לאלפרד

zataomm

New member
לאלפרד

אני לא יודע איך לא חשבתי על זה קודם אך התזמון כעת לקראת השנה החדשה גם כן טוב: יש לי שומר מסך נחמד שכל כולו עוסק בבירה (אומנם באדוויזר, אבל בירה), הוא מבוסס על אנימציה ואותי לפחות הוא מצחיק. אך מה אליה וקוץ בה, ניסיתי לכווץ אותו על מנת לשלוח אותו מעל דפי הפורום ולא הגעתי לכרבע מהגודל הרצוי. חרשתי את האינטרנט במטרה למצוא את האתר ממנו הורדתי אותו והעלתי חרס בידי. ולכן עומדות בפנינו שלוש אפשרויות: א) אתה לא רוצה את שומר המסך, בטח לא תוך סיכון החסיון הוירטואלי. ב) נקבע מקום מסתור, חור בקיר, סדק בכותל המערבי וכדו´ אני אטמין שם דיסקט עם השומר מסך המדובר, אתה תקח את הדיסקט ותסמן X ע"מ שאני אדע שלקחת אותו. החסרון בשיטה הזו הוא שכל הפורום עלול לעשות משמרות ליד מקום המפגש ע"מ לחזות בפלא הקרוי אלפרד (אף אחד לא מאמין לי שדברתי איתך בטלפון). ג) כתובת הדוא"ל שלי מופיעה בכרטיס האישי שלי, תשלח לי את הכתובת שלך ואני אשלח לך את שומר המסך. שנה טובה יחזקאל

amir_z

New member
Yahoo Briefcase

תכנס ל Yahoo, תפתח לך Briefcase ותן לכולם להכנס...

zataomm

New member
תודה על העצה

אך אני מאוד, מאוד, מאוד לא אוהב תהליכי הרשמה למיניהם, מכה שפחות להשאיר את טביעתי מעל דפי הרשת. אם לא תהיה ברירה אז זה מה שאני אעשה. לאלפרד פתרונים.

amir_z

New member
אפשר ליצור זהות וירטואלית...

אישית, רוב האתרים שאני רשום בהם הם תחת השם John Darcy
זה היה בדיוק אחרי פרק של נשואים פלוס

alfred

New member
יחזקאל יקר. בירה אינה עניין שיש...

להקל בו, ולכן יענה אלפרד במלוא הרצינות. דבר ראשון, יש לאלפרד את שומר המסך המדובר, והוא אכן משעשע, אם כי הבירה שייכות לקטגוריית המתחילים, ולכן אינה רלוונטית לאלפרד (ובעברית קלה: אנמית מדי לטעמו של אלפרד). בעניין השארת הטובין והמתת לאלפרד: בזמנו, עם הדפסת החולצות למאבק ברפורמה, הועלתה הצעה ע"י איזי להשאירה לאלפרד מתחת לאבן מוסכמת מראש באזור המרכז, הצעה שעדיין רלוונטית. אלפרד גם קבע עם השדון, שכשיגיע למרוצים בנחשונים, ישאיר את הבימר מאחורי המחצבה, כך שאף אחד לא יראהו (וגם האבק יסווה את הצבע). אלפרד טוען שבמצבה הנוכחי של כרס הבירה שלו הוא אינו ייצוגי מספיק על מנת לזנוח את הארון האהוב עליו, למרות הצעות הבירה הקוסמות מתמיד. בכל אופן, תודה על היוזמה, המחשבה, ושימת הלב לפרטים. אה, ושנה טובה.

alfred

New member
ואפרופו משלוח המנות..........

הנה מתנה-מתנה-מתנה לחג. אייקונים, אמנם לא של בירה, אבל משמחי לבב אנוש.

למעלה