לאן הולכות התקוות...

• פותח הנושא *pank
  • פורסם בתאריך

*pank

New member
לאן הולכות התקוות...

כל התקוות היפות כל התקוות הגדולות שבמראות לילה מרחפות, מהתת מודע זוחלות אל האור, את דרכן מגששות למולו נשרפות.. ולא, הן דועכות בתוך מחשבות כאובות.. כל התקוות היפות כל התקוות הגדולות שחיוך קטן מעלות ולחיים מאדימות מהעינים בוהקות קורנות ובורקות.. ולגבהים בלי חשבון הן לוקחות עד שמתרסקות בערמה של אשליות מתבוססות בטעויות ובחלקיקי מסקנות, כל הערבות הבוכיות כל האכזבות הקשות כל החרטות המרות כל האהבות המדומות כולן כולן אלי שבות תמיד בחלומות...

פאנק!!!!!!

יש לי בבית על שולחן העבודה שלי קופסת נחושת קטנטנה ובתוכה יש לי תקוות וחלומות קטנטנים... כל פעם כשמגיעה הבריזה מהים, אני פותחת את המכסה ונותנת לאחת קטנטונת לצאת לחופשי... תני לחלומות להשתחרר, תני לתקוות להגיע עד אליך!!! שולחת לך חופן כוכבים... שאי ברכה!!!

*pank

New member
לזוהרת בכחול..

עקלקלות דרכיה של התקווה..כמו מונית כשלא צריך היא תמיד מגיעה.. את חופן הכוכבים אנצור ואף לחלומות היפים אחזור.. באהבה פאנק.

דספרדו..

New member
היי פאנק

קראתי, כתוב יופי אבל רוב התקוות הגדולות באמת מצריכות איזשהו ויתור/סבל/כאב בכדי להגשימן ומה שקורה לרוב זה שרובנו מפחדים מהפחד ולכן רובן של התקוות נגנז מה שאני מתכוון {אולי} זה ללכת עם התקווה עד הסוף לא לחכות שמישהו יגשים או יעזור פשוט לקחת את ההחלטה ויאללה.. נו טוב, אופטימי מה לעשות?!

*pank

New member
היי גם לך תשעה שבועות של שכרון

אפרופו חלומות.. אתה צודק הייתי קצת שפנה כי יש בחיי כרגע אהבה המצריכה הרבה אומץ...אז תודה לך שהזכרת לי כמה חשוב ללכת עד הסוף..

pank מה הכוונה אהבה שמצריכה הרבה..

אומץ, זה ממש מפחיד. מכוון שאת יודעת מה את עושה!!! כי לדעתי אהבה לא צריכה לדרוש הרבה אומץ אלה הרבה לילות של שמחה, שכרון חושים ושאר דברים נשגבים, אבל אומץ?? רומיו ויוליה? ווואווו בחיי מפחיד :). סגול

*pank

New member
לסגול מתעקש לרדת לעומקו של עניין

יש אהבות שהן מחוץ להגדרות הזמן.. ויש אהבות שנותנות רק אהבה מהסוג שלשום מקום לא מובילה..אך אין לבטלה כי אהבה היא אהבה היא אהבה... פאנק השפנה המפוחדה שעדיין יש לה תקווה לאהבה שכן מובילה..

המממממ? שפנפנה? יאני פלייבוי? ;-)

כן , נכון מוכר וידוע. אני לא מכיר את הסיפור שלך ולא רוצה לרמוז לשום כיוון אך המצב בהחלט מוכר לי. תאמינו או לא יצא לי להיות הגבר האחר וכן מאוד אהבתי למרות שידעתי שזה לא יוביל לשום דבר. מה לומר לך... אולי את זוכרת את סקרלט אוהרה מ ``חלף עם הרוח`` והמשפט האהוב אליה בכל פעם שהיא היתה צריכה להתמודד עם משהו שהיא לא היתה מסוגלת באותו רגע, המשפט היה אם אני לא טועה ``מחר, אחשוב על זה מחר``. אז אם אין לך מה לעשות ולהגיד, את יכולה להסתובב וללכת ולהגיד לכולם ``מחר מחר אתן לכם תשובה``. רק טוב , סגול נ.ב. קחי תמונה

*pank

New member
לסגול מתעקש.. לכן לא מפקשש...

היינו באותה סירה? מבלי שאדע? חבל היה יכול להיות רומנטי ביותר בעיקר לאור הירח...תמיד יש את המחר, הטעויות רבות והזמן קצר.. תודה לך מתעקש יקר אפילו עוד יותר רק טוב לך.. פאנק שתמיד צוחקת גם כשהיא בוכה..

אהבה, אומץ ועוד...

אהבה צרכה מגע, רכות שמחה ואז היא תוכל להתמודד באומץ בפחד ובצללים פאנק יקרה, אל תתני לפחד לעצור, תני לאהבה לגעת בך!!! וסגול...לפעמים אומץ רק עוזר...

*pank

New member
לזוהרת מכל..

הפחד כבר הפסיד במלחמה על האהבה.. פאנק השפנה האמיצה..

למעלה