לאלישע

amr riki

New member
לאלישע

אחת החברות בפורום לא הצליחה לפתוח את הקבצים שצרפתי בנושא "יום המאה" . היא בקשה שאשלח להאותם ישירות באיימל הפרטי שלה . עשיתי זאת . אבל , גם שם לא הצליחה לפתוח אותם . למה ? האם זה קשור לגרסאות השונות של הווארד , בשני המחשבים שלנו ? ריקי (גם באילת הרחוקה)

karin a

New member
ברוב המקרים , כן !!!

הרי מייקרוסופט רוצה שיעדכנו את התוכנות שלה. ולכן לגרסאות חדשות יש אפשרות פתיחה של גרסאות ישנות , אך גרסאות ישנות אינן יכולות לפתוח את החדשות . את יכולה לשלוח לה קובץ וורד שאת שומרת באופן מיוחד כך: בתיבת הדו שיח - שמירה בשם, בחרי את "סוג הקובץ" על פי הפורמט שאת בוחרת . שאלי אותה איזו גרסה יש לה ושמרי על פי גרסתה. דרך אגב אם תשמרי על פי גרסת וורד 6 היא תוכל לפתוח אותו בכל מקרה. אך ייתכן ופריטים מסוימים לא יופיעו , הוורד ייתן לך דוח על כך . בהצלחה. אם משהו לא מובן כתבי ואסביר שנית . קארין

mml

New member
למה סתם להשמיץ את מייקרוסופט?

זה קיים בכל תכנה מתקדמת. יש תאימות לאחור, אך בתוכנות הישנות אין אפשרות לראות את הפונקציות החדשות ולכן הקבצים אינם נפתחים.

noam778

New member
אין כמו מיקרוסופט...

פעם ביל גייטס הלך לנערת ליווי משהו קלסה משהי מדהימה.. תואר שלישי.. אשת שיחה מדהימה.. והכול כלול במחיר.. העיתונאים כמובן מיד עלו על זה. ורצו לקבל ממנה ראיון.. ושאלו אותה המון שאלות...והיא כמובן הייתה מאוד דיסקרטית.. ואז שאלו אותה נו תגידי איך הוא היה.. נו במיטה... איך הוא היה..? אמרה: עכשיו אני יודעת מזה מיקרו סופט. למי שרוצה להתאים תוכנה ישנה לחדשה שיקרא מה שכתבתי שורה מתחת ויוריד את התוכנה הבאה: http://ipos.p.lodz.pl/files/count21.cgi?wrd97cnv.exe

karin a

New member
אין תאימות אוטומטיות . נקודה .

יש צורך לשמור בפורמט המתאים כפי שציינתי !!! או כפי שנעם הציע- תוכנה

noam778

New member
קארין אהבתי את אהבתך ל בילי תוכנה מ

ונכון מיקרוסופט דורשת שניקנה את התוכנות שלה.. ככה.. למורות היקרות שרוצות לשתף את כולנו.. גם אלה שאין להם אמצעים ניתן לשמור באופן קבוע בפורמט המתאים.. ע"י פתיחת הוורד >> כלים>>אפשרויות>>שמירה>> ולבחור שמור קבצי וורד כ.. ובוחרים באפשרות וורד 6 95 לאלה שיש תוכנה ישנה ושרוצה לראות קבצים חדשים כלומר לאלה שיש להם חלונות 311 ווורד 6 או חלונות 95 ווורד 6 יש אפשרות להתקין תוכנה שמצליחה לפתוח את הקבצים המודרניים.. ו(שבילי יסלח לי) בכתובת הבאה http://ipos.p.lodz.pl/files/count21.cgi?wrd97cnv.exe

amr riki

New member
קארין .

קארין , שמרתי כמו שהצעת . אבל ... חבל על המאמץ .זה משנה את הגירסה המקורית . ריקי

karin a

New member
לריקי ונעם

ראשית ריקי, כפי שאמרתי זה משנה לעיתים את הגירסה המקורית . ראי הצעת נועם או יותר נכון עמיתתך צריכה לראות. שנית , נעם אכן השמצתי את רצונו של בילי שכולנו נקנה תוכנות חדשות , אבל.... 1. אני ממליצה לקנותן .טכנולוגיה מתקדמת וכו´ 2. אני סוגדת לבחור, גם אם כולם חושבים שהוא עושה הכל למען הכסף . אין לי ספק לרגע בגאוניותו של הבחור , ואני הייתי נוהגת בדיוק כמוהו (אחרת איך הוא ינפח את חשבון הבנק העצום שלו?) תודה על ההצעה בהצלחה לכולם קארין

למעלה