לאן הגענו?

MadManIII

New member
לאן הגענו?

אני מתגורר בבית שמש, עיר שיש בה הרבה מתיחות בין החרדים לשאר האוכלוסייה. על הפרק ניצב לו סוגיה חדשה. ריב בין הדתיים הלאומיים לחרדים על שטח אשר הדת"ל רוצים אותו בשביל ישיבת הסדר, והחרדים רוצים את האדמה בשביל בית ספר. וכמו בפוליטיקה, אני מצפה שכל צד יתעסק בלכלוך ובלשחק בקקה. אבל מה שראיתי השבוע בעיתון "חדש" [מקומון חרדי] פשוט זעזע אותי, הכותרת בעמוד הראשי היה "זעקת הקוזק הנגזל". כאשר את תפקיד הקוזק ממלא הציבור הדתי הלאומי. עכשיו למי שלא יודע קוזק הוא שם שניתן לקבוצת איכרים/ לוחמים ממזרח אירופה, שהתחביב שלהם הוא הרג, אונס וביזה של יהודים. עכשיו פוליטיקה כמו בפוליטיקה יש לכלוך, אבל פה יש הסתה מגעילה כנגד ציבור שלם, הסתה שלא קשורה למציאות, ממש עלילת דם! איפה המחאה כנגד זה מצד התושבים החרדים, איפה ההזדעזעות?!

סוג ב

New member
לא הבנתי ממה אתה בהלם

ממתי חרדים מזדעזעים ממה שאומרים על 'לא חרדים'?

אגס 10

New member
הוא בהלם שכתבו הקוזק הנגזל

איך יתכן שכותבים כאלה מילים?פשוט מחריד!

עץ שתול

New member
כאחד שאינו מתגורר בבית שמש

קשה לי להתייחס לגוף הכתבה... אך למייטב ידיעתי העיתון שאיליו אתה מתכוין - "חדש" אינו מוערך כעיתון נחשב, וכמקומון שרמתו הכללית היא כל כך נמוכה, לא ניתן לצפות ליותר מדי לואליות. נ.ב. מן הסתם גם הכתב בעצמו אינו יודע מה פירוש 'הקוזק הנגזל'!!!

מחריד,לאן עוד אפשר להתדרדר?

הם עוד עלולים לקרוא לשוטרים נאצים או לזרוק אבנים על אוטובוסים מלאים בנוסעים או להתיז אקנומיקה על עוברים ושבים, זה אפילו יכול להסתיים בחטיפת גופות, אני סומך על הרבנים שירסנו אותם לפני שיהיה מאוחר.

sec op

New member
הפעם ממש נסחפת...

גם אתה נגרר למסע ההשמצות נגד הציבור החרדי. זה הציבור הכי עדין, שומר חוק ומעולם לא נוקט באלימות! כל הדיבורים האלו זה נסיון לעשות הון פוליטי על גבם של החרדים!

mister xy

New member
כן

כולם אהובים כולם ברורים כולם עושים באימה וביראה רצון קונם. התקשורת החילונית סתם מסיתה נגד הציבור הקדוש הזה, הרי כל אלו שעושים מעשי נבלה הם בכלל לא חרדים...

למעלה