לאן הגענו

איפה זה קרה, בהארלם?

ואיפה המשטרה כשצריך אותם, אוספים דיקטים או מתאמצים למלא את הפנקס?

zataomm

New member
באמת לאן הגענו?!

וזה אפרופו חוסר הסולידריות החברתית שאני מדבר עליה. די לחשיבה הגלותית (= איך אני דואג לתחת שלי), צריך להתחיל לחשוב כחברה, להתחיל להתנהג כעם. חסל סדר החשיבה הסקטוריאלית!

C O L T

New member
זה הנקודה בדיוק

אם כבר הפורום גולש היום לנושאים הנוגעים רק במקצתם לאופנועים, אבל בהרבה לאופנוענים כחלק מהעם, אני רוצה לחזק את zataomm. צודק, צודק, אלף פעם צודק, זה שורש הרע, כל אחד דואג לתחת שלו. זה ממכר, זה מדבק, קשה ללכת נגד הזרם המזוהם הזה, אבל חייבים! היו זמנים באמריקה כאשר המתיישבים קלטו את זה, וזה הציל אות והפך אותם למדינה החזקה בעולם. הסיסמה Join or Die, לא פחות נכונה היום. או שנתגבש לחברה תקינה - או שנחדל להתקיים. אפילו בתור רוכבי דו"ג נרדפים אנחנו לא יכולים להתאחד, וזה אוכל אותנו מבפנים, כמו את כל החברה שלנו בגדול. יהיה שינוי? אני מאמין שבלי זעזוע אדיר, לא יהיה. ואז יהיה מאוחר מדי בשביל רבים.

TheReverend

New member
אני מחזק ../images/Emo45.gif ואתן גם דוגמה...

יש מישהו בקמפוס שגנבו לו מהאופנוע חלק מאוד יקר(4 ספרות) אחרי שבועיים הוא אומר לי שהוא השיג את החלק ב200 ש"ח(מאתיים!!!) מ"חבר" כשאמרתי לו שכשהוא קנה חלק כזה הוא נתן לגנבים עוד סיבה לפרק לו חלקים מהאופנוע - קיבלתי פרצוף מעוקם ושאלה: "מה עדיף לקנות חדש?" על השאלה לא כל כך היה לי מה לענות חוץ מ"לא" (בארץ? מיקונה במחירים של הארץ? |אייקון של דיוטיפריי|). מילכוד 22

Treker

New member
אז הגיע הזמן לעשות ולא רק לדבר

בואו ונראה (ונציע ונבצע) מה אנחנו כרוכבי דו"ג יכולים לעשות על מנת להשפיע ולשפר את אורח החיים במדינה כדוגמת חלוקת האוכל לנזקקים שבוצעה לפני מספר חודשים. אולי לא נוכל להשפיע על הממשלה ועל המטומטמים שיושבים שם למעלה אבל נוכל לחרוט על דיגלנו עזרה לזולת ולאוכלוסיה החלשה. שכל אחד מאיתנו יחשוב קצת (באמת לא צריך יותר מזה) כי בלי יותר מדי השקעה אנחנו יכולים לשנות חיים של אנשים ואפילו בקצת, להראות לאותם נזקקים וחלשים שיש מישהו במדינה המטורפת הזו שחושב עליהם אבל גם מוכן לתת כי ביננו אף אחד לא יכול לאכול מחשבות. ואם נוכל לגרום אפילו לאדם אחד לחשוב בצורה יותר חיובית, ולעזור לו דיינו.

למעלה