לאלמרה ב -

שמים1

New member
לאלמרה ב - ../images/Emo23.gif

קראתי בין השורות שחלום רטוב שלך לקבל שיר שמוקדש רק לך ... ואני אוהבת להגשים חלומות...אבל אפשר להגשים אחד יבש ולא רטוב?
אמתיק לך סוד
לוטפת דמותך מבעד לערפילי חצות ירח חדש ימתיק באורו שבילי כוכבים, בהרהורים אחרונים בטרם אעצום עיניי אמתיק לך סוד. יפלס סודי שבילים עלומים בין לבטים וחלומות של אתמול, בים רזים ותחושות נסתרות יחבוק את ליבך בטרם תעצום עינייך אגיש לך שי את ליבי. שיהיה לך חג שמח איש יקר וחבר טוב.

tvrui10

New member
שמים.. זה היפה שאת מקדישה שיר

לאלמרה... אבל לי הקדישו בלוג שלם!!!!! אז קדימה, את חייבת להיזרז

tvrui10

New member
ומשהו קטן לחג

מרוקאי לחברו:"הלכתי אתמול לקבור את חמותי". החבר:"אז למה אתה כל כך שרוט"? המרוקאי:"אתה לא מתאר לעצמך איך היא התנגדה"...

tvrui10

New member
ועוד אחת

ילד אחד בכה ברחוב, ניגש אליו אדם ושאל אותו מה קרה. ענה הילד: "אבא שלי הכה לעצמו על האצבע בפטיש." שאל הזר: "אז למה אתה בוכה?,זה דוקא נשמע נורא מצחיק." "כן,גם אני חשבתי ככה", השיב הילד.

tvrui10

New member
ולמי שפיספס..

המורה:"אילו פגשת שד שהיה נותן לך לבחור בין שכל לכסף מה היית בוחר?" התלמיד:"הייתי בוחר בכסף." המורה:"אני במקומך הייתי בוחרת בשכל." התלמיד:"אני מבין אותך, כל אחד בוחר במה שחסר לו."

tvrui10

New member
חיה בגיונגל.. עוד אחת בשבילך

אישה בשנות החמישים שלה שוכבת על המיטה עירומה, רוקדת ומתגלגלת. בעלה מסתכל עליה לרגע ואומר : " יש לך בכלל מושג איך את נראית? מה קורה לך "? עונה האישה: "ממש לא איכפת לי מה אתה חושב. עשיתי היום ממוגרפיה והרופא אמר שאני בריאה לגמרי וחוץ מזה, הוא אמר שיש לי שדיים של בת 18" השיב הבעל בציניות: "ומה הוא אמר על התחת בן ה-52 שלך " ? "הוא לא אמר על זה שום דבר" , השיבה האישה - "השם שלך בכלל לא הועלה בשיחה" נ.ב. איך החיים בג'ונגל??

jud1001

New member
טברייני...מה יהיה?..תמיד מתבדח ../images/Emo41.gif

על חשבוני?..

tvrui10

New member
ג'וד יקירתי.. כמו שאת יודעת

אני מתבדח רק על חשבוני..... וחג שמח כמובן.

שמים1

New member
חחחח בזה לא אוכל להתחרות ../images/Emo3.gif

אבל אוכל לאחל לך חג אביב שמח

jozefin3

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo140.gifכתבת יפה כל כך לאל....

שמים חמודה, ואולי בזכות חלום מס'1 שהגשמת לאל... אולי בזכות אותו חלום.....יתגשם ל- אל....גם חלום מס'2 שהוא קצת קצת יותר רטוב
חג שמח

אלמרה

New member
אההה! ואת כבר מלשינהו מגלה לכולם?

אני אפילו לא יודע מהו חלומי הרטוב יותר... אולי תגלי לי? את בטח לא מתכוונת למה שאת ואני עשינו לפני שלושים שנה בצבא או משהו?

אלמרה

New member
שמיםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!

שלוליות ושטפונות כמו אלו שגרמת לי היום אפילו בחלומי הרטוב לא נכללו... כמה יפה את כותבת וכל זה מוקדש לי? אני מאוד אוהב להביט לעבר כוכבים לטייל בין השבילים... בין חלומות ולבטים... יש לך יכולת עצומה להביע רגשות באמצעות מילים ואני מוחמא! מודה לך מעומק הלב הרן שלי. כפרה! את מתוקה ואני אוהב לך מאוד מאוד!

שמים1

New member
אלמרררררההההההההה!!!!!!!!!!

אתה איש טוב וחבר נפלא והשיר הוקדש לך עם המון אהבה
חג שמח לך איש יקר וחיבוק חם חם מעומק ה
.

ועכשיו הגעתי

ואת השיר היפה שהקדשת לאלמרה קראתי ספרו מה עבר מה היה פה היום פיספסתי משו? אני הכי לא אוהבת לפספס כלום ליאור

למעלה