לאמא היקרה!

אור ה101

New member
לאמא היקרה!

כואב לי לאמר את זה, אם היו שואלים אותי לפני 10 שנים אם אני יחשוב, ירגיש, כלפיך את מה שאני אכתוב כאן ההיתי אומר שזה לא יכול לקרות אבל בעולם שלנו, הכל יכול להיות. אמא אני שונא אותך בדם דמי מבעבע בקירבי היום באתי לשיעור כמו מת ההיתי מנותק מעצמי שלא נדבר מהסביבה, וכל זה בגלל הפה הענק שלך ללא מעצורים. מה שאני מנסה ליבנות כל יום את הורסת לי בשנייה. הנשמה שלי כבויה החשיבה שלי מתה. אני .. אין לי כח לכתוב יותר נו.. אני לא יודע למה אני מאמין שאני יצטער על מה שכתבתי פה כן, בסופו של דבר בכל דבר אני מצטער נמאס לי לחיות כאן יותר. בכל אופן מגיע לך תודה רבה שאז את ההית מפרגנת משקיעה בי ההיתי פרח,זורח,שמח. תודה על הימים שנתת לי. עחשיו אני מרגיש שזה נכתב בלב שלם.

די דנסר

New member
אור יקר

אני רוצה להגיב רק משום שנראה לי שאתה מקבל דברים בקיצוניות גמורה. אני מבינה שיש לך עניינים לא נעימים עם אמך, ויש לך כאב עמוק שאתה סוחב הרבה זמן, אך אני גם מבינה שאמך אוהבת אותך בדרכה. אמהות הן גם בני אדם, ואל לנו לשפוט אותן על פי מילים שאמרו. העובדה שהיא השקיעה בך את מיטב שנותיה אומרת משהו על אהבתה אליך. יתכן שהיא לא יודעת לתפקד בצורה שאתה מצפה, יתכן ויש לה צרות אחרות שאינך מודע להן, אך בכל מקרה אני בטוחה שבתוך תוכה היא כן אוהבת אותך. נראה לי לפי דבריך שאתה בגיל ההתבגרות, ולכן אולי כדאי שתתייעץ עם איש חינוך במקום לימודיך או עם יועצת, כדי שתוכלו ביחד לגבש דרך התנהגות שתעזור לך פחות להפגע ופחות לסבול מהסביבה. בהצלחה.

די דנסר

New member
הבנתי...

בכל אופן, גם כמבוגר יהיה טוב אם תתייעץ עם מישהו שאולי יוכל לעזור לך להבין דברים ולהאיר נקודות חשובות שלא היגעת אליהן מפאת כעסך. דרך אגב, כל ההודעות שאתה כותב מצביעות על מצוקה גדולה, ואם אתה עוד לא מקבל עזרה אז אני ממליצה בחום שתיגש. שיהיה לך יום נפלא ונטול כעסים. די דנסר.

אור ה101

New member
די

האמת הלכתי ואני יודע מה נתתי אם תשאלי מה קיבלתי השאלה קשה. כל פעם מתאכזב מחדש מטפלים היום רוצים רק כ-ס-ף, ואם את הגעת למסכנה הזו שאני צריך מטפל זה אומר שאני יותר מצודק כבר שפכתי כסף רב וקיבלתי ארמונות מאוויר. עוד משו קטן אני רוצה לשאול אותך שאלה. בואי נניח שאת אדם לא עובד אין לך גרוש, ואת מבקשת הלוואה שיכולה מאוד לעזור לך לפתור בעייה מאוד חשובה באופן דחוף (ולא מדובר בהרבה כסף) מאדם מאוד קרוב אליך. ואמא שלך אומרת לו אתה יכול לרשום את החוב שלך על הקרח. מה זה אמור להיות

אור ה101

New member
ואם כבר

נמאס לי מהחיים האלה. לא הולך לי כלום אני זז צעד קדימה ומתקדם 4 צעדים אחורה. אני לא יודע עוד כמה זמן נשאר לי עד שאקרוס. אומרים שיש אנשים שאוהבים להתלונן ואוהבים לקטר ובזה פותרים בעיות. אני קורה לזה בולשיט וכל החיים האלה בולשיט מה לא עשיתי, למי לא הלכתי, כמה כסף שפכתי וכלום ... רק חלומות מתוקים. האמת השתגעתי כבר אני לא יודע מתי אני צודק מתי לא, לא יודע מתי לצחוק, מתי לבכות. עד מתי! כבר 2005 ואני עומד במקום. נכון שזה נראה כמו אדם שיודע רק לקטר, אבל כבר לא איכפת לי מה אומרים עלי. זו המציאות!

אור ה101

New member
מה שנשאר, וכשאין למי אז...

רק האלוקים שבשמיים מהפורום ישר אליך. בבקשה תן מנוחת הנפש, מנוחת הגוף, שימחה, אושר=עושר,אהבה, אור, ואת כל הטוב שבעולם!

די דנסר

New member
את כל הטוב שבעולם...

אני מאחלת לך אור את כל הטוב שבעולם, אהבה שמחה ואושר, בריאות הנפש ובריאות הגוף (יש תפילה כזו בברכת המזון אם אני לא טועה), ואני רק מקווה שתעשה קצת יותר בשביל עצמך, תאהב את החיים ותעשה למענך. אל תצפה שהפתרונות יגיעו מאחרים, אל תשאף לפרגון ממי שאינו יודע לתת אותו. אולי כדאי לעשות קצת יותר מאמץ בחיפוש עבודה, גם אם זה לא ממש מה שרצית, כדי להיות עצמאי יותר ולא תלוי.אולי כדאי לתפוס מרחק ממי שלא טוב לך לידו. ישנם חוגים ומקומות שתוכל למצא בהם חברה מתאימה, תעסיק את עצמך בספורט ככל שניתן, בעזרה לזולת ועוד. העיסוק יביא לך מזור ובריאות ויראה לך איך החיים צריכים להראות באמת. המון חיבוקים
די דנסר.

fossil1

New member
אני חושב ש....

שהגיע הזמן שלך לעזוב את החיים הישנים שלך, ולפתוח דף חדש בחיים, וזה אומר לעזוב את הבית ולהיות עצמאי, ולעבור לדברים גדולים וטובים יותר. אולי קל לי לדבר אבל זה מה שאני חושב! בכל אופן בהצלחה- ואנחנו תמיד פה בשבילך

אנושית~

New member
מרגישה ש..

התחלת לסמוך על הפורום הזה ות,מתחיל להפתח עד היום הפרחת מידי פעם שורה שחוץ מאשר העידה על כאב מסוים אי אפשר להבין מעבר לזה ..אז ניחושבת שזה טופ ואולי ככה מתגובות תמצא כמה עיצות שיועילו ..וזה חינםם מסכימה עם דנסר וחושבת ש,קיצוני מידי ברגשותיך ..נסה לראות כל בעיה שת,נקלע אליה בפרופורציה הנכונה ותחשוב איך יוצאים ממנה או מוציאים ממנה טוב ומה ת,יכול לשנות כדי שתהיה מרוצה יותר בחייך מאחלת לך ים של חיוכים

drnaji

New member
אור היקר:

אישית,אני מאמין שהטיפול הכי טוב,זה שתשב עם עצמך ותעשה שיחת נפש בינך לבין עמצך. אתה יכול להתנקות מהרבה טינה שיש לך כלפי אמך,וגם אתה יכול לפתוח דף חדש בחייך. כל אחד עובר משברים קשים בחייו,אתה עובר משבר כזה,אז תאמין לי שבסוף תצא מזה,ולא משנה כמה פעמים נפלת בסוף עוד תעמוד ותצליח,רק אם תאמין. בכל אופן,אני לא מאמין שאמא תרצה לפגוע בבנה,אולי היא רוצה שתהיה עצמאי אבל מביעה את זה בדרך שלה (שלא נראית לך נכונה) בכל מה שקשור לכסף,אני לא ממש יכול לעזור
,אבל אל תתיאש ותמשיך לחפש עבודה,ופשוט תחסוך כסף. בכל אופן אל תתיאש,ועצה אחרונה שלקוחה משיר של אייס אוף בייס: SMILE TND THE WORLD WILL SMILE TO YOU שיהיה לך המון המון המון

למעלה