לאן להמשיך?

The Eraser

New member
לאן להמשיך?

טוב אז לאחרונה הכרתי את אירוסמית'. וכמו שאני מכיר כל להקה, שמעתי את האלבום הראשון פלוס אלבום מצליח (ROCKS במקרה הזה, כי יש לו שם מגניב). את האלבום הראשון ממש אהבתי ואהבתי גם את השירים היותר פרועים באלבום ROCKS כמו Lick and a Promise Combination Get the Lead Out איפה אני מוצא עוד שירים בסגנון הזה? הצד הבלוזי והפרוע של הלהקה. בכלל איזה עוד אלבומים מומלצים?

בָלבָל

New member
ואו התחלה מעולה היתה לך!

וכדי להמשיך אותה, אני אמליץ משהו שאנחנו לא ממליצים פה בדר"כ, וזה להמשיך לפי הסדר של האלבומים!! פשוט מאוד! יש פה במאמרים דיסקוגרפיה מאוד מסודרת. תמשיך עם האלבומים לפי הסדר מהראשון.... ונשמח מאוד מאוד אם תישאר פה בפורום וספר לנו חוויות מההקשבות הראשונות. התחלת עם 2 אלבומים מאוד מאוד מאוד אהובים עלי! תהנה בהמשך!

The Eraser

New member
It aint easy livin like a jipsy

תודה על התגובה המהירה קודם כל! אני שמח לדעת שהייתה לי התחלה טובה. החלטתי שאני צריך להפסיק להיות תקוע בסיקסטיז וברולוניג סטונס ולעבור לסבנטיז רוק. זה בגלל שהייתה לי סלידה מסוימת מהסבנטיז (בעיקר מהמיינסטרים דיסקו). האמת שהאלבום הראשון תפס אותי מייד. האלבום הוא מצוין אבל חסר לו משהו בשביל להיות לדזפלין1או 2. בכל מקרה נהנתי ממנו מאוד. השיר הראשון מעולה, מאמא קין גדול, Movin out. כמובן Dream on שהכרתי כבר קודם. כמה שהוא פשוט ככה הוא טוב. בכל מקרה מייד עברתי ל ROCKS וגיליתי שהוא לא בדיוק המשך של האלבום הראשון אבל גם הוא היה מהנה מאוד. שומעים שהלהקה התפתחה בזמן הזה. בקשר להמלצה שלך על הדיסקוגרפיה, זה קצת בעייתי עם דיסקוגרפיה של 20 אלבומים אולפן. אם אפשר המלצות ספציפיות. חשבתי לקפוץ קדימה בזמן ולקנות את האלבום החדש ביותר של הלהקה (אני עוד צריך לברר איזה אלבום זה
) אבל מה אתם ממליצים במיוחד?

SaintJohn

New member
שלום לך../images/Emo13.gif

אני מצטרף להמלצות על האלבומים הראשונים. אם אהבת את אלבום הבכורה ואת Rocks (הרביעי), אני ממליץ בחום להמשיך עם האלבומים השני והשלישי - Get Your Wings ו-Toys In the Attic. המלצה נוספת שלי היא גם על האוסף המשולש Pandora's Box, שמאגד בתוכו עשרות שירים מהעשור הראשון של אירוסמית', וגם לא מעט קטעים ושירים בביצועים שנמצאים רק שם. אתה גם מאוד תאהב את אלבום הסטודיו האחרון שאירוסמית' הוציאו - Honkin' On Bobo - מ-2004. זה אלבום קאברים לשירי בלוז ישנים, שמבוצעים בסגנון המיוחד של אירוסמית', באמת תענוג. האלבומים הנוספים של אירוסמית' הולכים יותר לצד הרוקיסטי של שנות ה-80 וה-90, ואם הם מסקרנים אותך אז אני מאוד ממליץ על Pump, Get a Grip ו-Nine Lives. הסאונד שלהם די שונה מהסאונד של האלבומים האחרים שהמלצתי לך עליהם. אבל יותר מהכל - לך על Get Your Wings ו-Toys in the Attic. אתה מוזמן לכתוב פה את ההתרשמות שלך מהאלבומים, ובכלל להישאר פה בפורום ולהשתתף בדיונים.

The Eraser

New member
אני אנסה להשיג את המוקדמים האחרים

או את האוסף - מה שיבוא קודם. בקשר לאלבומים היותר מאוחרים, באיזה מהם נמצא השיר CRAZY? הוא נשמע חדש יותר אבל הוא בהחלט בלוזי!

בָלבָל

New member
crazy הוא מget a grip

שממנו יצאו גם cryin וamazing בדיסקסנטר בדיזנגוף סנטר יש הרררבבבההה אלבומים שקשה למצוא ברוב הארץ... הם ממש משקיעים באירו
ממליצה לך לרוץ ולקנות! והמחירים ממש לא בשמים

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifאם כבר לקנות

אז בתו השמיני
אני לא יודעת מה בקשר לאירוסמית' (כי אני דיי חדשה בזה
) אבל כמעט כל דיסק שחיפשתי היה שם (לא כולל Three Days Grace כי את זה אפילו לא מייבאים לפה...) ובכלל המחירים בתו תענוג!!

בָלבָל

New member
אין על הדיסקסנטר, בטח שלא במבחר של אירו

והאמת שאפשר למצוא שם לא מעט דברים שאין במקומות אחרים בדר"כ. אם אני לא טועה אז התו השמיני ודיסקסנטר יש ביניהם איזה קשר, אולי אפילו אותם בעלים או משהו כזה (כי אם קונים מתנה למישהו מדיסקסנטר הוא יכול להחליף בתו השמיני).

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifיכול להיות

אבל אני מדברת מבחינת מחירים. היום דיסקים שראיתי בדיסקסנטר שעלו יותר מאשר בתו השמיני. אם כבר מחירים - לא לקנות בטאוור רקורדס! אם התמזל מזלכם ומצאתם את הדיסק שחיפשתם (התסברות נמוכה מאוד) בכל זאת אל תקנו שם למשל -Use Your Illusion בטאוור - 75 לעומת 40 בתו ^^

SaintJohn

New member
יש בו מן הבלוז, בהחלט

אבל יש שיר ב-Honkin' On Bobo בשם The Grind, שלטעמי הוא סוג של Crazy עם דגש הרבה יותר גדול על הבלוז.

Aeroguy

New member
Night in the Ruts!!

האלבום השישי של הלהקה משנת 1979. מהאלבומים הפחות מוכרים של הלהקה, אבל לדעתי - האלבום הטוב ביותר שהם הקליטו, במיוחד אם מה שעושה לך את זה זה בלוז-רוק פרוע ו"מלוכלך".

The Eraser

New member
סליחה. טעות שלי. הסתכלתי עכשיו בדיסקוגרפיה

במאמרים וראיתי. אני אנסה לשמוע גם אותו בהזדמנות.

AeroFan

New member
Toys In The Attic !!

אתה בטוח תאהב אותו... גם Get Your Wings ו- Night In The Ruts מומלצים בחום !

בָלבָל

New member
זה לא בעייה בכלל... לאט לאט בקצב שלך

תתקדם עם השנים
בכל מקרה נתנו לך פה את ההמלצות שאני הייתי נותנת. אה בעצם ממליצה גם על done with mirrors שגם הוא נמצא בדיסקסנטר אם אני לא טועה, וזה נדיר לראות אותו בארץ אז הייתי הולכת על זה!

AeroTom

New member
אצטרף לכמה פה ואמליץ להמשך על

2 האלבומים שנמצאים בין הראשון ל-Rocks שהם: Get Your Wings Toys In The Attic 2 אלבומים נפלאים מלאים בכל טוב. Draw The Line שמגיע אחרי Rocks הוא גם המלצה טובה מאוד. אם אתה רוצה משהו מאוד בלוזי, נהדר ודי חדש - יש את אלבום הסטודיו האחרון - Honkin' On Bobo שיצא ב-2004. אלבום קאברים לשירי בלוז ישנים שהשפיעו על הלהקה, אך בסגנון שלהם. אלבום נפלא. בכל מקרה כמו שציינו יש את הדיסקוגרפיה לעזור לך וכמובן אנחנו כאן בשביל כל דבר שקשור בלהקה. אתה מוזמן להישאר בסביבה ולהנות

ErezLahat7

New member
למרות שכל אלבום שלהם שונה מהשני

אני באופן אישי ממליץ לך על PUMP,GET A GRIP או NINE LIVES המצליחים ביותר שלהם לאורך כל הקריירה אם אתה מתחבר יותר ללהיטי 70' , לך על TOYS IN THE ATTIC אבל אם תצליח להשיג את NIGHT IN THE RUTS (האלבום הכי לא ממוסחר והאהוב עליי מכל אלבומי ה-70S בסגנונות שציינת) אתה עוד תגיד לי תודה על ההמלצה אם אתה אוהב קאברי בלוז מחודשים - לך על HONKING OF BOBO שיצא בשנת 2004 אם בראש שלך לשמוע את אירוסמית בלייב , אתה חייב אבל חייב לרכוש את LIVE BOOTLEG שיצא ב-78

למעלה