לאן ב- 10 ימים

לאן ב- 10 ימים

נניח שיש לכם 10 ימים ביולי או באוגוסט שבהם אתם מתכננים לקחת חופש. לאן הייתם נוסעים באיזור אמריקה וסביבתה? (דוגמה ל"סביבתה": אלסקה, הוואי). נמקו, פרטו והדגימו.

יש כל כך הרבה...

תלוי מה בא לכם ניו יורק לאס וגס הקריביים אלסקה... איזה כיף לכם!

חשבתי שאת לא טיילת!!!

סתם בכיינית. יותר אני לא מאמינה לך. שאלתי מה את היית בוחרת, אל תגידי לי שוב מה האפשרויות.

טוב אז ברצינות

גם לי היו ימים... את צריכה לחשוב מה בא לכם - טרקים, נוף, זולה? ים? הרים? קר? חם? עוצר נשימה? עירוני? לנוח? לרוץ? דיסניוורלד? אז אחרי שתחשבי על זה קצת יהיו לי קצת המלצות. ביולי אוגוסט הייתי בוחרת אלסקה... אבל זו אני.

רואים שאת בהיי טק

במקצוע שלי כבר מזמן היו מפטרים אותך! לא יודעת לתת תשובות???

תודה לאל

שבמקצוע שלי לא הכל כסת"ח!!

eli21us

New member
אין כמו מימאי ביץ´

חוף הים הכחול חול מוזהב אחלה פאבים דיסקוטקים על קולינס אווניו

הצעדן

New member
כמה רעיונות לחופשה בארה"ב:

* אם את לא רוצה לעשות כלום: סעי להוואי * אם את רוצה לטייל בחופש: -- אם את גרה בחוף המזרחי: מסע בחוף המערבי: להתחיל בסיאטל, לרדת לסן פרנסיסקו, ולעבור באחד מבין הפארקים או בלוס אנג´לס. -- אם את גרה בחוף המערבי: אפשר לטייל הציר בוסטון, ניו-יורק פילדלפיה וואשינגטון. -- אם שתי האופציות הקודמות לא מדברות אלייך אופציה שלישית היא לבקר בשיקגו, מיניאפוליס וסביבתם. * ולבסוף, אם את רוצה לעקור הרים, לאכול בוץ וליירט יתושים: אלסקה היא המקום בשבילך. ולא, אני לא בהיי-טק

אז ככה

(מזל שאתה לא בהיי טק...) אני בחוף המערבי - ואכן את רוב מה שיש לצד המערבי להציע - לקחתי- מקליפורניה ועד ונקובר. אלסקה- נשמעת מדהימה, אבל מה- אני חוששת שאני לא מספיק אוהבת יתושים ודובי גריזלי מקרוב חוף מזרחי- זו אופציה שאני חושבת עליה ברצינות, אלא שמאחר שאנחנו חוזרים לארץ בעוד 3 חודשים, חשבנו כבר ל"גנוב" כמה ימים בדרך לישראל שם ממילא. נשארנו עם הוואי (אגב במיאמי ביץ´ הייתי לפני כמה שנים....). זה די צפוי שזה מה שאני אבחר בסוף אבל לא נורא. מקווה שזה יהיה משתלם. אגב- קריביים- מישהו היה וממליץ או שבכ"ז עדיף להוואי. תודה לכם בכל אופן.

יוסמיטי - התמונה של ענת הקטנה

חבר´ה לא לרוץ, זו לא תמונה שלה, רק שהיא צילמה. אבל אני לא אגלה לכם שהיא פצצה אמיתית.

great minds think alike

היינו ככה מאז ומתמיד לא? אז מה זה עשר שנים בין חברות? אנשים לא משתנים כל כך הרבה.

תופס- צודק!

עדי- התמונה לא עולה. תעלי אחת במקומי - ודיר בלאק- רק נוף! לא אנשים! האנונימית.

למעלה