לאמא

לאמא

בדיאטה שלי אוכל לא חסר כיום מתקיימת ממעט אוכל וגם לא ממתקים מיוחדים לא מחפשת להמתיק חיים אבל חסרים לי מאד חיבוק הדובי הגדול שאותם קבלתי מאמי שאותם קבלתי בשפע אחרי שלמדתי אותה לחבק אותי בלי מילים זקוקה לחיבוק שלה שמטעין אותי באהבה השיר מוקדש לאמי ז"ל

שולחת חיבוק דוב ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

פרפרית שלי

החיבוק שלך שמור בלבי צריך לרענן את הזכרון ההוא ויש סיבה טובה לחבק אותך כי נפשי התחברה לנפשך עוד לפני שנים אחדות

החיים מזמנים הפתעות

אולי נסיך החלומות ירא ויבוא לחפש אותי לחסק אותי חזק חזק בגלוי ולא בגנבה

הנה הגירסה המלאה של השיר

חסרים לי חיבוקים/נסיכת הכוכב לאיש האהוב עלי מאד אנסה להסביר לך במספר מילים שלי כמה חסרים לי חיבוקים כן חסרים לי חיבוקים חיבוק של אמא ואבא חיבוק של אח ואחות הם נעלמו מחיי מזמן ואיתם גם החיבוק שלהם ניסיתי לקבל בגנבה מאחרים חיבוק של תינוק רך בשנים חיבוק של בן ובת קטנים כי לא זכיתי להיות אמא רק מקבלת חיבוקים גנובים בדיאטה שלי אוכל לא חסר כיום מתקיימת ממעט אוכל וגם לא ממתקים מיוחדים לא מחפשת להמתיק חיים אבל כיום חסר לי מאד החיבוק של הדובי הגדול שאותם קבלתי המון מאמי מגיל 44 קבלתי בשפע אחרי שלמדתי אותה לחבק אותי בלי מילים זקוקה לחיבוק שלה שמטעין אותי באהבה היא שמפצה אותי באהבה על החיים הדפוקים שלי שלא זכיתי לאהוב משלי שיעטוף אותי בים של אהבה השיר מוקדש לאמי היקרה שליותה אותי כל חיי מהוולדי עד גיל 49 שעצמתי את עיניה שהלכה לעולם שכולו טוב , מסתבר שגם לי יש מלאכית משלי צמודה אלי והשיר אמא בביצוע הזה גרם לי לבכות מול הTV כמו תינוקת נגע ברגשות העמוקים וכמה אני מתגעגעת אליה בחודש הקרוב האזכרה שלה כד בחשוון ןאןמרים שאין מקרה בעולם בעודי כותבת ברדיו משמיעים את השיר הלועזי "אמא שלי " העיניים שלי לא רואות מסך כי הדמעות אותן כיסו כמו וילון רטוב

למעלה