לאלוני מסר חשוב .

sanlee

New member
לאלוני מסר חשוב .

אלוני היקר .לא תיארתי לעצמי כמה אתה לא מבין את המציאות בה אתה חי. לא לחינם ההיתי צריך לבאר את עצמי במסרי. בהתחלה התבישתי לעשות זאת מאחר והערכתי שאני פונה לאדם עם עומק חשיבתי .עם הזמן נוכחתי לדעת שטעיתי. ופשוט חבל .אין לי כול כוונה להעליב בפנותי אילך .פשוט אני מאוכזב. וזאת ללא קשר לדעות פוליטיות . אף שלפעמים אני מוצא את עצמי בנושאים מסוימים באותו צד של המתרס. אכזבתי נובעת מחוסר תפיסתך את המציאות. ואתן לך דוגמא :באחד ממסרך טענתה שברק לא מסר דבר לפלסטינאים.לכאורה הדבר ניראה נכון אבל האמת רחוקה מאוד. כל סיכום שברק עשה בעל פה עם ערפאת ,ואם האמריקאים יחייב כל ממשלה .וזאת כעמדת פתיחה!!! כל נסיגה מעמדות אילו יקימו את כל העולם עלינו ויציגו אותנו כסרבני שלום . ואת הדבר הזה אתה פשוט לא מסוגל להבין.ואל תספר לי שאתה לקחתה את זה בחשבון.כל העניין הזה הוא עלבון לאנטליגנציה, איך שאתה מנסה להציג את הנושא, כאילו לא ניתן דבר .ניתן הרבה יותר מדבר .ואת העניין, הבנתך אינה משגת לצערי. ודבר החמור מכך, שאדם כמוך שרוצה למנוע מילחמה . בגלל כשל חשיבתי בהבנת התחיבויות בין לאומיות . יביא את המלחמה לפיתחנו גם אם זו לא היתה כונתו.אילה אם כוונתך לשתי מדינות לעם אחד לפלסטינאים.

hreuven2

New member
אין 2 ברירות

אתה כותב שבין הצןרך לשלוט בעם אחר לדראון עולם לבין האפשרות שיהיה שלום אני מעדיף שלום,ואני אומר שאין או ואו אלא שמדובר במהלכים שלובים מסובכים שצריך להיות בהם ו+ו ובכל מקרה להגן על האזרחים היהודיים בעדיפות עליונה

למעלה