לאלוהים

• פותח הנושא AV80
  • פורסם בתאריך

AV80

New member
לאלוהים

היום סוף סוף הבנתי שעשיתי טעות. שפסלתי אנשים כמוני עם בעיות. והלכתי עם אנשים לא נכונים בחיים לא הרגשתי כל כך שונה כמו שהרגשתי עם האנשים הרגילים עד שבכח הייתי צריך להכניס את עצמי לשם לזייף את עצמי ודווקא שניגשו אליי בנות מהסוג שלי התנהגתי לא יפה ובמקום איתן הייתי עם בנות שעשו ממני פרפורה ולא רצו אותי פסלתי אנשים מהסוג שלי אני מקווה שתסלח לי שהתנהגתי בצורה מתנשאת לאנשים כמוני מקווה לתקן את עצמי ולאהוב אנשים כמוני וגם שתהיה לי חברה כמוני מקווה שסלחת

אנושית~

New member
טוב שמצאת לך ת,דרך

מאחלת לך אהבה שלמה בהצלחה

"האנשים הרגילים"../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

מה זאת אומרת האנשים הרגילים?!?!?!?! "בנות מהסוג שלי"?!?!! אנחנו לא פרות אתה יודע....כל אחד לעצמו הוא שונה... אל תתנסה לאף אחד אף פעם...גם אם אתה חושב שהוא מתנסה.... אתה תמצא מישהי....אבל (אני חושבת שכבר אמרתי לך...) ברגע תהיה שלם עם עצמך... ה"בעיות" שלך לא בהכרך חייבות להיות הגורם המפריע...הדרך חשיבה שלך... תחליט שה"בעיות" הם אילו שמחזקות אותנו ומראות לנו את דרך..ורק תלמד מהן ולא תשלול אותם תרגיש רק יותר טו עם עצמך.... נ.ב. אמר פעם מישהו: "לעולם לא יוצב לפניך מכשול שלא תוכל לגבור עליו"... יום נהדר..:)

....

....כל אחד לעצמו הוא שונה... -משפט דבילי..אני אפרש...:) אין דבר כזה כולם... אין דבר כזה הם ואנחנו... יש רק אני... לכל אחד יש חשיב שונה... יאללה אני כבר משעגת את עצמי..
אני חושבת שהבנו את הכוונה...:)

למעלה