לאלו מכם שהיו בחו"ל

יעל :-)

New member
אם תשאל אנשים

כמדומני, הרבה יגידו לך שהחזרה היא קשה. אישית, כשחזרתי מחו"ל היה לי קשה ומדכא ביותר. אבל אני יודעת מה הסיבות לכך, אז אולי זה שונה מאצלך. אולי תנסה לחשוב עם עצמך לעומק... אולי בסוף תמצא את הסיבה. ו...ברוך הבא!

sunshine2004

New member
האמת...../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

אני גרה בצפון, ולי זה קורה לפעמים כשאני חוזרת מהמרכז.. שם אני מתמלאת באנרגיה... וכשאני חוזרת הביתה.... אבל הייתי כמה פעמים בחו"ל וכן, חזרתי קצת מדוכאת... אבל אצלי, אישית, זה בגלל שעזבתי מקום כשהייתי מבולבלת וחזרתי לאותה נקודה, היו לי ציפיות שלא תמיד התממשו... חזרתי הביתה והבנתי שאני צריכה לעבוד על הדברים כדי שיהיה לי טוב... אבל זה הניסיון שלי...

גם אצלי זה היה ככה...

הייתי דיי מבולבלת כבר שם, הדיכאון התחיל עוד בחו"ל, מעבר לכל מיני ציפיות שהיו לי שלא מומשו הרגשתי שם ממש בודדה, אבל גם לא הייתי שלמה עם החיים שהיו לי לפני הטיסה לחו"ל בארץ, אז הרגשתי קצת במבוי סתום... (אני יודעת שהשרשור הזה מלפני כמה ימים וכבר לא רלוונטי, אבל רק עכשיו נכנסתי לפורום, והתחשק לי להגיב...)

התהוות

New member
פעם אחרונה שהייתי בחו"ל

נורא שמחתי לחזור לחיים המופלאים שלי בבית... כנראה שלונדון לא מתאימה לי

החו"ל שלי

אני בכלל לא נוסעת לשם, אבל בפסח נסעתי הכי רחוק שיכולתי- הלכתי לויפסינה במדבר. פחדתי שאני לא ארצה לחזור משם ולשמחתי הרבה חזרתי עם שלוה נהדרת שמחזיקה מעמד עד עכשיו.

Talia E

New member
שמעתי על כך מאנשים רבים.

היתכן שבחו"ל חשת חופשי והדכאון נובע מכך שאתה מרגיש כורח לחזור לחיים שאתה לא שלם אתם?

keoser

New member
תודה ../images/Emo24.gif :)

השלמת לי משהו שלא חשבתי עליו/לא היה פתור אצלי.. תודה רבה :)

avshalomat

New member
דעתי היא שחו"ל

או כל צורה אחרת של הסחת דעת, של השכחה הם מה שהם השכחה. מן הסתם כאשר חוזרים לחיי היום יום, אטז מדוכאים עד שמוצאים "אקמול" אחר" סם" אחר שישכיח ממך את הדיכאון, ראה זה פלא באותם אנשות שבהם אנחנו מבקרים יש אנשים מדוכאים לא פחות, אז כנראה לא הארץ ואפילו לא סיגנון חיים. זה החופש מהמטלות, ונו השיכחה. באסה עם המציאות היא תמיד חוזרת.

למעלה