לאלין

mickya

New member
לאלין

אלין החביבה, אני עוקבת אחריך מאז פתיחת הפורום ואף ראיתי את תמונתך וברור לי שאת בחורה מקסימה, או יותר נכון מדהימה, הן ביופייך .הן בכישורייך. טוב ליבך .והרצון לנתינה לזולת הינו חלק מאופייך(מזל סרטן).לצערי אני רואה שבמקום לנתב את .כישורייך הרבים להיטיב עם עצמך את עסוקה בהרס עצמי וכולם מפסידים. קומי עשי מעשה!!! טפחי בעל חיים או התנדבי למשהו מסודר. אחד מילדי המחקר שלי בדוקטוראט היה מדבר הרבה על אובדנות עד שהתחיל .לטפח ציניצילה מדברית. האהבה ותחושת האחריות שחש כלפי חיית המחמד שלו שינו אצלו את תחושות הדיכאון והאובדנות, החיה שעשעה אותו והוא חש אחריות לשלומה ולרווחתה. שאלתי אותו לאחר כמה חודשים כשהבחנתי בשינוי שחל בו.מה קרה שהפסקת לדבר ולחשוב .על התאבדויות? והוא השיב לי בזו הלשון: .אם יקרה לי משהו מי ידאג למתוקה הזאת. . הילד הוא בן 14 היום. ובכן, מכל מלמדי השכלתי! עצתי היא שתאמצי לעצמך מישהו לדאוג לו וזה בטוח ייטיב עימך, כי את טובת לב ובאופייך הנתינה. בברכה ד"ר מיקי אברמוביץ.

ד"ר מיקי אברמוביץ היקרה../images/Emo39.gif

אני יודעת כמה בעלי חיים עוזרים לטיקים. שהתגוררתי עם חבר שלי במרכז הארץ היתי כל הזמן עם שני הכלבות אומנם הן לא הפחיתו לי את הטיקים,אבל נקשרתי אליהן מאוד והן כבר היו מזהות מתי אני באה לתת מכה קטנה עליהן או משהו כזה לפי הנשימות המהמירות לפני הטיק החזק שבא לי. יש גם כן טיקים חלשים והיא היתה מתכווצת כאילו היא כבר יודעת שהיא "צריכה לקבל ממני טיק". כרגע אני מיתגוררת עם שני הורים פנסיונרים ולא בדירה פרטית אלא בקומה שניה,ואין לי שעות שינה מסודרות, כך שאינני יכולה להביא בעל חיים , אבל אני מבקרת את החבר שלי ושם יש לי את הכלבים. האמת שאני לא כל היום איתן עם הכלבות שלו, אבל מספיק שאני לבד שם בבית אם הוא יוצא או עובד או משהו כזה ואני איתן זה נותן לי תחושת רוגע. לפני כמה שנים גרתי מספר חודשים לבד בקיבוץ והיה לי כלב מדהים שנורא נורא נקשרתי אליו, הוא היה כלב עם טיקים לפי דעתי תמיד אמרתי ואני תמיד אומר את זה והוא הכי הרבה הבין אותי. תודה רבה על תגובתך ד"ק אברמוביץ היקרה. אין לי כיום רצון להתאבדות חלילה וכאלו, זה נמשך שלוש שנים וחצי עד לפני שנה ופסק והפסיק ואני לא אחזור לזה לעולם ! החיים שלי אומנם קשים אך מצד שני יפים מחייכים ואין שום סיבה להתאבדות כל סיבה בעולם לא מצדיקה התאבדות! שום דבר בעולם ויש מיקרים מאוד קשים לא מצדיקים את המוות שאדם יגרום לעצמו. אני אומרת אם מתים זה מאלוהים לא צריך להרוג את עצמינו, גם ככה החיים שלנו קשים, של כולנו. איש איש ובעיותיו. בברכה ולילה טוב. אלין.

mickya

New member
.החיים יפים אלין

אלין החמודה .שמחתי לשמוע שאת רואה את האור בחיים ואכן כמו הורד.. החיים יפים ולעיתים "דוקרים". תמיד צריך להסתכל על חצי הכוס המלאה, ובמקרה שלך היא יש יותר מחצי.. אם תעשי .מאזן ותעמידי זה מול זה את הנהדר ונפלא בחייך מול "המבאס". מה שיעזור לך יותר מכל בחייך, יותר מתרופות, מרופאים ,הוא האמונה בעצמך ובכוחותיך, כל אדם עובר בחייו רגעים שקשים בעיניו, זה סובייקטיבי. בכל אופן .הסיסמא הסובייקטיבית שלי היא "אם אין אני לי מיקי לי" וכדאי שתאמצי לעצמך סיסמא כזאת ותאמרי לעצמך "אם אין אני לי אלין לי" כי רק את יכולה לעזור לעצמך. הטיקים שיש לך לא מפריעים לאנשים לאהוב אותךולהעריך אותך וכדאי שתחפשי לך יעד לעסוק בו, להצטיין בו משהו ייחודי, זה יוציא אותך מהמחשבות השליליות כי כולם אוהבים אותך את חייבת לאסוף קצת כוחות ולהתרומם. חשבי על הוריך ..כמה הם זקוקים לראות את פניך זורחות ואת חיוכך המקסים זה יתן תכלית לחייהם. מקוה שנתתי לך חומר למחשבה , בברכה ד"ר מיקי אברמוביץ,

ד"ר מיקי היקרה ../images/Emo39.gif

אני יודעת שהחיים יפים. תאמיני לי שאני סומכת בעיקר על עצמי. עובדה: אני זאת שעושה את הצעדים האלו אומנם אנשים אחרים גם כן עוזרים לי כמו הורים משפחה חבר חברות חברים טובים אבל תמיד זה אני ורק אני. המחשבות השליליות הם נובעות גם מהחיים עצמם כי אם נהיה מציאותיים ולא נשלה את עצמינו עם כל הכבוד יש לנו חיים לא קלים בכלל, מלאים מועקות . אך יש גם כן את הרגעים היפים. ההורים שלי יראו אותי זורחת תאמיני לי זה כל מה שאני רוצה שהם ואני ניראה אותי ככה זורחת ומוארת תמיד.0 ברור שאני סומכת על עצמי בעיקר אחרת מי זה שהלך לטיפול? בוודאי שלא מישהו אחר במקומי ואף אחד לא קבל את התרופה במקומי ואף אחד לא סבל במקומי. תודה על התמיכה והמשך יום נעים.

למעלה