לאן אלך?

carmail

New member
לאן אלך?

כן, פתחתי בשאלה כי אשמח לתשובות בסוף, אני כרגע בשלב בו אני זקוק לעיצות, ומה שיותר. ולסיפור . . . סיימתי תואר במשפטים ואיני מוצא מקום להתמחות. לאחרונה הגעתי למסקנה כי הבעיה היא ראיון. אני פשוט לא עובר ראיון. הגעתי למספר ראיונות ומשהו שם לא עובר, לא מקבלים אותי. אני מבקש להדגיש כי אני מכיר שפת גוף, יודע מה כדאי לענות מבין כי יש דברים שעדיף א לומר וכו'. . . או במילים אחרות מה שאני מנסה לומר הוא שאני די נבון ומכיר תיאוריות בנושא, אפילו תרגלתי לא פעם. זה לא עוזר. או שיש עוד משהו שמפריע, או שאני פשוט לא מתאים לתחום. ברור לי לדוגמא כי יש איזשהו צורך ב- שוויץ של "אני יודע ויכול הכל" שנהוג בתחום וזו מחלה שאיני לוקה בה. (אנא אל תקחו זאת לקיצוניות, הכוונה היא למשחק המושלם של יודע כמעט הכל אבל מעט מאוד לא יודע כך שלא יהיה ניתן לטעון לשחצנות יתר. . . ) בקיצור, אני די ביאוש ולפעמים מתלבט אם לוותר על המקצוע שאני רוצה. כנראה אנסה שוב להתאמ בנושא, אך הבעיה היא כעת, שכבר צברתי תחושה של לוווווזר. מה עושים?

בקצרה :)

אני מזמין אותך להסתכל על חצי הכוס המלאה : בחרת מקצוע שאתה רוצה בו וסיימת את התואר - הצלחה. נתקלת בבעיה במהלך מציאת מקום להתמחות בו - זיהית את הבעיה - התקדמות. אתה יודע מה היתרונות שלך (שפת גוף, ידע), יותר מכך - אתה יודע, מה חסר לך כדי להצליח ולהתקבל - עוד התקדמות מה שאני מזהה בין המילים שלך, שנתקלת בקושי בדרך שלך אל המטרה. מחסום. אתה יודע שיש לך את הכלים, אתה מכיר ביכולות שלך, אתה מתאמן כדי לעבור את המחסום. אתה תעבור את המחסום. כי כל הסימנים מעידים, שאתה בדרך הנכונה...אתה בהתקדמות מתמדת! ומה צריך לעשות? - לנסות לבחון איך היתרונות שלך יכולים לסייע בידך לעבור את המחסום. - לחשוב על פתרון יצירתי כדי לעבור את המחסום. - לתרגל את החוזקות ולשפר את החולשות. - לסמן מטרה קרובה יותר - להתמקד בה ובכך להימנע מחששות ופחדשים. למשל "אני עובר את הראיון"... - לחשוב חיובי... שיהיה בהצלחה בדרך, נועם

carmail

New member
קצרה

תודה. מחד, אני אכן הולך לכוון וכבר יש לי מי שיתרגל אותי לעניין, מאידך ( שים לב לשפה המשפטית . . חחח), אני די חושש כי אמשיך בכוון שבו לא הולך לי ולא אדע מתי לפרוש ולנסות משהו אחר. שוב, תודה

למעלה