לאן הם נעלמו....

לאן הם נעלמו....../images/Emo196.gif

יש כמה ומכה אמנים שדי נעלמו בזמןה אחרון.... איפה הם???? dmx alicia keys eve fabolous freeway redman mop lauryn hill ???

אחד אחד

די אמ אקס הוציא השנה אלבום, לאף אחד לא איכפת, הוא בטח באיזה קראק האוס עכשיו אם אתה רוצה לבקר... אלישיה... לא יודע, אבל אל תדאג לגביה, היא בטח עובדת על משהו. איב מדגמנת ועושה סדרות טלויזיה, היא חתומה באפטרמת', מה שאומר שדרה יוציא אלבום שלה כשייתחשק לו (אף פעם) בפעם האחרונה ששמעתי היה לה שיר עם TI. פאבולוס? בפעם האחרונה ששמעתי הוא עבר חברת תקליטים ,יש מצב שהוא מתקרב לג'י יוניט. פריוואי - אמור להוציא אלבום השנה כשפידי סנט וג'יי זי הם המפיקים בפועל. רדמן "אמור" להוציא אלבום בקרוב (כשה"בקרוב" הזה נשמע כבר 4 שנים בערך), ראיתי אותו בהופעה לפני חודש בערך והוא רעב... MOP - למי איכפת? לוריין היל בעצמה לא יודעת מה היא עושה עכשיו.

volatile

New member
קראתי איפשהו

שפאבלוס בכלא. אבל בתאכלס, פיכס, למי אכפת.

DirectT

New member
פעם אחרונה ששמעתי עליו

היתה כשהוא פתח אופנת בגדים משלו וזה היה לפני חצי שנה בערך מאז לא יודע מה נסגר איתו אבל האופנה נראית זוועה עליו / בכלליות

U DUN

New member
כנ"ל

M.O.P. היו בין הראשונים שהעלו את הגאנגסטה ראפ לרמה אחרת כמו ש-Clipse עשו שנה שעברה עם ראפ על סמים. מקווה שהם יביאו אותה באלבום יותר טוב בהרבה מאשר חבריהם לנשק Mobb Deep שפשוט הוציאו אלבום חלש ביותר.

Trrasque

New member
פעם אחרונה ששמעתי על פאביולס

ירו בו...צחקו על זה אפילו בעסק שחור

dune d

New member
From Nothing To Something

זה האלבום שלו שצפוי לצאת באפריל השנה.

dune d

New member
Eve - Here I Am

צפוי לצאת באביב הקרוב. DMX הוציא השנה את האלבום שלו אני בספק עם הוא יוצא עוד אחד השנה הנוחכית. alicia בעיקר בסרטים לאחרונה ממה שאני יודע אבל אולי יהיה גם אלבום השנה. Freeway - Free At Last גם באביב הקרוב Redman - Red Gone Wild גם יוצא באביב/קיץ הקרוב במידה ולא ידחה שוב פעם. לוריין זה סיפור ארוך מאוד, כמעט כמו הפוג'יז ,יש חומרים מוכנים אבל היא לא מוציאה לא ברור למה, אני בספק עם היא תוציא השנה אבל אולי היא תפתיע.

למעלה