מד סוכר רציף
לא רוצה כדבר הזה, לא רוצה. למה את רוצה אותו, שולה, למה? את רוצה לדעת כל הזמן מהי רמת הסוכר? קצת הסבר מגיע: עד כה המד דרוש לצוות בבתי החולים כדי להגיע למינון אינסולין טוב יחסית בזמן קצר (שכיבה בבית חולים עולה ביוקר). מאידך, המד יחובר למשאבה כדי לבנות לבלב מלאכותי, כלומר, כל מדידה מוזנת למשאבה אשר תזליף בהתאם לרמת הסוכר הנוכחית, תוך התחשבות בהיסטוריה. כלומר, רוצים לבנות מתקן בעל יכולת ניבוי (predictive rquipment). הניחוש (הניבוי) תלוי בערך הנוכחי, ערך קודם (הסטורי) ועל סמך זה יעזה ניחוש אינטליגימטי לגבי העתיד הקרוב. מקצועית, הציוד קיים באלקוטרוניקה יותר מ-30 שנה. מכונה מסנן עם יכולת ניבוי (predictive filter). הוא חכם מאוד ושימושי מאוד בפענוח של תמונות, זיהוי קולות בחדר שיש בו מספר אנשים והסוכן נמצא רחוק מהמקום. רואים זאת גם בסרטים. זה לא בדיוני. הבעיה היא העלות והדיוק, כי מדובר בבני אדם וההצלחה חשובה מאוד. אנו מחוברי משאבה כעת חיים ב"חוג בקרה פתוח", כי המשאבה לא מחליטה, אלה רק אנחנו מספקים את הכמות הדרושה. אם הניסוי יצליח, נעבור למצב בקרה "בחוג סגור" כמו מערכת אמיתית בחיי המכונה. אנו ניהיה ממש רובוטים... אני בודק עצמי הרבה פעמים ביום ובלי כאבים עם הפריסטייל. אני דוגם מהכרית של כף היד, מקום ללא הרבה עצבים וזה לא כואב.... אני לא רוצה מד סוכר רציף. לא מעניין אותי כל רגע מה קורה. מספיקה לי ההרגשה הכללית. גם כך אני עושה הרבה בדיקות ביום