לאלון

ענתלו

New member
לאלון

אני לא כותבת לך בתוך השירשור כדי לא לשבש לך את המהלך שאתה מוביל. יש לי כאן שאילתה למה להפריד בין פיקניק הבוגרים לפקניק הילדים? אני חושבת שזה צריך להיות יחד (כמו הפורום הזה ) וכל אחד כבר ימצא לו עם מי לדבר ועם מי להתחבר.

ענתלו

New member
אופס

אופס קראתי את התחלת השירשור שלך לפני שקראתי את השרשור הקודם.(אני רואה שהיו כבר חכמים לפני שהציעו. אני חושבת עדיין שאפשר שכולם יבואו כי לא צריך לארגן שום דבר חוץ משמיכה, אוכל נ"ג ,בע"ח למי שיש ומצב רוח טוב. אני בעד פיקניק המוני.(מנסיון לאמהות הפורום יש את המאכלים הכי שווים כדאי גם להזמין אותן)

ענתלו

New member
פיקניק המוני

אני כרגע בהפקה של אירגון יום פעילות לאלף איש. (אימל'ה) לכן מה שצריך זה לקבוע יום ,שעה מועד וציוד נדרש וכולם כבר יתכווננו אליו. סה"כ לכולנו יש מכנה משותף אז מה זה משנה אם זה ילד צעיר או מבוגר . נפתח מסורת שכל שנה יהיה פיקניק המוני שכזה באותו התאריך ולאט לאט זה יחלחל ואנשים ילמדו שבתאריך הזה יש יום פיקניק צליאקי.(לכל הפורומים באשר הם) נ.ב הארוע הזה הוא בלי שום קשר לארוע ילדים שמנסים להרים כאן בפורום (שיוזמתו ברוכה)

ענתלו

New member
לאלון- הצעה

הצעה אפשר לקבוע כל שנה ביום שבת הראשונה אחרי שבועות.בשעה 11.00 בבוקר/צהריים. יש להביא : - שמיכה /כסאות. -2 בקבוקי שתייה - צלחות וכוסות חד פעמיים ( 10 מכל דבר) - אוכל ג"ג בלבד -שולחן פלסטיק - משחקי נופש ופנאי -אפשר בע"ח ויאלה לחגיגה (נבקש מחברי הפורום שמי שיש לו כישרון במה או הפעלה קצת להזיז אותנו -כדוגמת אלפקה פקה בקפוארה-מה דעתך?)

CATS7

New member
קוראת מחשבות ???

בדיוק חשבתי על זה. למעשה חזרנו לנקודת ההתחלה של ארוע לצליאק. אך בשבוע שעבר הוצע ארוע (אופניים/מרוץ/ פיקניק) - למען העלאת המודעות וכו' פיקניק הילדים כבודו ואופיו נשארים וללא כל קשר, מי שמתאים לו שיעלה לסיפון. הארגון הראשוני הוא הקשה אח"כ המסורת רצה.

ענתלו

New member
זו לא הפעם הראשונה שאנו חושבות אותו דבר

ענתלו

New member
לאלון- מקום הפיקניק

בכוונה לא כתבתי מקום כי כל שנה נעשה את זה במקום אחר בארץ. מה אתם אומרים???

CATS7

New member
../images/Emo91.gif לאוכל

נזכרתי שלפני 20 שנה (הילד בן 24) הגננת ארגנה לכבוד יום האישה ערב לאמהות בלבד. על כל אמא היה להביא 2 דברי מזון לפי תאום מראש (כדי שלא יהיה 6 פשטידות תרד...) מלבד המרצים שהיו בארוע בעלי קשר מתאים לנשים בלבד, נפתח שולחן ענק (30 אמהות שלא בדיוק במצב דיאטטי...) עם כל טוב של סלטים, פשטידות, עוגות ואפילו מרק היה שם. מה שהיה יפה - נתבקשנו לשים שלט מעל כל מאכל עם שם הילד ולהכין 30 דפים עם המתכון שהיו מונחים בצמוד. ככה אם טעים לוקחים דף , רוצים הסבר נוסף - שואלים את אם הילד. לדעתי בפרט כאן זה יהיה נכון. במידה ואגיע אהיה מוכנה להשתתף בארגון השולחן. (תלוי בבגרויות)

ענתלו

New member
קבלי חיזוק חיובי

כרגיל מסכימה אתך. הרעיון של המתכונים נחמד מאד. נאמץ בחום

אל תכעסו

ביום העצמאות מצאתי את עצמי עם קבוצה של בני 35 וילדיהם, כועסת על החברה שהזמינה אותי ולא יידעה אותי בפרט ה"שולי" הזה וחברה נוספת בת גילנו שבאה עם בן זוגה חשה כמוני, זה היה לא מתאים והרגשנו חריגות ולא התחברנו. אני מאוד אוהבת ילדים קטנים אבל לפעמים עדיף להפריד. אני זוכרת איזה כיף היה במפגשים שהיו לפני 100 שנה בערך, היה מפגש של כמה חבר'ה במזה ומפגש בנות בפיצה סלסה (אז דווקא הייתה איתנו ילדה אחת...) ולפעמים כשהמפגש נהיה המוני מדי דברים מתפספסים... אז זה לא שאני לא רוצה לפגוש את חברי הפורום המבוגרים יותר ואת ילדיהם (אני לא אנטי מבוגרים ממני ואלון יעיד), פשוט נראה לי שיהיה יותר מתאים שלא לאחד בין מפגש המשפחות למפגש החברתי, אבל זו אני.

נועית7

New member
אבל בפירוש צויין שאין הכוונה לאיחוד אלא למפגש

שונה בלי קשר.

אבל דובר על מפגש מאוחד

זה מה שאני הבנתי מכמה הודעות בשרשור הזה, כולל של אלפקה יקירתי.

אלפקה תגיע למה שיהיה.

ואלפקה פתוחה לכל האפשרויות. אני מבינה איך הגישה הליברלית שלי עלולה לבלבל, אבל בשורה התחתונה אני נטולת דעות

ענתלו

New member
נרשמים לפיקניק אביב

נו אז מה נסגר? הולכים על פיקניק אביבי בשבת שאחרי שבועות? לכוווווווולם?? (בהנחה שיגיעו אנשים ממגוון גיליים וכך כל אחד ימצא את מקומו ,לילדים יש הורים בוגרים שגם איתם יכולה להיות שיחה נחמדה) מי שבעד ויגיע ירשם בשרשור הזה .התאריך יוצא 25.5.07 בשעה 11:00 . את המקום נקבע אח"כ.

למעלה