לאמיר (amir_aikido)

ofir_y

New member
לאמיר (amir_aikido)

היי אמיר. שמי אופיר ואני בן 17, אני הלכתי לראות שיעור אייקידו בראשל"צ עם המורה שלך (שלמה דויד) ואני עדיין בהתלבטות אם להירשם או לא. יותר נכון אני הולך להירשם, אבל אני אשמח לדבר איתך *ליפני*. אז אם יש לך אי סי קיו\אימייל שאפשר ליצור איתך קשר אני אשמח לדעת. אופיר

Tequila Sunrise

New member
שאלה לי אלייך

איפה יש שיעורי אייקידו בראשון לציון ??! הייתי שמח לבדוק את זה !!

amir_aikido

New member
אופיר שלום

אם יש לך עוד שאלות אני אשמח לענות אם כי, כיוון שכבר פגשת את שלמה דויד - המורה שלי אתה יכול לשאול אותו ישירות, הוא מבין הרבה הרבה יותר ממני (ואני לא מתכוון רק לפי שתיים או משהו דומה). אם אתה בכל זאת מעדיף לפנות אלי ישירות אתה יכול או לכתוב כאן בפורום או אם אתה מרגיש שזה אישי - לכתוב לי דרך "המסרים האישיים" של האתר : הקלק פעמיים על השם שלי ויפתח לך חלון הפרטים האישיים שלי ובצד ימין שלו יופיע לך - "שלח מסר אישי" זו מקבילה מצונת לדואר אלקטרוני שלפחות בינתיים גם לא התמלאה ב"דואר זבל, להתראות תהנה ובהצלחה אמיר

ofir_y

New member
שאלה

רציתי לשאול מה לך אישית נתן האייקידו? (גם נפשית וגם פיזית) וכמה זמן אתה לומד? אופיר

amir_aikido

New member
שאלה ענקית וקשה ../images/Emo22.gif

אתחיל מהשאלה השניה שעליה קל לענות - אני מתאמן בערך 12 שנים, די ברציפות. "מה נתן לי האייקידו? " קשה לי מאוד לענות על זה, פשוט כי האייקידו הוא חלק מחיי מגיל 17.5 ועד היום ואני לא יודע להגיד איך הייתי מתפתח בלעדיו - אין לי למה להשוות. אין כמעט תחום בחיי שהאייקידו לא השפיע עליו באופן כזה או אחר: משיפור של הבטחון העצמי, דרך גישה יותר ספורטיבית לחיי היום יום (בלי ספורט כורסא מול הטלביזיה), יחס רגוע לחיים, התמודדות עם אתגרים בגישה שאיננה ראש בראש, התיחסות אחרת ליחסים בין אישיים. אבל שוב, אני לא יודע להגיד איזה חלק מהדברים האלה עשה האייקידו ואיזה חלק הוא פשוט ההתבגרות הטבעית שלי, מבחינת "אינטיליגנציה ריגשית" ... לכן תאלץ להסתפק בתשובה הקצרה הזו בהצלחה אמיר

למעלה