לאן להגר?
שלום לכולם!
אשמח שתעזרו לי עם החלטה חשובה שאני הולך לעשות.
הנני רווק בן 28 תל אביבי, מסודר ומרוויח טוב בהייטק.
יש לי מטרות ברורות וכתובות לחיים הקצרים האלה, ואחת מהן היא להגר מכאן.
יש לי כמה הצעות עבודה אבל אני לא סגור על מיקום, חשבתי להגר לבריטניה אבל קר שם,
ארצות הברית נראה לי יותר תתאים כי אני אחד שאוהב עבודה קשה ונותן הכל בשביל הצוות שלי ומקום העבודה שלי, גם על חשבון חיי האישיים - ושם אני מניח שמעריכים את זה.
יש לי גם קשרים באוסטרליה וקיבלתי הצעה משם, עם משכורת יחסית גבוהה.
בנוסף יש אפשרות להולנד אבל אני לא יודע את השפה, אבל המשכורת גם יחסית גבוהה למה שהציעו לי.
בכל אופן בשורה התחתונה הכל פתוח, עכשיו זה התזמון המושלם בחיי להגר וההצעות זורמות ב-linkedin אבל אני לא יודע לאן...
טיילתי קצת בעולם והכי אהבתי את אודסה שבאוקראינה ואת פולין, אבל מבחינת איכות חיים ומגורים אין לי מושג היכן לגור.
אני דובר עברית, אנגלית מעולה, ורוסית בסיסית.
אשמח לשמוע הצעות לאן להגר, חייב לציין שבכל מקום שאני נמצא אני מסתדר ומוצא חברים במהירות.
תודה מראש!
שלום לכולם!
אשמח שתעזרו לי עם החלטה חשובה שאני הולך לעשות.
הנני רווק בן 28 תל אביבי, מסודר ומרוויח טוב בהייטק.
יש לי מטרות ברורות וכתובות לחיים הקצרים האלה, ואחת מהן היא להגר מכאן.
יש לי כמה הצעות עבודה אבל אני לא סגור על מיקום, חשבתי להגר לבריטניה אבל קר שם,
ארצות הברית נראה לי יותר תתאים כי אני אחד שאוהב עבודה קשה ונותן הכל בשביל הצוות שלי ומקום העבודה שלי, גם על חשבון חיי האישיים - ושם אני מניח שמעריכים את זה.
יש לי גם קשרים באוסטרליה וקיבלתי הצעה משם, עם משכורת יחסית גבוהה.
בנוסף יש אפשרות להולנד אבל אני לא יודע את השפה, אבל המשכורת גם יחסית גבוהה למה שהציעו לי.
בכל אופן בשורה התחתונה הכל פתוח, עכשיו זה התזמון המושלם בחיי להגר וההצעות זורמות ב-linkedin אבל אני לא יודע לאן...
טיילתי קצת בעולם והכי אהבתי את אודסה שבאוקראינה ואת פולין, אבל מבחינת איכות חיים ומגורים אין לי מושג היכן לגור.
אני דובר עברית, אנגלית מעולה, ורוסית בסיסית.
אשמח לשמוע הצעות לאן להגר, חייב לציין שבכל מקום שאני נמצא אני מסתדר ומוצא חברים במהירות.
תודה מראש!