לאמרוקאי,

jazzistco

New member
לאמרוקאי,

בעוד שבועיים אני טס לברצלונה, אם נגיד רוצה לקנות כלי של ולריאנו ברנל, זה לוקח הרבה זמן להגיע מברצה עד גרנדה (עד המקום שבו הוא מוכר....?), יש רכבת או משהו<? אולי יש איזו רכבת תת-קרקעית (מטרו...) שמגיעה מברצה לגרנדה..... או שצריך לקחת כמה רכבות... וד"א, זה בלי מכס נכון ? (כי הרי אין כאלה בארץ וזה לא חברה מוכרת......)

אמרוקאי

New member
ל jazzistco

אז ככה: לגבי מכס בישראל אינני יכול לייעץ לך, יען כי רק גורם מוסמך יכול לומר לך בוודאות אם יש מכס (וכמה). אבל... בספרד עצמה אתה פטור ממע"מ כשאתה קונה מחנויות מסויימות (החנות של אנטוניו ברנל בסביליה היא אחת מהן). ישנן שתי דרכים לממש את הפטור: (1) אתה משלם בכרטיס אשראי, ומתחשבן אח"כ עם רשויות המס הספרדיות (אמורים לשלוח לך צ'ק בדואר). (2) אתה משלם במזומן את המחיר ללא מע"מ... לא בטוח שכל חנות נותנת את השרות הזה. (אנטוניו כן נותן). מברצלונה לגרנאדה, אני ממליץ על רכבת שינה: אתה עולה ב-9 בערב על קרון-שינה, ומגיע לגרנאדה ב-8 בבוקר כשאתה רענן לאחר שינה ערבה במיטה נוחה ביותר.
אני ממליץ ביותר על מחלקה ראשונה - זה מה שהזמנתי מראש דרך האתר הזה. אבל... אם עקבת אחר הודעותי מספרד, היית שם
שדיווחתי על כך שהחנות שמוכרת גיטרות של ברנל בגרנאדה נסגרה.
ייתכן שכדאי לך לחשוב על סביליה...
נ.ב. אם תגיע בכל זאת לחנות של אנטוניו בסביליה, מסור לו ד"ש ממני. אין מצב שהוא לא זוכר אותי.

jazzistco

New member
או קיי,

אבל זה קינגקוייל או עמינח או ארופלקס ? איפה המיטה ? זה חדר ?

למעלה