לאלו שמתסקים עם :)Components

yanivchik

New member
לאלו שמתסקים עם :)Components

יש לי שאלה: יש לי media player על הטופס,במשחק שלי, שבתחילת המשחק מקרין את סרטון קטן, הכל עובד והכל בסדר.. אבל איך עושים כאשר אני לוחץ על המקש במקלדת, או שכאשר סרטון נגמר, אז הפקד הזה עוצר ונעשה visible=false ?? תודה לכם :)

S.Riddle

New member
תשובה

זה בדיוק מה שרשמת בוא נניך שזה יעצור ויהפוך ל visible=false במקש כפתור כלומר command private sub command1_click() mediaplayer.visible=false end sub הפקד עוצר לבד בסוף הסרטון אבל עם אתה רוצה לעצור אותו אז אתה יכול להגיד לו לעצור עם mediaplayer1.stop עם אתה רוצה שזה יקרה על פי מקש במקלדת אז תעשה את זה או עם האירוע keypress או keydown עם אתה רוצה להשתמש ב keypress אז אתה צריך לדעת את ה ascil של אותו מקש לדוגמה של המקש enter זה 13 אתה יכול לבנות תוכנית קטנה שומרת לך את ה ascil של כל מקש private sub form_keypress() print keyascil end sub והוא ידפיס לך על ה form את ה ascil של המקש עם אתה רוצה לעשות כאשר אתה לוחץ על מקש האנטר שהמדיה פלייר יהפוך ל visible=false אז תעשה ככה: private sub form_keypress() if keyascil=13 then mediaplayer1.visible=false end if end sub עם בכל זאת לא הבנת תשאל

yanivchik

New member
אחי, ניסיתי את זה כבר לפני הרבה זמן

שום דבר מזה לא עובד, לכן פניתי לכן בתיקווה לקבל פתרון הולם לבעיה זאתי תודה...

Arie_Z

New member
תנסה את זה

(Private Sub Form_KeyPress(KeyAscii as Integer if KeyAscii=32 then Media1.visible=False end if ז"א אם לוחצים על הרוח אז הסרטון נעלם בהצלחה

yanivchik

New member
אמרתי כבר שזה לא עובד! כאן שיטות ..

פשוטות לא עבדת!!!!!!!!! צאיך מהשהו אחר לזה!!!!!!!!! בתודה! p.s תגידו לי שאתם לא יודעים וז אני יעזוב אותם...

shai_shai_shai

New member
תשובה...

לא הבנתי את השאלה שלך בהתחלה אבל עכשיו אני יודע מה אתה רוצה. אתה בטח עשית בפקד mediaplayer.play ולא ידעת איפה לרשום לו את ה visible=false אז ככה לפקד mediaplayer יש אירוע שנקרא endofstream כלומר כאשר מסתיימת המנגינה אז כל מה שאתה צריך לעשות זה לרשום שם את ה mediaplayer.visible=false וזהו

למעלה