לאן הולך הפורום?

לאן הולך הפורום?

אני פותחות הודעה חדשה בנושא ושוב מבקשת את עזרתכם לשמוע מה מעניין אתכם, הצעות יעול ורעיונות לשיפור מצב ערנותו של הפורום !!!! ושוב חוזרת על שאלתי בשרשור הקודם: האם הייתם מעוניינים באירוחים של אנשי מקצוע ואם כן שלמי? אנא אנו למען יהיה בית
זה מתאים לדייריו

אז אני מתחיל...../images/Emo43.gif../images/Emo104.gif

אני ברצון הייתי מקבל אירוח של פרופ' פיליפ, ראש המכון לסכרת בשניידר ואיש שאני מעריץ.... הייתי מאד רוצה לשמוע על פיתוחים חדשים ויחד עם זאת על קשיי היום-יום של המתוקים....

shula30

New member
חידושים

מאד מעניין לשמוע על חידושים. בעיקר אם מישהו יודע כיצד מתקדם המחקר של בודק מד הסוכר שאמור להיות מחובר בצמוד למשאבה ו"לעזור" לה ב ON LINE נמאס מהבדיקות האלה...

לזר

New member
מד סוכר רציף

לא רוצה כדבר הזה, לא רוצה. למה את רוצה אותו, שולה, למה? את רוצה לדעת כל הזמן מהי רמת הסוכר? קצת הסבר מגיע: עד כה המד דרוש לצוות בבתי החולים כדי להגיע למינון אינסולין טוב יחסית בזמן קצר (שכיבה בבית חולים עולה ביוקר). מאידך, המד יחובר למשאבה כדי לבנות לבלב מלאכותי, כלומר, כל מדידה מוזנת למשאבה אשר תזליף בהתאם לרמת הסוכר הנוכחית, תוך התחשבות בהיסטוריה. כלומר, רוצים לבנות מתקן בעל יכולת ניבוי (predictive rquipment). הניחוש (הניבוי) תלוי בערך הנוכחי, ערך קודם (הסטורי) ועל סמך זה יעזה ניחוש אינטליגימטי לגבי העתיד הקרוב. מקצועית, הציוד קיים באלקוטרוניקה יותר מ-30 שנה. מכונה מסנן עם יכולת ניבוי (predictive filter). הוא חכם מאוד ושימושי מאוד בפענוח של תמונות, זיהוי קולות בחדר שיש בו מספר אנשים והסוכן נמצא רחוק מהמקום. רואים זאת גם בסרטים. זה לא בדיוני. הבעיה היא העלות והדיוק, כי מדובר בבני אדם וההצלחה חשובה מאוד. אנו מחוברי משאבה כעת חיים ב"חוג בקרה פתוח", כי המשאבה לא מחליטה, אלה רק אנחנו מספקים את הכמות הדרושה. אם הניסוי יצליח, נעבור למצב בקרה "בחוג סגור" כמו מערכת אמיתית בחיי המכונה. אנו ניהיה ממש רובוטים... אני בודק עצמי הרבה פעמים ביום ובלי כאבים עם הפריסטייל. אני דוגם מהכרית של כף היד, מקום ללא הרבה עצבים וזה לא כואב.... אני לא רוצה מד סוכר רציף. לא מעניין אותי כל רגע מה קורה. מספיקה לי ההרגשה הכללית. גם כך אני עושה הרבה בדיקות ביום

shula30

New member
מד רציף

שלום לזר, והרשה לי לפתוח ולציין לטובה את האתר שלך, שממנו למדתי המון (!) לפני שנה כשרק התחברתי למשאבה. למשאבה התחברתי אחרי 20 שנה של ידיעה שיש לי סכרת אבל בלי לעשות אפילו בדיקה אחת לא כל שכן HBA1C. אחרי מס' ארועים של איבודי הכרה (0וחבר חדש, היום בעלי) החלטתי לקחת את עצמי בידיים ולהתחיל לראות מה מתרחש בגוף הזה. היום עם המשאבה ה HBA1C מעולה (אחרון היה 4.9) אבל עדיין האיזון מבחינתי אינו אופטימלי ויש הרבה היפוים במשך היום. הירידות הן די דרסטיות ואני בודקת בערך 18 פעמים ביום. מאחר ואני תמיד מחפשת את ההיפו (שאני בד"כ לא מרגישה...) אני בודקת בפריסטייל אבל מהאצבע, שזה הכי מדויק. האמת, די נמאס לי לבדוק, מה גם שאני לא תמיד במקום שנח לי להוציא את הפריסטייל ולבדוק. אני לא צריכה שהמשאבה צחליט בשבילי כמה ומתי לתת אבל נראה לי בהחלט הקלה על החיים אם יהיה ניטור רציף של הסוכר כדי שברגע שאני לא יודעת/בטוחה מה קורה אני אוכל להסתכל (0לא לדקור!) ולנהוג בהתאם.

לזר

New member
אם כך הדבר, 18 פעמים ביום...

אני מניח שאת מועמדת להתחברות למד רציף. אבל, אני מבקש ממך להשתמש באתר שלי ולשאול את עצמך: האם הבזל והבולוסים שלי באמת נכונים? 4.9 זה מוגזם. את קשוחה מדי והרבה היפוהים ככל הנראה. זה לא טוב, לפי דעתי. בחוכמה ורק בריאות

לא זה לא מוגזם היא בהריון

וזה חלק מתגובות הלוואי של הריון היפויים רבים יותר בשל הצריכה הגדולה של גלוקוז ע"י העובר.

דרך אגב שולה

כבר היום מחברים לסנסור כזה במיוחד נשים הרות. אולם רק למשך 3 ימים כדי לשים את האצבע על נקודות קריטיות

shula30

New member
סנסור - ללזר ולשושן הצחור

אני מכירה את הסנסור. הייתי מחוברת במשך 3 ימים לפני כמה חודשים, והתוצאות היו בכלל לא רעות. הבעיה עם הסנסור היא שאת התשובות מקבלים רק בדיעבד וזה לא ממש אקטואלי. אני מחפשת משהו שנותן תוצאות בזמן אמת. הבנתי מהרופא שלי במרפאת סכרת שלפחות בתקופת ההריון החיבור לסנסור לא ממש רלוונטי מאחר ויש שינויים בגלל ההריון. את האתר שלך קראתי (ולא פעם אחת!) מצאתי שם הרבה דברים שעזרו וחלק שפחות הסכמתי איתם. אני מעריצה אותך על "ההסתדרות" עם הבולוס והבאזל. אצלי זה לא ממש עובד ככה. סדר היום שלי מטורף, לחץ אטומי בעבודה ועכשיו גם ההריון עם כל השינויים שהוא מכניס. בקיצור, מסתבר לפחות לגבי שלא חשוב כמה בדיקות אני אעשה לעולם אני כנראה לא אגיע לאיזון אופטימלי אז אני "מתקנת" כמה שצריך ומשתדלת שלא לטפס לתוצאות הגבוהות. עם ההיפוים אני מתפקדת, וגם ב 50 אני בפוקוס מלא - פיזי ומנטלי. בכל מקרה, מבחינתי כל מידע/אפשרות למד סוכר רציף יתקבל בברכה.

לזר

New member
היפו של 50

היי. בהחלט אפשר לחיות על 50. הגוף הוא מכונה מאוד משוכללת. כניסות תדירות למצב היפו מורידות את סף הרגישות להיפו. גם לגבי ההיפר כנ"ל. לרב, משתמשי האינסולין חיים טוב בין 50 ל-300 בלי להרגיש יתר על המידה. אם נכנסים למשטר קפבדני, תחום הרגישות מצטמצם גם. גם אני בקושי מרגיש את ה-50. 300 אני מרגיש ודואג מיד בלי לבדוק. אגף סף הרגישות משתנה אם מקפידים. מספיקות שבועיים כדי לחזור ולהרגיש 50 רמת סוכר, אם מנרמלים את רמות הסוכר

mickey15

New member
זה מה שקורה לי בעצם...

אני הרבה זמן לא מאוזנת...אני על קפיצות וירידות...בגלל זה שיש לי 50 אני לא מרגישה...או שיש לי 400 גם אני לא מרגישה... וזה מוזר כי שיש לי לדוגמא 120 (מה שהיה לי לפני כמה ימים) הרגשתי היפו נוראי כאילו עוד שניה אני מוצאת את עצמי על הריצפה... חחח מוזר לא?! אבל מה זה מאוד מסוכן...

לזר

New member
קשה לי להבין איך 120 יורגש כהיפו

אם את לא מרגישה את ה-50. אבל...מי יודע. אנשים שחשים בהיפו ב-120 הם אלה שבדרך כלל רמת הסוכר שלהם גבוהה מ-120... להרגיש טוב כל הזמן

לא הבנתי לא היית מעדיף מאין לבלב

מלאכותי ללא הצורך לבדוק 80 פעם ביום (כמובן בעולם אידיאלי שיכול הניטור והניבוי של אותו לבלב טובות....)

לזר

New member
כן, תשובה חיובית

אז אני ממש יראה רובוט. תראי: המשאבה המשוכללת בחגורה הפלאפון בצד השני האוזניות עם מוזיקה על הראש להליכה. משקפיים שחורות כמו ב"גברים בשחור" או מטריקס 2 ועוד מאט מטריקס 3. מכנסי עור בשביל האופנוע עם המון ברזלים נוצצים (ארס עם מרלבורו, אבל הקופסה צריך לשים בכיס האחורי ושתבלוט קצת לזיהוי) מד רמת סוכר בתיק תיק למצלמה דיגיטלית עם קומפקט פלאש רזרבה, סוללות נטענות לכל דבר פלש לצילום זקן הסוואה אוי, יש עוד, אבל מספיק. מה זה רובוט? חבל"ז.

תמונה מ-ד-ה-י-מ-ה !!!!

איך צילמת ביד אחת המצלמה ויד שניה הגפרור עד כמה שידוע לי נפלאות החצובה לא מאפשרות כזו מהירות תגובה!?!?!?!

לזר

New member
הכל אפשר

על חצובה, כמובן. 1/4 שניה f/5.6. ממקדים והבן שלי מדליק

מה ההבדל אם הסנסור או בלעדיו תראה

אותו איש חלל
לפי מה שהבנתי מדובר על מכשיר אחד (בגודל של משאבה - ולא כמו שהסנסור נראה היום
) שיכולו את שניהם.

למעלה