לאמא של נעמה

ענן כבד

New member
לאמא של נעמה

ספרי לנו מעט על נעמה .כאן בפורום כמעט מכירים את כולם על הקשיים והימים הבלתי נסבלים . ימי הולדת , ימי זכרון ולפני חגים עצוב לנו בלי הילדים עצוב ביותר .עצוב וכבד בלב . והחג שמתקרב .והדמעות שיורדות . דמעות כאב דמעות של דם . והפורום מחזק והפורום נותן כוח לא להתמוטט . יום הולדת יום קשה יותר מהאזכרה הלבד זועק לשמים . ואין שומע .וככול שימי ההולדת מתרבים יש קושי בלא להבין ולא לתפוס את האסון . ואת ההחמצה . כול גיל היופי שלו כול גיל ההשגים שלו . והגאוה ואת זה אנחנו לא יכולים לחוות . אני רוצה לשתף ולספר בהזדמנות זו לא היה לי כוח ללכת לקניות . אוירת ערב החג ישבתי בבית ופשוט בכיתי.

eaz1514

New member
../images/Emo201.gif הזדמנות לשתף בקשיים שהחג מביא עלינו

ענן כבד אמא של דורון תודה על שאת משתפת אותנו בכנותך ופותחת דלת להורים אחרים לשתף ואולי להקל ולו מעט על המועקה שרק אנחנו יודעים כמה היא עמוקה ועוטפת אותנו בימים אלה. גם לי אין כח לקניות למעשה אצלנו הכל רגיל, חוץ מליל הסדר אצל חברים במשך השבוע עבודה כרגיל. גם אין חשק לארח, רונן היה יד ימיני בכל ובמיוחד בחגים מאז שהוא איננו החגים הם לא אותו דבר, השמחה הרבה יותר מאולצת, הברכות "חג שמח" נאמרות אבל החג לא ממש שמח ועד כמה שנתדל למען יתר המשפחה הכאב רב והחוסר מורגש יותר. סיפרתי בהזדמנות אחרת שמזה שנתיים אנחנו משתדלים לא להיות בארץ ברא השנה, יש שיקראו לזה בריחה ויש שיבינו אותנו, אני חושבת שכאן יבינו באמת. חלפו 4 שנים מאז הצטרפתי לפורום הזה ולמדתי למצוא כאן את הנחמה ואת התמיכה כשאני צריכה אותן, לצערי הצטרפו בשנים האלה הרבה חברים חדשים. אנא שתפו אותנו ונשתדל לעבור את החג ביחד בכוחות משותפים. אילנה, אמא של רונן

למעלה