לאן אני שייך?

מצבניק

New member
לאן אני שייך?

לא ממש יודע. אני רק יודע שאני חווה אובדן גדול. כואב לי מאוד. המקרה שלי שונה קצת משלכם, אצלי, תמר מרגלית נפטרה. ולא אין לי עוד ילדים אחרים. היא נפטרה לפני מספר שבועות. כן. היא קיבלה כבר שם. וכן! היא כבר היתה ארבע קילו! היתה בת שבעה שבועות במותה! מרגלית לבנבנה בטעם תמר, יפה היא מכל התינוקות ונראית בריאה היא ואין מה לומר. אבל לשקר אין רגליים, או לפחות אינו יכול להניע את הרגלים. אין זו תינוקת רגילה. ספינה ביפידה. האומנם? ואני, לאן אני שייך?

orita29

New member
מצבניק יקר

אתה שייך לתמר ותמר שייכת לך ולשאר המלאכים של כולנו... מחבקת ומנחמת, למרות שאין באמת נחמה. תמר מרגלית היתה כל כך יפה ואני בטוחה שידעה במותה כמה היא אהובה ומחובקת!!!! ממליצה מאוד על פורום "אובדן הריון" שם אני קיבלתי נחמה מאוד גדולה בחודשים שלאחר אובדן בני. אורית

meytall0

New member
כתבת כ"כ יפה וכאבך מוחשי..

כואבת איתכם את אובדנה של תמר מרגלית ז"ל. התמודדות קשה עומדת בפניך ובפני אישתך. עליכם להיאחז זה בזה. אתם יכולים להיעזר בפורום "אובדן הריון-תמיכה" (קישור בצד שמאל של העמוד). כאן זהו פורום התקווה, הפורום בו אלו שעברו אובדן הריון/תינוקות זכו לנחמה. מאחלת לכם בכל ליבי שלאחר שתעברו את שלב האבל ותהיו מוכנים לכך, תזכו בע"ה להיקלט להריון תקין וללידה של תינוק/ת בריא/ה ושלמ/ה.
מיטל

לאן אתה שייך?

אתה שייך לאנשים שזקוקים לחיבוק, מקווה שיש מישהו שנותן לך את החיבוק הזה. אני מקווה שיש לך הרבה אנשים סביבך שמבינים את הכאב הבלתי נתפס שאתה עובר כבר כתבו לך על הפורום אובדן הריון שהוא פורום מכילך ותומך עד מאוד. יש המון כאב במה שאתה כואב, אולי שווה גם למצא אדם מקצועי לשוחח איתו ובאמת אין משהו חכם ומועיל שאפשר לכתוב לך, מקווה ויודעת שתרגיש יותר טוב

shoosh101

New member
כמה היא יפה...

אבא של תמר מרגלית, מעומק הלב משתתפת בצערך. מקווה שיש סביבך אנשים קרובים שיכולים לתמוך בזמנים כואבים כל כך. תהי נשמתה צרורה בצרור החיים

kinsti

New member

הלב נשבר.... כמה כואב לאבד אותה. אין מילים, רק חיבוקים ותקווה גדולה שיהיו ימים טובים יותר.

דנה אז

New member
ומילים לא ינחמו

הלב נשבר, כתבת את סיפורך באופן כל כך מרגש. לצערי, אתה מצטרף להורים שכולים, שצריכים למצוא את הכוחות לקום כל בוקר ולבחור את דרכם להמשיך בחיים (ולמרות שאולי כרגע זה נראה הזוי, זה אפשרי). אין פורום מוגדר פעיל, אבל נסה למצוא את המקום בו תוכל להביע את כאבך. מציעה לך כשתתחזקו קצת לקבל עזרה מקצועית, זה ממש מסייע לעזור לעמוד על הרגליים. ומקווה שבהקדם תוכל למצוא את מקומך גם בפורום הנוכחי...

mic75

New member
לאן אני שייך

אבא יקר אתה שייך לעצמך ולכוח שאתה יכול לעזור לאישתך שניכם עוברים תהליך מאוד קשה וכואב. כולנו היינו במצב כל הזה כל אחת בתקופה שלה ובאובדן שלה אני יודעתשצריך המון כוח לקום ולהתחזק וכן לתת ולעזור התינוקת שלכם תמיד תהיה שלכם בלב בזכרון בכל דבר שתעשו תיקח את האהבה הענקית שנתתם ושהיא נתנה למקום הכי טוב תלכו לעזרה מקצועית,הדיבור משחרר ועושה רק טוב אני מאחלת לכם המון בהצלחה וחיבוק ענק מיכל

למעלה