לאן כולם נעלמו?

@@

New member
כל יום פורים ../images/Emo151.gif ../images/Emo35.gif

יקירה שלי, קצת מבאס לא??? מה לעשות, יש אנשים שעובדים, עסוקים. ג´ס בבדיקות, מרין רק ב- 12:00 תגיע לעבודה, נופרי עמוסה בעבודה שירלי, לירז, מיקי וגילגול, באמת מה קורה איתם?

Queen Of Love

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo171.gif../images/Emo70.gif

איזה כיף זה לצאת מהמספרה יפיופה כזו
שאני יוצאת מהמספרה אני יוצאת עם הרגשה מה זו טובה קצת שקט היום אולי צריך להעיר כמה אנשים !

Queen Of Love

New member
יש לי דילמה קטנטונת

היכרתי איזה מישהו לפני כשבוע בערך ממש מתוק,מקסים באמת. עוד לא נפגשנו, החלפנו תמונות. אנחנו מדברים בטלפון כמה ימים כבר. אתמול בלילה היתה לנו שיחה ארוכה, ודיברנו על חברתו לשעבר. ידעתי שהיתה לו חברה לפני כחודש וחצי (קשר של 5 חודשים) אבל רק אתמול תוך כדי שיחה איתו, הוא אמר לי שהם מדברים בטלפון ונפגשים לפעמים. הוא אומר שיש לה חבר. לפי מה שהבנתי הם גם לפעמים מתראים ולא רק לדיבורים....(למרות שיש לה חבר חדש!!) עכשיו בינתיים אין ביננו שום דבר, אנחנו בסה"כ מדברים, אני מאוד מחבבת אותו, קיבלתי את הרושם שגם הוא, אבל שוב, זה גבר אי אפשר לדעת מה באמת כוונותיו. אני לא יודעת אם כדאי בכלל להתחיל לחשוב על הכיוון שלו אם להיפגש איתו בכלל. מה אתם אומרים?

לא לא לא לא לא לא לא לא

לא עוד פעם אכזבה אם הוא לא גמר עם הקשר הקודם את לא נפגשת אני אוהבת אותך ולכן אומרת לך בצורה כזאת וחוץ אני היותר מבוגרת כאן אז לאמא שומעים שמעת ביי

Queen Of Love

New member
יש לי שאלה...

אם כן נתחיל קשר רציני, זה נורמלי לבקש ממנו לא להתראות עם חברתו לשעבר נכון?...ומה לגבי קשר טלפוני? החבר שלי לשעבר היה אומר שאני קנאית, אני אומנם עקרבית, אבל אני לא אוהבת לסגור את האדם שאני יוצאת איתו. מה נראה לך?, מה הכי מקובל? אני כבר יצאתי ממש מבולבלת.

@@

New member
מלכונת מתוקונת

גם אני כמו נופר חושבת שאת לא צריכה להכנס לקשר כזה, אם הם בקשר, אז כנראה שיש בינהם עדין רגשות אחד כלפי השני ולכן זה מחוץ לתחום. אבל..... אשפר תמיד להפגש לקפה אי אפשר לדעת לאן זה יוביל. למרות שאני הייתי נזהרת, מי רוצה לחוות עוד אכזבה? ולא יקירה שלי את לא קנאית, לגיטימי בהחלט שאת לא היית רוצה שהחבר שלך לא ישאר בקשר עם האקסית שלו, אני לא הייתי מסכימה, מה זה הפקרות?

Queen Of Love

New member
../images/Emo51.gif!!

אוקי, טוב שהורדתן לי את ההתלהבות, ממש אין לי חשק לעוד אכזבה!! אוהבת אתכן!!!

למעלה