לאן הולכים מכאן?

אייל_18

New member
לאן הולכים מכאן?

הארמ... שלום! אף פעם לא הייתי במצב כזה. מצב שבו אני צריך לבחור. בעצם, אף פעם לא הייתי בקשר אמיתי עם מישהו - ואפילו לא קרוב לזה - אז אני גם לא יודע איפה להתחיל. ו... העניין הוא שהכרתי מישהו. ועוד מישהו. הראשון הוא אחד שאפשר לסמוך עליו, הוא רציני וחכם ודואג ואיש מיוחד - וזה באמת טוב ויפה! אבל... זה משעמם מדיי. השיחות שלנו בטלפון מלאות בשתיקות לא ברורות, בפגישות יש יותר תחושה של "פגישת עבודה" מאשר דייט, ואפילו כשמדברים על מוזיקה ומשפחה וחברים ואנשים - זה משאיר הרגשה יבשה כזאת... סקס! כמעט הכל סובב סביב זה אצל העוד מישהו. אוקיי, אז איתו זה בהרבה-הרבה יותר טוב, אבל לא בגלל זה הוא מקבל אצלי קרדיט (באמת!). הוא מצחיק, שנון, פתוח, קליל, חופשי. מדיי פעם הוא בא אפילו עם יציאות שמוכיחות לי שהוא חכם!!! הוא גורם לי להרגיש יפיוף, להרגיש "חי". א-ב-ל... הוא לא אמין והוא לא יהיה נאמן. יכול להיות שבזמן שאני יושב פה מאחורי המסך וכותב עליו - הוא יושב מאחורי לא יודע מה, ועושה איתו מה שהוא עושה... ובכל זאת, אני חייב לבחור. זה לא צודק כלפייהם שאני אהיה עם שניהם בו זמנית. זה לא משהו שאני אפילו מסוגל על לחשוב לעשות. וזה לא נגמר בזה. אני לא מרגיש (עדיין לא) שיש לי רגשות אל אחד משניהם. אולי אני צריך עוד זמן, אולי אני לא מכיר אותם מספיק, אולי הכל נובע מחוסר הנסיון שלי, ואולי זה סתם פאק שהמקור שלו בחינוך דפוק או טראומת ילדות כלשהיא... משהו בכיוון הזה. אני לא מצליח להרגיש את הקליק הזה, את הדפיקות לב, את התחושת קור הפתאומית הזאת בגוף. איתם, לא עוברת לי צמרמורת מוזרה בגוף, אני לא מזיע כמו סוס כשאני רואה אותם, אני לא קופץ מכל צילצול טלפון. פור גוד סייק, אפילו התוספת שיער של פנינה רוזנבלום מדגדגת לי יותר... הלוואי וידעתי מה לעשות. או לחשוב. לחכות? לתת לדברים לקרות מעצמם? לחתוך?

אהוד_

New member
וותר על זה

חבל על המאמץ עם אתה יודע בפנים שזה לא זה, חבל על האנרגיה, במיוחד אם אתה בטוח שהוא לא טיפוס אמין.

.m

New member
אייל,

כל כך הרבה שאלות... מה הלחץ? אם אתה עוד לא בטוח, אז אל תחליט. ואין סיבה שתרגיש "לא בסדר", מאחר (ואולי אני טועה, אבל ככה משתמע מהודעתך) לא התחייבת לאף אחד מהם, ואף אחד מהם עוד לא התחייב לך. ואם אתה מרגיש שזה "לא בסדר", אז תספר את האמת שיש עוד "מתחרה". ואם אתה לא מרגיש את ה"קליק", כדבריך, אז אל אחת כמה וכמה אין סיבה שתבחר ותתחייב. לא חסרים גברים במדינתנו הקטנה. תמתין, הגבר הנכון עוד יופיע. ועד שיופיע הגבר הנכון, אין סיבה שלא תהנה מהגברים הלא הנכונים...
חומר למחשבה mai

BlueCat

New member
ברןך הבא לך! ../images/Emo140.gif

ומצטער, לא יכול לעזור לך...

אוריק 16

New member
"אם הוא לא נאמן חבל על הזמן" -אמנם

זה נשמע כמו שיר של שרית חדד אבל זה נכון אחי זה נכון....

merman

New member
אוריק - יש לך טעות נוראית בחתימה!

זה - "אם למות כמו כלבה, אז לפחות שהטלוויזיה תהיה טלוויזיה". מאחד השירים הכי אהובים עלי בעולם - לונדון.

MARMELAD

New member
מה יעזור לחתוך?

אז עדיין לא יהיו לך פרפרים בבטן אבל אז גם לא יהיה לך אף אחד משניהם. תשמע, אני דווקא חושב שכדאי לך לבחור אחד מהם ולהתמקד בו. פשוט נראה לי יותר פייר. אמנם לא התחייבת לאף אחד מהם ובכל זאת אני בטוח ששניהם לא יתלהבו מכך שיש לך עוד אחד מהצד. עכשיו בוא נפרק את שתי המערכותיחסים שלך: הראשון נשמע לי מישהו שלא מעניין אותך יותר מדי. אם אתה מדבר על אווירה של פגישת עסקים אז לי זה נשמע מזעזע. מצד שני הייתי פעם עם מישהו שהרגשתי כאילו שאנחנו הכי לא קשורים בעולם ובאמת הייתה אווירה לא מדהימה אבל כל כך נמשכתי אליו שהתגברתי על זה (ובסופו של דבר גם שיניתי את האווירה אבל זה כבר סיפור אחר)... השני נשמע לי הרבה יותר לטעמך אבל אם אתה חושב שהוא לא נאמן אז כבר יש כאן בעיה. אולי אתה מתרחק ממנו בכוונה בגלל הנחה מוטעית שהוא לא נאמן? ואולי הוא באמת לא נאמן? ואולי בכלל לא אכפת לו ממך? רק אתה יכול לדעת.. נכון, אז לא עזרתי יותר מדי אבל תראה.. מי אמר שהחיים קלים
???

למעלה