לאלמונית 23

סיון95

New member
לאלמונית 23

שמעתי לעצתך והתקשרתי לדויד, ההצעה שלו מאד יקרה- 11500 ש"ח לקורס ולתוכנה, יש לך מושג אולי אם מקבלים החזרים מכללית מושלם או מכל קופת חולים אחרת, איך מתקדם הטיפול? אני אשמח לשמוע שכן אני בהתלבטות קשה לגביו... כל דעה תתקבל בברכה, תודה

shuky63

New member
תראי סיון,אם הטפול יעזור לך זה כסף

קטן גם אם תקחי משכנתא לשלם אותו. השאלה אם הוא יעזור לך.תזכרי שאת הולכת למשהו שחיב להפוך לדרך חייך לשנים הקרובות. אומנם דייויד הבטיח מעל דפי הפורום הזה שכל מי שבא לאחר כמה חודשים ואומר שהוא לא מתחבר לטכניקה הוא מחזיר לו את הכסף,אבל הבעיה היא שהמשברים אצל אלה שהם קורים לא קורים לרוב לאחר כמה חודשים אלא לאחר שנה ויותר של דבור שוטף. זה מאד קל להגיד היום,ודאי שאני אתרגל הרי איכות חיי תלויה בזה. יש אנשים שהראות שלהם נהרסו מעישון והם מסתובבים עם בלון חמצן צמוד וסיגריה בפה,אז לא למהר ולהצהיר הצהרות. פשוט קחי זמן,שבי עם עצמך ותחשבי אם את באמת מוכנה ללכת על זה. בהצלחה.

hanhan003

New member
טיפול בהדסה

ניתן לעשות את אותו הטיפול בהדסה ולקבל החזר מקופת החולים

almonit23

New member
היי סיון..

זה המחיר שגם אני שילמתי... אולי אפשר להשיג הנחה כלשהי , אבל אל תצפי ליותר מידיי. בעיקרון ניתן לקבל החזר של עד חצי מעלות הטיפול בהדסה. (הבנתי שהמחיר בהדסה ירד ל-6,000 אז תקבלי בסביבות 3,000 ) אני במאוחדת ולפני שהתחלתי את הטיפול קיבלתי אישור מהקופה שאני אקבל החזר, אבל עדיין לא תבעתי את ההחזר. כפי שכתבתי לך אני עדיין באמצע הטיפול ולכן אינני יכולה להגיד לך איך השיפור אצלי, אבל יצא לפגוש אנשים שעברו את הטיפול ומדברים בשטף מאד גבוה. (כמובן לאחר עבודה קשה) אם יש אנשים בפורום שכבר מדברים עם המשימות הם יוכלו לעזור לך יותר. בעיקרון את יכולה לעשות את הטיםול גם בהדסה, אז יצא לך יותר זול אבל לא תהיה לך אפשרות לתרגל גם מהבית וגם לקבל משוב על המשימות , וזה עיקר העבודה לאחר הקורס . בהצלחה לך, ואת מוזמנת לשאול עוד שאלות אם בא לך
פסח שמח!!

almonit23

New member
דרך אגב , בהרבה קופות

ינסו להתנער ממך ולהגיד שלא מקבלים החזר על הטיפול הזה (זה מה שעשו לי) , אם תיתקלי בבעיות כאלו אני אפנה אותך ללינק שמראה את החוק בעיניין זה.

למעלה