לאן לנסוע?!

sharonguz

New member
לאן לנסוע?!

טוב יהי. אני כבר ממש ממש מתלבטת לאן כדאי לנסוע.. אני מעוניינת במקום שיהיה גם לטייל ולראות וגם לשבת על חופים מדהימים לרבוץ קצת ולשתות שייק אננס :) בתאילנד כבר הייתי (אומנם לתקופה של 3 שבועות) אבל לפי דעתי מיציתי בסבבה.. הודו לא ממש בא לי.. מקום שיהיה די זול.. התקציב הוא בערך 30,000 ש"ח לתקופה של 2-3 חודשים (כולל הכל - אולי בלי הטיסה). אשמח לקבל תגובות!! תודה!!!

SPnage

New member
לא חסר

חופים יש בויאטנם ובורמה, ואפילו בדרום סין. בלאוס אמנם אין ים, אבל אזור 4000 האיים בדרום בהחלט מספק את הדרישה של לרבוץ עם שייק כל היום.

jeshu

New member
בתקציב הזה לחודשיים הייתי טס לאיסלנד.לא בדיוק לרבוץ על חופים,אבל כן הגשמת חלום ישן (בשבילי). חודשיים שלושה בפיליפינים - הבחור עם תקציב ק"מ מעל הראש.

תלוי בעונה אבל התקציב נפלא

אפשר פיליפינים, מדגסקר, מוזמביק, ברזיל הקריבים, קוסטה ריקה מקסיקו טנזניה, ויאטנם אינדונזיה ויש עוד ועוד תלוי מתי את נוסעת

sharonguz

New member
אז ככה...

אני רוצה לנסוע בערך באפריל... לחודשיים שלושה... עכשיו אני מאוד אהבתי את תאלינד שיש גם את הקטע של החופים מסיבות קניות וגם כמובן את כל הטיולים ולראות דברים מדהימים... אבל הייתי ומיציתי בגלל זה אני רוצה לסוע למקום אחר ולראות מקומות שעדיין לא הייתי בהן.. לא בא לי על הודו כי הבנתי שיש אנשים שאוהבים ויש אנשים שלא.. ועם כל ההעלמויות שם וכזה אני מעדיפה שלא.. פשוט לא ממש מושך אותי.. אז אם יש לכם המלצות על מקומות שהייתם בהם ועונים על הקריטריונים הנ"ל ובתקציב של 2,500 $ בכל חודש לישון במקונות סבבה ולעשות דברים כיפיים כמובן שאפשר גם להתפשר על תקציב מועט יותר פשוט אם כבר טיול אז כמו שצריך לפי דעתי.. אני אשמח לשמוע את דעתכם.. תודה רבה על העזרה!

אפריל אהא !!

אז זה מוריד את קניה טנזניה זניבר כי גשם. זה מוריד את ויאטנם כי שוב גשם וגם בבורמה סרי לנקה מלדיבים זה גשם. זה משאיר מקומות מדהימים כמו הפיליפינים שאין לי ספק שלא יהיה קל לבזבז 2500 $ בחודש. זו מדינת איים, 7100 איים ליתר דיוק, חופים מפה ועד שם, כל אחד אחר ומיוחד. המון מה לטייל והמון פאן בחופים. לא הרעש של תאילנד אבל הנופים לא פחות יפים חפשי קישורים ל - PALAWAN אי מקסים. חפשי קישורים ל BOHOL. חפשי קישורים ל NEGROS העונה הכי טובה בפיליפינים היא אפריל עד יולי. אופציה שניה ומדהימה היא אינדונזיה, אמנם הויזה מקסימום חודש אבל את יכולה לחלק אינדונזיה, וגם פיליפינים בתקציב שיש לך בלי בעיה בכלל. אופציה נוספת בתקציב שלך זה אוסטרליה ופיג'י את דרום אמריקה אני לא מכירה מספיק כדי לענות. גם מדגסקר יכולה להיות אופציה אבל יותר טיולית פחות פאן. אם תצטרכי עוד עזרה אמשח לעזור.

shmuel778

New member
אני יכול לחשוב על...

כמו שמיכל הזכירה , כדאי לציין למתי מתוכננת הנסיעה , אבל בלי שום קשר אני יכול לחשוב על סרי לנקה בשילוב האיים המאלדיביים אן זנזיבר או סיישל ועוד..

justme האחת

New member
עם 30000

את יכולה להיות בדרום אמריקה כחצי שנה בכיף. תתחילי בברזיל ותקנחי בברזיל
, לא חסרים חופים, מומלץ בעיקר החלק הצפוני של ברזיל.

argorn

New member
נו מה בעיה ?

פיליפני מקסיקו ברזיל קניה קוסטה ריקה ונצואלה הונדורס קובה כל אי פולינזיה מדגסקר ואם תשאלי אותי אז השוס זה סאו תומה ופרנסיפה

sharonguz

New member
הדבר שאתם לא מבינים זה...

שעל כל המדינות שאתם מדברים עליהם אין לי מושג.... אני לא מכירה אותן ולכן נראה לי נורא מגניב לנסוע ל"מדגסקר" אבל אני לא יודעת מה אפשר לעשות שם וכל דבר כזה... אתם אומרים שפשוט כדאי לי לחפש קישורים באינטרנט למקומות האלה?

כן , חפשי קצת מידע כללי, ותראי

מה מדליק אותך , ואז תשאלי שוב ונשמח לענות. לא בכל המקומות הייתי אבל אני די מכירה, כי זה מעניין אותי. תנסי באתר הזה למידע כללי והשאר "גגלי" את שם המדינה ומשם כבר יבוא השאר. www.wtgonline.com

מרסלו1

New member
ממליץ

על מרכז אמריקה, המרחקים שם קצרים יחסית, אפשר להספיק הרבה בזמן קצר יחסית ולראות מגוון של תרבויות, נופים והחופים שם מהיפים שראיתי.

למעלה