לאמא העובדת שאלה

shiraz027

New member
לאמא העובדת שאלה

האם מותר לכם להביא את הילד לעבודה האם הוא משגע אותכם אני רוצה לבוא איתכם לעבודה בסוף החודש אני עוברת דירה ובנתיים עד שיגמר החודש הזה ואני יעבור ברוך השם

לפעמים, כשאין ברירה, אני מביאה אותם איתי

אבל רק אחד מהם כל פעם. הם לא ממש מקלים על העבודה ודי מסיחים את הדעת, אבל אם זה לא קורה כל יום, אפשר להסתדר והמעסיקים די מבינים שאין ברירה.

רק את הגדולה ורק אם אין ברירה

ורק בימים שאין לי פגישות או שאני יודעת שזה יום שקט. השנה היא היתה איתי כאן בס"כ פעמיים. היא בת 8 וזה מאוד לא קל לה להיות איתי יום שלם בעבודה. בדרך כלל בשעות הצהריים יש שבירה אבל אני מביאה לה שפע של פעילות ואנחנו מנסות לעבור את זה בעיקר בזכות DVD נייד וזמן מחשב.

שרון123

New member
מבחינתם זו אטרקציה מטורפת

לבוא איתנו לעבודה. הבעיה היא שאז כמעט בלתי אפשרי לעבוד. אם לבוא אז רק עם ילד אחד ורק לכמה שעות, יום שלם ארוך מידי בשבילם, הם מתחילים להשתעמם. נראה לי שפעם או פעמיים בשנה זה סביר מבחינת העבודה, אבל לא יותר מזה....

הילהל

New member
כמעט אף פעם לא

המקומות שעבדתי בהם בעבר לא איפשרו לי (אחד היה רחוק מידי ולא רציתי את הנסיעה, השני היה מגעיל ומרושע מכדי להכניס לשם ילד תם) לעתים רחוקות מאוד ניקח את יונתן (הגדול שלנו, אוטוטו בן 7) לעבודה בגינון. זה יהיה במצבי "אין ברירה" וכשידוע שהלקוח לא יהיה אנטי (למשל - בבית שהיינו צריכים רק להוציא גזם והיו ילדים בני גילו) את מיה האיש לקח פעם אחת ויחידה כשנאלץ לתקן בעיה דחופה של פיצוץ במערכת השקייה, הוא צירף ילדונת בת 13 ששיחקה איתה על הדשא בינתיים

שלי קטנים מידיי 1.5 ו-כמעט 4...

אין מצב... הילדים שלי מהגיל שהם מתחילים ללכת הם גם עושים הכרות מעמיקה עם הכפתור של ה-Reset במחשב. כך שלא נראה לי שהבוסית שלי תאהב את הרעיון... כשחלילה אחד מהם חולה וצריך להישאר איתם בבית אני לוקחת אותו לעבודה, ל-5 דק' לוקחת חומר עבודה הביתה וצ'יק צ'ק חוזרת הביתה

פלג מים1

New member
אתמול הוא היה איתי

האמת שלא תיכננתי לעבוד יותר מידי, אבל להפתעתי הצלחתי די הרבה... הוא ישב ושיחק על הרצפה, אח"כ צבע קצת בדפי צביעה ודי הרבה שיחק במחשב. טיילנו והשווצתי בו במחלקות השונות וכמובן השיחה - ארוחת צהריים + קרטיב, הוא כל כך נהנה לאכול עם הגדולים ומכל תשומת הלב. אבל שוב זה היה בגדר יום בילוי בחופש ולא משהו שיחזור על עצמו הרבה.

למעלה