לאלישע ולכולם...

dina035

New member
לאלישע ולכולם...

אני צריכה להכין עבודה בקורס למחשבים. העבודה יכולה להיות בכל נושא וכן היא צריכה להיות ערוכה כעיתון. חשבתי על שני נושאים עיקריים- בניית אתר אינטרנט בית סיפרי בעד ונגד או מחשבים בחינוך. האם יש לכם חומרים בנושאים אלה? אלישע- זכורני כי לפני זמן מה הבאת קישור לשני אנשים שהתווכחו בינהם בעד ונגד בניית אתר בית סיפרי- האם תוכל להעלות שוב את הקישור? בתודה לכולם....

גלפין

New member
שלום דינה. בשנה שעברה, במסגרת

"שבוע ירושלים" הכנתי מצגת שלמה בתוכנת הפאואר פוינט, כאשר את אחת השקופיות עיצבתי כדף עיתון. לדאבוני אין לי זאת שמור בביתי, אך הנה כמה רעיונות: עצבי כותרת, כמו כותרת עיתון. מתחת לכותרת, כתבי את העורך (שם בדוי או במקרה שלי בתקופת חורבן ירושלים- בית ראשון או שני), תאריך וכדומה (כמו בעיתון של ימינו). מתחת לכל אלה כתבי את הידיעה המרכזית שבה הנך רוצה לעסוק וקשרי אותה לדף וורד או שיקופיץ בפאואר פוינט אשר שם תהיה מטלת כתיבה לתלמידים (כמו הנכם חיים בתקופת.... או נכחתם במהלך ארוע X..., כתבו/ראיינו את אחד הגיבורים/מה הרגשתם...וכדומה) אפשרות כתיבה נוספת היא עיצוב הזמנה (במקרה שלי לחנוכת בית המקדש) - את מי מזמינם, מתי באיזה מקום, איך להגיע (אפשרות לשרטט מפה...) מקווה שעזרתי, גלית

למעלה