לאמא-שלא מקבלת אותי

TRICK

New member
לאמא-שלא מקבלת אותי

מה בקשתי? שתחבקי אותי אמא... אמא-מילה אחת עם משמעות ענקית-את ילדת אותי,גדלת אותי ובסוף גם נטשת אותי. שתדעי שככ קשה לי לחיות ככה...ואת במקום לחבק ולהבין מה שעובר עלי...גם ככה קשה לי בחיים האלה,ואת במקום לחבק להרגיע או אפילו סתם לדבר איתי רק צועקת ולא מתייחסת. את מצטערת בכלל שנולדת זה מה שאמרת לי...אני לא רוצה ילד כמוך. תראה את כל החברים שלך,את אומרת לי התחתנו עם ילדים ורק אתה עוד רווק מה פשעתי וחטאתי??שאני גיי?שככה אלוהים ברא אותי ולא בחרתי לחיות ככה? אמא-מתי בפעם האחרונה התקשרת אלי לשאול מה שלומי?איך אני מרגיש? מה עובד עלי?? את היומולדת שלי את בקשי זוכרת...אפילו מזל טוב קטן לא אמרת לי,את זוכרת בכלל בן כמה אני? למה???? לא עשיתי לך שום דבר רע אני הבן שלך!! אותו ילד שרוצה אותך שקר ורע לו את אמא שלי למען השם אני רוצה לצעוק לך אבל את לא עונה לי את מטיחה דברים קשים,שאני גיי ונולדתי בטעות. למה אמא?כל חטאי שנולדתי ככה?שלא בחרתי את זה!! את יודעת שאני בוכה הרבה בזמן האחרון כי קשה לי ואני מרגיש לבד בעולם הזה,שרע לי אני הולך לקבר של סבתא ז"ל ואני בוכה שם שעות,כבר אין לי דמעות להוציא. הלוואי ולא היתי נולד ככה אבל ככה אני-לא בחרתי. "הרחוב נדם מבני אדם אף אחד לא מבין אותי ומחר זה עוד יום, יום רגיל וכמעט שגרתי אם בשמיים ישמע קולי ורק ממעל יבוא עזרי אדון עולם תחוס עלי אני בוכה לך"

רוצה אימוץ?

קראתי גם את מכתבך הראשון להוריך וגם את הנוכחי. האם הוריך קראו את מה שכתבת? האם הגיבו? איך? לא כתבת בן כמה אתה ומה אתה עושה. היכן אתה גר? האם בבית הוריך? ממה אתה חי? האם אתה עובד? אני מוכנה להכיר אותך ולתמוך בך ולחזק אותך. אמי אם לבן הומו ואין לי בעייה להיות אם לשני הומואים.... תוכל ליצור אתי קשר בטלפון 04-8327702 נחמה

gold dalia

New member
לאמא שלא מקבלת אותי ל TRICK

טריק יקר. כואבת מאד את כאבך בוכה איתך. אתה לא אשם בכלום.ואתה לא לבד בעולם. מוכנה ורוצה לקבל אותך .רק שתדע שאפשר עוד לצחוק ולשמוח. אני אמא של וטובים השניים מן האחד אשמח שתיצור קשר מיידי. אנחנו גרים במרכז הארץ. אז קדימה צור קשר ללא היסוס. שולחת לך את האימייל שלי .וכשתיצור קשר מבטיחה שלא תהחה לבד. מחבקת חזק אמא של דליוש. מחכה לתגובה מיידית [email protected]

חייב להגיב!

קודם כל, ההודעה הזאת עשתה לי משהו, סוג של צמרמורת בכל הגוף... הלוואי והייתי יכול להגיד או לעשות את המשהו שיעשה אותך מאושר תראה, אני חושב שלפני שתצפה מאמא לקבל קודם כל קבל את עצמך! זה כל כך חשוב... להגיד "זה אני, אני גאה! ככה נולדתי ואני יחיה את החיים הכי מאושרים שיכולים להיות". אני מתאר לעצמי שזה לא עזר הרבה, אבל באמת... תנסה לעמוד מול המראה ולהגיד את זה. ובקשר לאמהות שהציעו אימוץ (או יותר נכון מאלכיות משמיים), אתן נשים טובות! כל הכבוד, באמת... שתזכו לחיים טובים ומאושרים... לחשוב רק חיובי,עומרי!

ש נ נ ה

New member
אממ.. היי..

טוב.. אין ספק שההודעה שלך עשתה לי משהו!! ולעוד רבים לפי מה שקראתי!! אתה בנאדם מקסים ויום אחד אמא שלך תאלץ לקבל.. לא נראה לי שתהיה לה ברירה והיא תאלץ להשלים עם זה.. (אני מקווה!!) פעם מישהו אמר לי "יהיה מה שיהיה- יהיה טוב!" אז אל תדאג! :) האמהות שהציעו את עצמן!! אין עליכם! הלוואי שכולם היו כמוכן! בכל אופן.. הרבה ממש אני לא יכולה לעזור.. אך הייתי שמחה אם היית יוצר איתי קשר.. [email protected] אני מחכה לתגובה..

למעלה