לאמיר ויאיר

mihaelle1993

New member
לאמיר ויאיר

אלה שתיי ילדים שנכנסו לכאן וראו שאני גולש כאן ואז בכיתה צחקו אלי אז אם הם חוזרים יש לי משהו להגיד להם ,,!,, (^-^) ,,!,, F*ck You

ali052

New member
אתה רציני????? איפה הם גרים??

איך הם מסוגלים לעשות את זה?? איפה הם גרים? אני חיייייב לעזור לך לעשות להם סוף!!

shuky63

New member
אבל איך הם הגיעו לזה שאתה כותב כאן בפורום?

האם ציינת בכרטיס האישי שלך את הפורום הזה כאחד הפורומים שלך? פשוט זה מענין אותי כי לרוב הכותבים כאן חשוב לשמור על פרטיותם וחשוב לי לדעת איך נודע להם שאתה כותב בפורום הזה

ali052

New member
אולי הם עשו חיפוש כללי בתפוז לפי הכ

לפי הכינוי שלו ואז זה הפנה אותם לפורום הזה....

shuky63

New member
לא.אני בדקתי את הנושא רק לפני שבוע בעקבות

שאלה של אחד הכותבים.אי אפשר להריץ חפוש לפי שם המשמש על כל הפורומים.חיבים לחפש בפורום מסוים.

ali052

New member
אולי הם ``חיטטו `` לו במועדפים של האי

במועדפים של האינטרנט........(אצלי המחשב מוגן ע``י מערכת אבטחה של זיהוי טביעת אצבע ורק אז הWINDOWS ‎ נדלק.....)

shuky63

New member
זה יכול להיות.אם הוא גלש לפורום ממחשב בבית

הספר והם נכנסו למחשב מיד אחריו הם יכלו בקלות לדעת היכן גלש.במצב כזה צריך אחרי שמסיימים לעבוד במחשב למחוק את כל ההסטוריה. אבל לעזאזל למה אנחנו צריכים להתביש לגלוש בפורום גמגום. אני מתביש אפילו לספר למשפחה שלי שאני מנהל פורום גמגום בתפוז.אתמול נתתי לבת אחותי מתנה דיסק אונקיי שקיבלתי פעם מתפוז בתור מנהל פורום וכשהיא התעניינה איזה קשרים יש לי בתפוז(כי כתוב תפוז על הדיסק אונקיי)אז התבישתי לספר לה ונתתי לה תשובה כללית מתחמקת.עוד יש לי דרך ארוכה לעשות כנראה.

shuky63

New member
הרשה לי להשתתף בברכה לאמיר ויאיר

בשם כל חברי הפורום. וזה לא קשור בגיל.רוב בני הנוער בגיל הזה לא מתנהגים ככה.הם מיעוט מתועב.

dudu2873

New member
אני גאה שאני נמצא בפורום הזה...

לכולם יש בעיות , פשוט הבעיה שלנו זה הגמגום, אין הרבה מה לעשות עם זה, רק לחיות עם זה. תראה אני מאמין שכול "המבוגרים" שפה מבינים אותך, ויודעים מה אתה מרגיש, כי כולנו עברנו את זה בבית ספר פחות או יותר. מה שכן שעם השנים לומדים לחיות עם הגמגום כי אין לנו ברירה אחרת. דודו..

mihaelle1993

New member
כי

כי הכינויי הזה זה כינויי שלי מאז כיתה ב' מלאה אנשים מכירים אותי בכינויי הזה

mihaelle1993

New member
ו...

הם סתם גלשו בתפוז ראו פורום גימגום ורצו לבדוק אם אני גולש כאן וכניראה אני כן גולש כאן אבל אף אחד לא ממש סם אלייהם סתם שניי מתלעבים חרות

shuky63

New member
יש כמעט 1900 פורומים בתפוז.לא נראה לי שהם סתם

הגיעו לפורום הזה כי בזמן האחרון לא היו הודעות נבחרות של הפורום בעמוד הראשי. אבל מה זה חשוב.כשאני הייתי בגילך לא היו פורומים באינטרנט(כי לא היה אינטרנט)וזה לא הפריע לחארות שבחבורה לצחוק עלי. אבל תגיד אין כאלה שיוצאים להגנתך כשצוחקים עליך?אני זוכר שבדרך כלל היו גם כאלה.

למעלה