לאלו ששכחתי!!!!

לאלו ששכחתי!!!!

י ו ס י !!!! אני מת על הרווחים שיש לך שם בין האותיות אחי. אחלה גבר איש עם אב..... אחי לא שכחתי אותך פשוט הכל נכתב על בטן ריקה רק שתבין נשמה אני מת עליך איש יקר שלי. חן חן חן חן נשמה מי כמוני חולחולה על ה* שלך אוהב אותך, נשמה לא תאמיני כמה אפשר לכתוב מחדר השינה ועד למקרר..... (אני המום ממני על כל מה שהספקתי לכתוב)חחחחחחח.... אורית1 חיים שלי נשמה אני לא שכחתי אותך וכמו שציינתי הייתי רעב,,, הבנות ליל אמש כיסחו לי את הקרמבו ולא נשאר לי כלום... עכשיו כשאני שבע כבר. אני יכול לומר על קיבה מלאה ...שאת הקינוח לכל ארוחה.....(שימו לי אותה על הצלחת ותראו אותה מעופפת)(כמובן הצלחת ולא אורית כן....)מת עליך אוריתוש ואני דרך אגב עדיין מחכה לך ולשירן הזאת שתמצאו זמן לבוא לבקר.... ת ז ד ר ז ו ...לפני שאני מגיע לפנסיה שלי.... לוליטה, אני יודע שמה שאכתוב לך עכשיו יעלה לי ביוקר כי, א. יכנסו אליך לפרטי כל היום בשאלות ... ב. ישגעו לך ת`צורה ואז תרצי לחסל אותי...(אני רוצה שתחסל אותי אבל לא במובנים של רצח) ג. אנחנו נשוחח על כל מה שיש לי לומר לך בטלפון הכי טוב לשנינו ...כי אחד מול השני בטוח מישהו ירצח...חחחחחחחחח אז אוהב אותך בינתיים ...קרמבו רועם שלך...

קרמבו שכמוך

שכחת אותי!!!!!!! ולכן ראה עצמך מחוסל!!!!! קפוט!! גמור!!! אכול עד הביסקויט!!!!!

יוסי.

New member
י ו ד ע

י ו ד ע ש ל א ש כ ח ת פשוט בגלל שאני לא נכנס עכשיו הרבה לצ`ט רציתי להזכיר שאני עדין קיים מת גם עליך אבל לא כשאתה מחליף שמות ביי אחי י ו ס י

oneorit

New member
רעמון מקסים

הצלת את כבודך וישבנך הלואי וירבו כמותך בצט,,,כי אז יאשפזו את כולנו,,,,,,,,, תהייה תמיד כזה כייפי מתה עליך

למעלה