמר שמבטיח לשנות אך אין שיפור
יוצאים ביחד לקניון קונה לעצמו ואני קונה לעצמי
אני פינקתי אותו ביום הולדתו בצימר ארוחה מתנות
שהייתי בחול קניתי לו מתנות ולבני משפחותו
כולם אצלי אוהבים אותו אנחנו מדברים על טבעות ואף היינו קרובים לזה יותר מתמיד לפני מס חודשים אך פתאום זה נעלם אך. כן מדבר על חתונה על בית על ילדים...
אימי מאוד אוהבת אותו אבל מפריע לך שאין תמורה ואין פינוקים
הכל אני מזמינה הכל אני מחליטה הכל אני מציעה
שנשאלתי מה אני רוצה ליום אהבה אמרתי לו מה אני רוצה והתשובה שקיבלתי אולי לא נקנה אחד לשניה כלום ונעשה משהו ואז שאלתי מה נעשה ולתשובה קיבלתי תחברי טבל למה אני למה???
אני כל כך מבינה את אמא שלי שעושה עבורו המון והוא אצלי מלאאאא לקבל את התמורה אני לפעמים בןלגת וקונה ואומרת שזה ממנו בכדי שיהיה שקט
אבל זה כואב לי נורא
הוא לידי ואני לא מפסיקה לבכות מה לעשות מה לפני שאולי זה יהיה מאוחר נכון שחלק יגידו לי עזבי שטויות אבל זה חסר לי זה מפריע לי... אני צריכה להחליט אני צריכה לקנות אני מזמינה ואפילו לא מנסה לומר לי להחזיר את הארנק טוב טוב פעם אחרת אני ופעם אחרת זה שוב לא קורה...
מה אתם חושבים לעזוב לקחת הפסקה מה???
יש לי חבר מזה 9חודשים
9חודשים מאוד אינטנסיביים,אהבה (הרגשית)פורחת
אנחנו גרים די רחוק אחד מהשניה הוא אצלי המון. בגלל שלומד במרכז אני גרה אצל ההורים מגיע בחופשיות אוכל נתקלח באמת מתארח מכל הלב... דואגים לו לאכול לעבודה וכד...
וכמובן שגם אני הולכת אליו אך פחות רק בסופשים
לצערי חסר לי משהו בקשר הזה הפינוקים
הוא פחות קונה לי פחות מזמין אותי פחות מציע לצאת הכל מגיע ממני אני רוצה לצאת אני קובעת לאן וכד...
הדבר היחיד שהוא פינק אותי מאז שאנחנו ביחד זה צמיד ופיג'מה
הייתי חולה בבית חודש אומנם הגיע לבקר אך לא הביא עימו כלום
המשפחה שלי קצת מתחילה להתעצבן על ההתנחלות של כמה פעמים בשבוע וזה שהוא לא ממש עוזר אם זה להרים צלחת אחרי ארוחה או לבוא בשישי עם איזו עוגה
אמא שלי טוענת שהוא קמצן
בגלל שזה נראה שזה קשר מאוד רציני שנינו כבר לא בגיל של משחקים עוד מעט 30
החלטתי לדבר איתו אמרתי לו פתחתי
בפניו ההההכל אך הכל ממשיך כרגיל אמר שמבטיח לשנות אך אין שיפור
יוצאים ביחד לקניון קונה לעצמו ואני קונה לעצמי
אני פינקתי אותו ביום הולדתו בצימר ארוחה מתנות
שהייתי בחול קניתי לו מתנות ולבני משפחותו
כולם אצלי אוהבים אותו אנחנו מדברים על טבעות ואף היינו קרובים לזה יותר מתמיד לפני מס חודשים אך פתאום זה נעלם אך. כן מדבר על חתונה על בית על ילדים...
אימי מאוד אוהבת אותו אבל מפריע לך שאין תמורה ואין פינוקים
הכל אני מזמינה הכל אני מחליטה הכל אני מציעה
שנשאלתי מה אני רוצה ליום אהבה אמרתי לו מה אני רוצה והתשובה שקיבלתי אולי לא נקנה אחד לשניה כלום ונעשה משהו ואז שאלתי מה נעשה ולתשובה קיבלתי תחברי טבל למה אני למה???
אני כל כך מבינה את אמא שלי שעושה עבורו המון והוא אצלי מלאאאא לקבל את התמורה אני לפעמים בןלגת וקונה ואומרת שזה ממנו בכדי שיהיה שקט
אבל זה כואב לי נורא
הוא לידי ואני לא מפסיקה לבכות מה לעשות מה לפני שאולי זה יהיה מאוחר נכון שחלק יגידו לי עזבי שטויות אבל זה חסר לי זה מפריע לי... אני צריכה להחליט אני צריכה לקנות אני מזמינה ואפילו לא מנסה לומר לי להחזיר את הארנק טוב טוב פעם אחרת אני ופעם אחרת זה שוב לא קורה...
מה אתם חושבים לעזוב לקחת הפסקה מה???