לאלה

הצופה

New member
לאלה

האדם נולד לשכוח שכן איך היה ממשיך תמיד היה זוכר את אהוביו שהלכו לעולמם כל שכן היה זוכר את יום מותו הקרב ובא. אומרים עד שאדם אינו מרפה מהאבל הנשמה נשארת קשורה בין שני העולמות ולא מוצאת לה מנוח עד שמרפים ממנה לא לחינם נאמר כי לכל דבר יש עת גם ימי האבל נקצבים לשבעה ימים אלה הם ימי פרידה מהנשמה לפני המשך נסעה יודע כי קל לומר קשה לבצע אבל אפילו יש טיפת אמת בדברים (אני מאמין שכן) יש להניח לנשמה להשלים את מסעה גם לנשמתך מגיע מנוחה המשיכי הלאה אינך יודעת מה צופן לך העתיד לצערי בסרט אימה זה הייתי גם בדיוק בסרט כמו שלך. אבל החיים הם חזקים מוכרחים להמשיך. אל תבזבזי את אנרגית העצב לחינם תתעלי אותה לעבר החיים ולעבר הזקוקים. יודע כי איכזבתי אותך בימים האחרונים ומי אני שאייעץ לך. בכל זאת היי חזקה והניחי להולכים שלך הצופה

לצופה,

הדברים שכתבת...כל כך נכונים,כל כך יפים...ו... כל כך קשים ליישום... אבל אני עובדת על זה!!! אני חייבת... הנשמה כואבת,המח לא רוצה להרפות,לשכוח... אבל גם זה יגיע ככל הנראה... גם זה יהיה... ונכון שהיו דברים שאמרת/כתבת שזעזעו אותי... אבל עדיין שמורה לך פינה חמה בליבי. ושלא תעז להעלם...או ממני להיעלב. אוהבת אותך המוןןןןןןןןןןןן, אלת האהבה.

למעלה