לאן ללכת!?

fashasha

New member
לאן ללכת!?

אוקיי , אני אמור להתגייס מתישהו (בתחילת 2004) , למרות שאני בשנה האחרונה שלי בביתהפסר...עכשיו , רציתי לשאול לאן כדאי ללכת בצבא ... הנתונים שלי הם כאלה ... אני בן יחיד אני חושב שהפרופיל שלי הוא צבאי אני חושב שהקב"ה שלי הוא פסדר (אני מקווה , אם לא פישלתי במבחנים) אני במגמה הכי גבוהה בביתהספר שלי( פיזיקה , אלקטרוניקה ומחשבי) עכשיו , אני לא ממש רוצה ללכת לפי מסלול הלימודים שלי , אני רוצה משהו שווה בצבא , שלוש שנים וזהו ... אוקצור , מה עושים? לאן הולכים? מה שווה? איפה אפשר להשיג יותר מידע? ד"א , אפשר לקרוא לי גם נפל של תלפיות (לא עברתי את המבחן הראשון - גוד דאמ איט! איזה מבחן קשה וארוך זה היה)

soldier21

New member
מד"ן

סביר להניח שיש בבית ספרך מד"ן/ית (מדריך/ת נוער) שאלה חיילים שתפקידם הוא לתת ייעוץ בכל נושא הקשור לצבא. קבע איתו/ה פגישה ואני בטוח שהוא/היא יישמחו לעזור לך ולשבת איתך על האופציות. בכל אופן, עד שלא תדע את הפרופיל שלך (קרבי או לא) ועד שלא תחליט בדיוק איזה שירות אתה מחפש (ג'ובניק/קרבי/יחידה סגורה/יחידה פתוחה וכו') אז קשה לייעץ. תחשוב על זה, ואל תזלזל כי שלוש השנים האלה הן ארוכות וחשובות ולא כדאי להתקע בתפקיד חרא כי לא מקדישים מספיק זמן. בכל אופן, אם עדיין יהיו לך שאלות אז אתה מוזמן לפנות אליי, אני אשמח לעזור! בהצלחה!

למעלה