לאלה שעוד ערים....

a_duck

New member
למה דווקא רוק?

יש גם מטאל ישראלי...מי שלא שומע רוק ישראלי זה לא אומר שהוא שומע רק לועזי...כמו שאמרתי יש גם מטאל ישראלי כמו להבות סיילם ערפל בלה בלה בלה...

שאלה...

אם בשבילך מטאל זה לא כמו רוק... למה אתה עוד כאן ולא הקמת פורום מטאל???

a_duck

New member
אמ...

קודם כל יש הבדל בין מטאל ורוק...וחוץ מזה זה פורום ``רוק`` לא רוק...זה אומר שזה קשור לכל סוגים מטאל פאנק בלה בלה בלה... ואיך מקימים פורום?

אפרת*

New member
יש למעלה בכתום

``תמיד רצית לשנות את העולם ולא ידעת איך נהל פורום בתפוז``, שם אתה יכול להגיד בקשה לנהל פורום.

taya

New member
אם יהיו לך המלצות רציניות,

ותדע לשכנע אותם שיבואו הרבה אנשים- סיכוי גבוה.

a_duck

New member
אמ...

איך אני אמור לשכנע אנשים שיבואו לפורום שלא קיים? וחוץ מזה איזה המלצות כבר יתנו לי...כל המנהלים שונאים אותי...

אפרת*

New member
יש אומנים טובים

כמו- אביב גפן, ברי סחרוף, היהודים, רוקפור, משינה [ז``ל], החברים של נטשה [ז``ל, ומתוכם- מיכה שטרית], איפה הילד [ז``ל], מוניקה סקס [הם טובים אבל יש יותר], כנסיית השכל [השירים ``הישנים`` יותר, האלבום האחרון שלהם נוראי], פורטיס... את דנה ברגר אני ממש לא אוהבת!

Teen spirit

New member
רוק ישראלי....

רוק ישראלי זה אחלה של מוזיקה! אין כמו רוק ישראלי (גם אפשר להבין כל מילה ומילה! (-:)

מיכל@

New member
אני מסכימה איתך מכל הלב

אביב גפן הוא הזמר הכי טוב שקיים בארץ הזאת!!!

a_duck

New member
ועוד משהו....

כשאת אומרת שהוא הכי טוב אל תשכחי להוסיף שאת חושבת ככה...כי מי את שתחליטי מי הכי טוב?

.R.

New member
מישהו יודע

מתי יוצא הדיסק השלישי של היהודים?

zambush

New member
אני לפעמים מתחבר לישראלי

בעיקר בנזין ויהודה פוליקר. גם רונית שחר באה בחשבון. אה ודנה ברגר זה פשוט פופ. לומדת לעוף... לפרוש כנפיים... שולם, ואחווה. איזה פופ.

למעלה