לאלת האהבה ולכולכם

@tagel

New member
לאלת האהבה ולכולכם

``אל האהבה`` / רוך אל האהבה, אולי תשלח בי חץ אחד אל האהבה, תראה אני לבד אל האהבה, מתי כבר תתבונן בי אל האהבה, מתי יבוא תורי אל האהבה, הן לא אוכל יותר לנשום ללא מגע ידך אל האהבה, נו מה זה בשבילך עוד חץ אחד אל האהבה, נו מה זה בשבילך עוד חץ אחד אם לא אהבה אז מי אנחנו אם לא אהבה אז מי אנחנו אם לא אהבה אז מי אנחנו אם לא אהבה אז מי אנחנו אל האהבה, אולי תשלח בי חץ אחד מתי תשלח בי חץ אחד לו רק תקשיב לתפילתי הן לא אוכל יותר לנשום ללא מגע ידך לא אוכל יותר לנשום (אם לא אהבה אז מי אנחנו) לא אוכל יותר לנשום ללא מגע ידך אם לא אהבה אז מי אנחנו אם לא אהבה אז מי אנחנו אם לא אהבה אז מי אנחנו אם לא אהבה אז מי אנחנו אם לא אהבה אז מי אנחנו אם לא אהבה אז מי אנחנו אם לא אהבה אז מי אנחנו אם לא אהבה אז מי אנחנו מאחלת לכם את כל האהבה שבעולם תגל שאוהבת אתכם

תגלוש` נשמה,

מתוקה שלי,כמה נתינה יש בך, כמה טוהר אופף אותך. ילדה קטנה ואבודה, שמחלקת לכולם את אהבתה. המון כאב וסבל יש בחייך, אבל את החלטת לא לאמר נואש והינך מגישה לכולם מכל הבא ליד.. אהבות,חלומות,תקוות.. רק לא יאוש ופחד. ואני גאה בך ילדה מתוקה, גאה בך על הכוח לתת, על הכוח לקום ולאמר ``לא`` ליאוש. אני גאה בך שבחרת בחיים, אני גאה בך על מי שהינך ואני...אני גם מוקסמת. לומדת ומתחזקת.. את נוטעת בי תקווה, ויותר מכל מעצימה את האמונה שלי ביכולתך. ואני אוהבת אותך, ככה סתם,פשוט אוהבת,ללא הסברים... תגלוש נסיכה קטנה, מי יתן ולא יכאב לך לעולם, מי יתן וחץ האהבה יגע גם בך.. אוהבת מאוד, אלת האהבה.

אני כאן

שבוי בתוך הצ`אט כבר שעה . [email protected] icq # == 311232 wwp.icq.com/331232 גם אני ילד פגיע ורגיש . גם לי יש סבל בילתי יתואר ליפעמים . נקווה שהלילה אהיה גם בצ`אט . רק עכשיו היתעוררתי . הפסדתי כמעט את כל הלילה ב8 - 7 - 9 שעותי הרדומות מ6 - 5 ..

למעלה