לאלי(המנהל)

amirbilu

New member
לאלי(המנהל)

אני יודע שאני אקבל הרבה נזיפות על מה שאני הולך לכתוב,אבל כמה אפשר כבר? לפעמים אני יושב ותוהה האם זה אכן פורום לחיי אהבה,זה נראה הרבה יותר כמו פורום בירבורים חצי מהודעות פה לא קשורות ללחיי האהבה,לפעמים אני כותב הודעה,חוזר,רואה שכתבו לי 10 שירשורים אבל משום מה,אף אחד מהן לא קשור להודעה שלי,אלה משהו כמו,היי,"שם של מישהו",מה המצב? וכל מיני שטויות. אני שם הודעה שקשורה לחיי אהבה בבוקר, ושאני חוזר בלילה,אני נדהם לגלות שהיא עברה דף אחורה מפני שאנשים הציפו את הפורום בהודעות לא קשורות. אני ראיתי ששמת על זה עין,ואמרת שמי שידבר ככה לא יורשה להיכנס,אבל משום מה כל זה ממשיך. לטיפולךך אמיר

amirbilu

New member
אני אמור לייעץ למנהל? זה כבר חדש

אולי אני קיצוני מדיי אבל לאיים בהרחקה,למחוק הודעות כאלה,ומי שלא מקשיב להרחיק

actress

New member
הוא צודק מאוד , אלי...

אתה צריך לטפל בזה אתה גם רואה שפתאום יש הודעות לא קשורות ומשום מה אתה משאיר אותן ויש כאלה שמנבלים את הפה ולא תמיד אתה מתייחס אז תמחק אתה אחרי הכל המנהל ומתפקידך למחוק את הקללות וכל מיני הודעות שלא קשורות

Hole In The Sky

New member
ורגע...

ניבולי פה שקשורים ללחיי האהבה? זה מותר?? אמיר. . . אולי אתה קצת מגזים? כי אחרי הכל זה פורום, אומנם פורום לחיי האהבה.. אבל מותר להשחיל מידי פעם גם הודעות שלא כ"כ קשורות.
HOLE.

amirbilu

New member
מדי פעם,זה לא נורא

אבל זה הפך למנהג,עמודים שלמים של הפורום עוסקים בשטויות...

actress

New member
בהתחלה הפורום היה סבבה ביותר זרם

והכל פתאום נכנסו חדשים התחילו בעניינים שלא קשורים בכלל ותראו מה נהיה קודם היה אחלה וכיף עכשיו כבר הכל השתנה

Hole In The Sky

New member
אז מה את אומרת מיכל?

שאת לא רוצה שיצטרפו אנשים לפורום? אבל מה זה יהיה שווה שרק אנשים ספורים נמצאים כאן?
HOLE

actress

New member
Hole In The Sky לא זה לזה התכוונתי

אם אתה לא מבין למה אני מתכוונת אל תכניס לי מילים לפה התכוונתי שיש כאלה חדשים שמצטרפים והם סבבה ועובדה מקבלים כאן כל 1 ויש כאלה שהם גם חדשים ונכנסנים לפה ומתחילים לדבר על נושאים שלא קשורים לזה התכוונתי עכשיו הבנת? או לפרש שוב?

shirakl

New member
אתם מדברים על

זה שלא צריך לשרשר הודעות שלא קשורות ללחיי האהבה, והנה אתם עושים את זה...

GK_FF

New member
ולדעתי את סתם מתחכמת!!!

וזה לא מצחיק, זה תינוקי!

GK_FF

New member
צודקת!!!!

ביגלל זה אני כבר לא כותב פה כי פשוט אין לי כוח ליקרוא מלא שירשורים מטומטמים! לא רק זה, אתם לא שמים לב אבל אפילו בשירשור הזה שהוא נגד התופעה אתם עושים את זה!!!!! תפסיקו ליכתוב הודעות ריקות (תרתיי(זאת המילה?) משמע)!!!

למעלה