לאן יוצאים בערב

מיכלקו

New member
לאן יוצאים בערב

מאז שיש לנו ילדים, אנחנו יוצאים מעט מאד בערבים. וגם כשיוצאים, אנחנו די מוגבלים בשעות. וכשסוף סוף מחליטים לצאת, אחרי שמביאים בייביסיטר, משכיבים את הילדים לישון בלחץ זמן, משאירים שורת הוראות ארוכה לבייביסיטר, מגיע הרגע שצריך להחליט לאן יוצאים. וכל האופציות הרגילות נראות לי משמימות מידי, ולא שוות את המאמץ שעשינו. סתם לשתות קפה, אין בזה כלום. מסעדה: יקר ובהמי, אנחנו אוכלים במסעדות בצהריים במסגרת העבודה. סרט: מיותר כי אפשר להוריד הכל לdvd, הצגה - לא רוצה משהו כבד. רוצה להיות עם בעלי. א-קיצר, אני מחפשת בלוי כייפי ומענין, שובר שיגרה, שיאפשר לי להיות ביחד עם בעלי ולא לשבת לידו באולם חשוך, משהו זוגי, שמהו עם אדרנלין. יש רעיונות מענינים? אנחנו באיזור המרכז. ואל תציעו לי חילופי זוגות, ברוח ההודעות האחרונות בפורום. אנחנו לא בענין לחלוטין.

polegra

New member
מממממ....

קודם כל כן הייתי ממליצה על מסעדה..ולא רואה בזה משהו יקר ובהמי...אפשר מקום אינטימי רומנטי עם נרות ואווירה נחמדה..ולא חייבים ממש לאכול אלה דווקא לשתות משהו בליויי סלט בשביל להתחיל את הערב ולהכנס למוד של שקט... יש הרבה מקומות ממש על חוף הים לשתות משהו בכיף ולדבר... אפשר ללכת לרקוד יחד....סלסלה ריקודיים סלוניים ריקודי עם...יש מגוון אפשרויות אם אתם יצירתיים יש הרבה חוגי יצירה ...כמו למשל ללכת ליצור בשוקולד כל מיני דברים מעניינים ;) אפשר ללכת לערב זוגי בספא...גם מפנק וגם מכניס למוד חביב... בקיץ יש שחיות ליליות שזה נשמע לי ממש נפלא וזה ישמע טיפשי...אבל לפעמים גם באולינג זה כיף..כי זה לא ספורטיוי מידי...וגם מישחקי וידאו..יש שם את הדיסקיות שזה תמיד מצחיק אותי אישית... טלי

מיכלקו

New member
באולינג זהלא טיפשי בכלל

בפעם האחרונה שיצאנו, הלכנו לסרט, ובדרך נכנסנו למשחקיית ג'ויסטיק ושיחקנו במכונות עם כל הילדים. סדנאות פיסול, נשמע מעניין. אבל זה בטח בשעות הערב המוקדמות, לא? אשמח להמלצות ספציפיות, וגם למקומות נחמדים לרקוד, כאלה עם בני 30+ (לא 50+ ולא 16+).

ShirShir

New member
בפאב האירי "דאבלין" יש......

בני 18+, 30+ וגם 50+. באמת מכל גווני קשת הגילאים.... הפאב בפארק המדע ברחובות ויש גם בהרצליה.

רוית ב

New member
בדאבלין רועש מידיי!!!

כל כך חזק הם משמעים ת'מוזיקה שלא שומעיםמ ילה אחת של החבר שחלידכן וחוצמזה מסריח נורא לא אהבתי בכלל

ShirShir

New member
../images/Emo72.gifעניין של טעם../images/Emo9.gifאו גיל...../images/Emo8.gif

רוית ב

New member
שיר שיר - אני כבר רצה לקנות לי

חלקה צופה לים שיהיה לי מנוחה טובה בקבר...

גם אני אשמח לקרוא את התשובות

גם אנחנו במצב דומה. וחבר'ה, נא להמליץ על מקומות ספציפים...

אני חייבת לענות לך

קודם כל - לא מזמינים בייביסיטר וכשהיא באה חושבים לאן ללכת קודם כל קובעים לאן הולכים ורק אח"כ מזמינים בייביסיטר גם האיש שלי לא אוהב הצגות וסרטים פעם בשבועיים אנחנו יוצאים לבד בערב (רוב הזמן אנחנו עם מלא חברים) אז יש כמה אפשרויות או - שהולכים לשתות קפה עם עוגה טובה במקום שקט !!!! או שהולכים לטייל באיזה טיילת או במרכז העיר ומוסיפים גלידה משותפת גדולה או שפשוט יוצאים להליכה רגלית שעה / שעה וחצי יחד גם שורף קלוריות גם משחרר וגם הולכים יחד אח"כ מקלחת רותחת ו.....למיטה ביחד !!!!! באדי

ShirShir

New member
../images/Emo48.gifבילויים../images/Emo65.gif

בילוי איכותי שתכינו לבד.... פיקניק מושקע או קומזיץ על חוף הים טיול לילי במקום יפה בארץ לונה פארק (כמו שהיינו ילדים) לכו להופעה מוזיקלית (
ריטה, דיויד ברוזה וכו'...) קורס / סדנא (קורס רייקי, עיסוי לזוגות, סדנת בישול וכו'...) עוד
איזה כיוון אהבת

ShirShir

New member
עוד........

בילוי ספא לילי ערב גיבוש עם חברים טיול סיור לילי מאורגן דרך אגב, מדובר על בילוי רק בשעות הערב?

moribat

New member
אם אתם אוהבים לרקוד, ממליצה על

ה"קוקפיט" במלון אוויה יהוד, גם יושבים וגם רוקדים, כשהאנשים שבאים לשם מגוונים בגיל.מקום חביב עליי ועל בעלי..

כמו פעם לפני עידן הtv והמסעדות .

כאשר שנים שלושה זוגות היו נפגשים בבית אחד חברים, משוחחים , משחקים משחקי שלחן כמו רמי קוב , אפילו קלפים (לא בכסף כמובן) , מה רע בכך? אז החברות היתה הרבה יותר אנושית ובעלת ערך מאשר היום שכל אחד ספון בביתו עם ה dvd שלו או שזוג יוצא לסעוד בחוץ, פתאום אוכל נהיה בילוי.

orit281

New member
עוד כמה

פאב עם הופעות חיות, טיפולי גוף זוגיים, צניחה חופשית (זה ביום לא בלילה) אגב שערוריתי בעיני מה שכתבת- כי הרעיון הוא ששניכם תבלו זמן יחד לבד וזה לא ממש משנה איפה. מסעדות בעבודה זה לא כמו ללכת עם הבעל לבד שיש זמן נטו אחד לשני וכו'

מיכלקו

New member
יש בזה משהו

ואולי זה מעיד על איזה בעיה ביחסים, שאני משתעממת מלשבת במסעדה. אבל זו המציאות. שגרת היום שלי מאד משעממת, ובערב אני רוצה לעשות משהו יותר מעורר ומענין מאשר לדבר, לבלוס ולבזבז כסף. אני מרגישה שבעה מזה.

למעלה