לאלי.ו

אבי חי

New member
אני צריך להגיב להודעה שלך?

הסליחה שלי היא מכיוון שאלי.ו המליץ על הד"ר ומתברר שהוא לא דוקטור הוא נוכל. פשוטו כמשמעו. אלי לא אחראי למעשיו של הנוכל אבל הוא המליץ עליו פה בפורום. המלצה על נוכל כפי שאנחנו יודעים עכשיו. חוצפן זה הדבר האחרון שאפשר להגיד עלי. אני לא מתחרה עם אלי.ו ולא עם אף אחד כאן חס וחלילה.

אבי חי

New member
לאלי.ו

קצת קשה לי עכשיו אבל אחרי שראיתי את כל הלינקים שהביאו פה יש הודעה שלך שבה אתה ממליץ בחום על הד"ר הזה מהכתבה וזה לא מתאים לך. אני כמעט בטוח שעשית זאת בתום לב ולא ידעת שהוא גם מספק חומרים אסורים לכל מי שרוצה. יכול להיות גם שלא ידעת שהוא לא רופא ומעולם לא חשבת לבדוק אותו. אני לא יודע איזה תוצאות הד"ר הזה הביא ולמי אבל זה הכל מתגמד עצם העובדה שהוא עסק במכירת החומרים האלה ואספקתם. תחשוב למשל שהילדים שלך היו הולכים אליו והוא היה נותן להם מרשם כזה. מה זה היה עושה לחיים שלהם? צריך להזהר בהמלצות. בכל מקרה אני מבין וסולח.

tommythecat

New member
רבותי!!

ידידנו המוערך והמכובד אלי הינו שומר שבת, ועל כן לא יוכל להתייחס לכל השאלות ה"בוערות" שלכם בנושא יחסיו עם קובי עזרא עד למוצאי השבת לפחות. אני מציע לכולם לרסן את עצמם ולחכות עד שאלי לפחות יקרא את מה שקורה בפורום. מן הסתם כשומר שבת הוא אפילו לא ראה את הכתבה המדוברת כל כך (אלא אם כן מישהו הקליט לו אותה). כמו כן, אלי הוא מן המשתתפים החשובים והפוריים ביותר בפורום. תנו לו קצת יותר קרדיט! כל טוב, יוסי

תוספת

אלי הוא הרבה יותר ממשתתף והייתי מגדיר אותו כאחד המנהלים בפורום.

אלי ו.

New member
אני מכיר את קובי ודיברתי איתו

ביום שישי. את הכתבה לא ראיתי. אני יודע שקובי לא דוחף סטרואידים למתאמנים. עיקר עיסוקו של קובי אינו במכירת סטרואידים אלא בייעוץ תזונתי. לדבריו הגיע אליו בחור לייעוץ תזונה, ולחץ עליו למכור לו סטרואידים. הוא לא רצה לאבד אותו בתור לקוח ומכר לו את הסטרואידים. זה לא חוקי, ואולי לא נכון לעשות אבל הרבה אנשים במצבו עושים את זה. בקשר לקובי עצמו, הבחור מבין מאוד בתזונה. הוא מאוד מבין באימון ובפיתוח גוף. ראיתי לקוחות שלו, כאלה שעסקו בפיתוח גוף וגם "סתם אנשים" שרצו לרדת במשקל או להוריד כולסטרול וטריגליצרידים. הבחור עובד בצורה יפה ומקצועית. ראיתי אותו נותן יעוץ תזונתי מתאים ומשנה דיאטות לפי תגובות הלקוח ולפי תוצאות בדיקות דם תקופתיות. הבחור מקצוען. בקשר לתארים שלו, אין לי מושג, לא בדקתי, אף פעם לא ביקשתי ממנו תעודות.

אבי חי

New member
מקצוען אבל נוכל

לא יודע איך הבחור יכול להיות מקצוען אבל הוא לא ד"ר ואין לו שום הסמכה לעסוק ברפואה ולתת יעוץ בתור ד"ר. לטובת כולם עדיף שמשטרת ישראל תשלח אותו לכלא לכמה שנים. צר לי אבל הלקוחות שהשיג לעצמו באו כי חשבו שהוא רופא. מענין כמה ישארו לקוחות שלו אחרי הכתבה מאתמול. מקוה מאוד שהענין בטיפול.

למעלה