לאן הידרדרנו !

Deep Blue Ocean

New member
ומה רע

בלחשוף ילדים, מגיל קטן, למוזיקה איכותית?

pcp1

New member
היית חושף תילד שלך למוזיקה

פסיכודאלית וגומר לו על האוזניים בגיל שנתיים?? הריי מוזיקה כזאת לא שומעים בווליום חלש וחוץ מי זה תכלס זה לא מתאים לילדים כל כך קטנים מילא בני 12 ומעלה

Deep Blue Ocean

New member
ומי קבע שטראנס לא מתאים לילדים...

...מתחת לגיל 12? כל אחד שומע מה שהוא אוהב, וזה לא קשור לגיל. בקשר לאוזניים, אני מניחה שבמסיבות האלה מתחשבים בגיל של הילדודס ולא שמים מוזיקה יותר מידי חזקה. גם טראנס אפשר לשמוע בווליום נורמלי, ולא "מפוצץ אוזניים". למה לקבוע עובדות סתם?

avishag 2005

New member
מה רע?

אני לא חושבת שזה רע שילדים מאזינים למוזיקת טראנס.יש לי ילד בן 3.5 שמתחבר למוזיקת טראנס.כשאנחנו בבית שומעים טראנס,הוא מתחיל לקפוץ ולרקוד.אבל לקחת אותו למסיבת טראנס אני לא אקח מכיון שבעיני זה לא מתאים לו,הוא סתם התעייף ולי לא אהיה נוח.כשיגדל זה אהיה כבר סיפור אחר...

MULAN30

New member
אמממ

זאת לא הידרדרות .. זאת תופעה משמחת. ומי שמגדל את הילד שלו על טהרת הטראנס (אמ אמ .. ) ילדו רק מרויח.. עדיף מקלטות ילדים טיפשיות וירודות.

MULAN30

New member
זה הגירסה שלך, וגם סטיגמה

מיותרת שגם המשטרע וגם אנשים שלא מבינים מדביקים לטראנס. שיהיה...

Deep Blue Ocean

New member
זה כמו להגיד שילד ששומע ראפ

יהיה גגנסטר בגיל 11 לא כל מי ששומע טראנס משתמש בסמים כמו שמירב אמרה - די עם הסטיגמות.

xofer

New member
הבת של חבר שלי (בת 4) מתה על טראנס

היא אוהבת לרקוד ולהשתולל, פעם גם במסיבה של ה"מבוגרים" היא עשתה לנו "מופע" ועשתה חיקוי של חפירות. אוהבת בבעיקר דברים מלודיים כמו יהל, אינפקטד.. הם שמים לה מוזיקה ב8 בערב וככה זה מעייף אותה ואז היא נרדמת ב9 בקלות. גם האחיינית שלי אוהבת לשמוע אבל יותר באוזניות, היא מעדיפה פרוגרסיב ועושה מבט מאוד מרוכז כשהיא מקשיבה למוזיקה.

MyStone

New member
נכון אך לא מדויק

אבל אתה חייב להסכים שטראנס לא קשור לסמים, אבל להחזיק 10 שעות במסיבת טבע, בלי ממריצים. אף אחד לא מסוגל...

אבל לא משמיעים שם טראנס בכלל תקראו

לא הייתי סומך על הכותבים של וואי נט ועוד על הכותרות הדבר שהכי מתקרב שם לטראנס זה נראה לי טראנס הדרדסים של אייל ברקן ולהיטים של אקווה לא נראה לי שמי שמנגן שם מפגיז את הרחבה עם ארטיפאקט אז חדל קשקשת

Sid

New member
תבינו

לא כל פעם שהתשקורת רושמת מסיבת טראנס אז זאת באמת מסיבת טראנס, כמו אז שהיתה ההתנתקות ואמרו בחדשות שעושים מסיבת טראנס נגד ההתנתקות, ואחרי הפרסומות רואים את הכתבה ויש שם בכלל היפ-הופ ואמטיוי.

The Wonderboy

New member
Sid יש לך כינוי מטורף אחי .. חשבתי

בהתחלה שזה על שם סיד שאנטי האגדי, אבל אז בתמונות קלטתי את סיד ג'אסטיס, שגם הוא אגדי בז'אנר שלו ..

weedgirl18

New member
דווקא נחמד אחלה רעיון

ומה עם בייביסיטר שיש בפסטיבלים של טראנס? אחלה רעיון ליצור קשר מיוחד דרך המוזיקה עם הילד שלך נראה לי שזה משהו ששוה לנסות. טוב בעצם רוב הפורום עדיין ילדים צעירים מוקדם לדבר על זה

למעלה