לאן יותר שווה ללכת... ביום חמישי... לשברולט או לאזימוט? ומי הולך... רינת.
R RiNaTiT New member 7/8/02 #1 לאן יותר שווה ללכת... ביום חמישי... לשברולט או לאזימוט? ומי הולך... רינת.
H Hypnotize New member 7/8/02 #2 אני הייתי ממליצה על.. האזימוט בשברולט לא הייתי אבל בכל מקרה האזימוט זה אחלה מקום
M Mc Bang New member 7/8/02 #3 אההה... הייתי הולך לאזימוט... אני ירושלמי והייתי כולה פעם או שתיים באזימוט וזה אחלה מקום!
G G MaN aka Satla New member 7/8/02 #5 קבלי דעה אובייקטיבית פייייייי איזו שאלה , בטח שלאזימוט רק לאזימוט באזימוט הכי כיףף ולוקץ´ מופיע שם ! !!!
קבלי דעה אובייקטיבית פייייייי איזו שאלה , בטח שלאזימוט רק לאזימוט באזימוט הכי כיףף ולוקץ´ מופיע שם ! !!!
R RiNaTiT New member 7/8/02 #6 הייתי... כבר באזימוט... אנ´לא יודעת פשוט לאן ללכת יום חמישי.. יש המלצות?? רינת
N n u n a New member 7/8/02 #9 אז לכי לך לשברולט.. אם כבר היית באזימוט אז תחדשי לך ותלכי למקום אחר חוץ מזה שלאזימוט אפשר להגיע גם ביום שישי שברולט שברולט שברולט (סתם כי זה יותר קרוב לי לבית )
אז לכי לך לשברולט.. אם כבר היית באזימוט אז תחדשי לך ותלכי למקום אחר חוץ מזה שלאזימוט אפשר להגיע גם ביום שישי שברולט שברולט שברולט (סתם כי זה יותר קרוב לי לבית )