לאליק

אליק 31

New member
סטפני, תמצאי אותי במסר האישי, משטרת

הפורום אינה מרשה התעניינות אישית.

ירון - לאליק יש דרך ארץ

וההערה שלו שנשמעה לך צינית, בעיניי היא לא צינית, משום שהיא הייתה במקומה. אני מעריך ומשבח את רויטל כל הזמן על מקצועיותה הרבה, במקרה הספציפי, נראה לי שהיא מהרה מידי להעיר "שמקומם של הודעות מסוג זה במסר אישי". לעיתים צריך לדעת להבליג.

סטפאני חדשה בפורום ולכן ההארה

תאר לך שכל רוקד היה רושם הודעה כזו לחבר/מכיר/ידיד שפגש בהרקדה..... קהילת "ריקודי עם" בתפוז מאפשרת לנו אמצעים שונים לתקשורת, וכדאי לנצל אותם בתבונה.

רויטל, דובל'ה - בעיקרון אני מסכים

שהפורום הוא במה להבעת דיעות ולא מקום לשיחות פרטיות, על כך אין לנו מחלוקת. אני גם מסכים עם רויטל שיש אמצעים שונים לתקשורת וצריך לנצל אותם בתבונה. מנגד...רוקדת חדשה כתבה מסר אישי בפורום. אפשר היה "לנצל בתבונה את אמצעי התקשורת" ולהודיע לסטפאני במסר אישי, שלא מעבירים מסרים אישיים בפורום.

רויטל עשתה בתבונה רבה

א. הכותבת אינה חדשה בפורום. היא חברה כאן כבר כמעט 3 שנים (לפי כרטיסה האישי). ב. רויטל לא נזפה בה אלא הסבירה לה ובהזדמנות חגיגית זו גם לכל שאר המשתתפים שהודעה מסוג זה מקומה במסר אישי. בדיוק זו הדרך!

סטפאני 1

New member
תיקון טעות

כרטיסי באתר תפוז הוא מעל 3 שנים, בפורום מכובד זה אני חדשה. למד לא להסיק מסקנות סתם.

למדתי, תודה.

ועדין רויטל עשתה בדיוק את מה שהיה עליה לעשות. אני גם "מניח" שבפורמים אחרים יש את הפונקציה של מסרים אישיים וגם שם יש להבחין איזה מסר ראוי לאיזה סוג של תקשורת. תקני אותי אם אני טועה.

משהא

New member
שמעון? אם זה לא מסר אישי מה כן??V

שמעון עשור ידידי שמע סיפור. "אישי או ציבורי" ?? לפני שנולדת בשנות החמישים נעצרה בארץ יצאנית כשפיתתה גבר. כאשר ביקשו להגיש נגד האישה כתב אישום טען עורך דינה כי זה עניין אישי בינה ובינו ואין עניין לציבור לדעת. התביעה דוקא טענה שהאישה נותנת שירותים לציבור, ואינה אישיות פרטית. ודוקא יש זכות לציבור לדעת.........אז איפה אנחנו כאן??? נ.ב. שמעון- שמחתי להכיר אותך בהרקדות, רויטל - שמחתי לראותך אצל שמעון מרדכי, ירון- אתה שנים רבות משמר את יסודות ריקודי העם לתפארת מדינת ישראל. להמשיך............????????? ריקודים שמחים אורי גבעוני

No name for now

New member
רויטל וירון צודקים

אתה רוצה שרשור בפורום של מה נשמע? מה שלומך? נורא שמחתי לראות אותך אתמול? את באה מחר להרקדה של מוישל'ה זוכמיר? חוץ מזה, שהשיחה שהיא "כאילו" אישית ופרטית לעיני כולם יכולה גם לעשות outing לכמה אנשים פה. הרי הרבה מכירים חברי הפורום שנשארים אנונימיים ובשיחות במסרים משתמשים בשמות פרטיים.

שמעון

יש פורומים אחרים (שאחד מהם אני מכיר היטב), שפתיחת נושא כמו בראש שרשור זה, גורם למנהל הפורום שם להוציא לפועל את הביטוי "זרוק לסל.. וחסל" ואף מבלי להסביר בנימוס מדוע ולמה, כפי שעשתה רויטל. הבעייה היא לאו-דוקא בדו-שיח האישי המרתק המתרקם בין סטפני לאליק. הבעייה היא בפורום דינמי כמו זה, המכיל בדפו הראשון 15 נושאים בלבד, ונושא אישי מעין זה "דוחף" לדף 2 נושא לדיון חשוב יותר.

מתריס

New member
אליק נבחר מספר 3 במובחרים לשנת 2005

אנא, הזהרו בדבריכם כנגד אליק 31 לידיעתכם.... אליק 31 נבחר כמספר שלוש של המובחרים מבין חברי כל הפורמים לשנת 2005. הרשימה, מטעמו האוביקטיבי של yes man מופיעה הבוקר באתר "מרקיד" של אירגון המדריכים. בכתובים נאמר על אליק 31 : "ככל שיענהו... כן ירבה...". בין שנרצה ובין שלא? "אליק 31" זכה במיקומו המכובד בפורום בחסד והפך להיות "מותג"!!! השפעתו בפורום היא קריטית ומעמידה את דב אורבך, ירון מישר, שמעון עשור והרבה "מותגים" אחרים מאחוריו. רק "רויטל גולן" ו "זה הזמר" עומדות לפניו... אליק, בהצלחה .

משהא

New member
למתריס-מקום של כבוד ללא הדר והוד

כאשר קמו המושבות ראשון לציון רחובות ונס ציונה, היו בכל אחת מהן "ועד קהילה" שניהל את ענייני המקום. ברחובות חי באותה עת "מוט'ל גנ'ב" אחד העשירים, בהיה איש רע וידוע באי יושרו ובמעלליו בכל האיזור. יום אחד נפטר מוט'ל, וכנהוג אצל היהודים יושב ראש ועד הקהילה צריך לומר מילה טובה על המת. עומד היושב ראש ומספר לקהלו את כל מעשיו הרעים של מוט'ל, שפגעו בחיי הקהילה, ומחוצה לה ומסיים במשפט. "לעומת הילדים שלו הוא היה זהב טהור" !!!! ריקודים שמחים

אני חושבת שמגיע לאליק המקום השלישי

כי הוא נחמד אפילו שעוקצים אותו הוא עונה בצורה יפה, כמו במקרה של שוגי ובסופו של דבר , הוא מקבל את הביקורות בחינניות.

No name for now

New member
דרך אגב

יש פורומים יותר דינמיים כמו למשל פורום "פאלם וחברים" שם יש המון הודעות ביום רק לבקשת עזרה ולכן להם יש חוק בעמוד הראשון מותר שלכל משתמש יהיה שרשור אחד שהוא פתח. אם יש כמה נושאים שאני רוצה לשאול עליהם אני צריכה לכתוב את כולם באותו השרשור, להגיב לשרשורים אחרים כמובן אין בעיה. אחרי כמה בקשות מצד מנהלי הפורום, יש סיכוי שההודעות פשוט ימחקו

למעלה