לאלה שמזדהים!

kawa1500

New member
לאלה שמזדהים!

האם נראה לציבור הרוכבים שמן הראוי לבצע רכיבת הזדהות עם הלוחמים האמריקאים-אנגלים בעיראק! אולי באירופה שכחו שאם היו מגלים "ביצים" אמתיות ב1936 אפשר היה למזער את נזקי "בעל השפם" הגרמני. הנטיה להמנע מ"רפואה מונעת" היא זו שהביאה על עולמנו אסונות אין ספור ובעיקר במאה האחרונה. תמימותם של שואפי החופש וחירות האדם באשר הם מנוצלת לא אחת על ידי רודנים למינהם (סטלין,מוסוליני,צאוצסקו,היטלר...רשימה חלקית בלבד....) נראה לי אל מול ההפגנות האנטי מלחמתיות (איפה היו כל אלה כשסדאם טחן על בסיס יומי את מרבית העם העראקי !!!)ראוי לצאת בשיירה עם דגלי ארה"ב ובריטניה ולהודות לחברה האלה שעושים במידה מסויימת את העבודה גם בשבילנו!!!! ולמי שחושב שהמלחמה הזו מיותרת, הודעה זו אין מטרתה (במפורש!!!) לפתוח דיון בנושא!!! פשוט להתעלם !

צהטין

New member
רעיון טוב

אני חושב שאתה צודק צריך לעשות רכיבת הזדהות ולהראות לכל היפה נפש שלא יודעים מי זה סאדם ויש גם כאלה שתומחים בזה

גיאג

New member
נראה לי שלפני "נסיעות הזדהות " עם

אמריקנים/ בריטים / אוסטרלים או כל אחד אחר , יש עוד כ- 100 סיבות ( לפחות ) לנסיעות הזדהות חשובות יותר הלא כן ? מעבר לכך , האמריקנים/ אנגלים וכו' לא נמצאים שם כדי לעשות לנו שום טובה , אז נא לדייק בעובדות בבקשה .

el presidente

New member
../images/Emo45.gif KAWA..מיתארגנת איזו קבוצה?

כי אפשר לעשות סיור שכזה..עם גידלונים של ארה"ב/ בריטניה.. אפילו לעשות איזה עצירה ליד אחד מבסיסי הפטריוט (..לכל מאויבים המאזינים..אין לי מושג איפה המיקום הגאוגרפי שלהם)..שבהם מוצבים חיילים מאותם ארצות.ולתמוך בהם.. אם יש רעיון כל שהוא....תעדכן.

the jango

New member
אוי ! נשיא!? ../images/Emo34.gif

חייל אמריקאי במיטה?!

M.Z

New member
רעיון מצויין , והמלחמה לא מיותרת

עבור בוש, אבל לפני זה אני חושב שאם רעיון כל כך הזדהותי יבוא קודם כל למען הזדהות עם חיילי צה"ל שנלחמים יום יום שעושים את העבודה בצורה מאוד לא מסויימת רק עבורנו.

el presidente

New member
MZ...מסתבר שזו בעיה..

מכיוון שג'אנגו (ואני מקווה שרק הוא שלחברוי לצוללת לא נידבקו הצרות אופקיו)..נגד תמיכה שכזאת.. לדעתו זה מראה על נטיות מיניות..כן..כך כנראה ניראת תמיכה בחילים שבדרך עקיפה יעזרו לילדיו לחיות במיזרח תיכון קצת יותר בטוח.. היתכן שג'אנגו לא היה חייל?...אני מניח שהוא כן היה..ושהיו היה הוא בטח היה שמח ליראות תמיכה מצד אזרחים על שירותו..במיוחד במצב כזה.. אני גם בעד זה..גם תמיכה בחילנו האמיצים שנימצאים ימים ולילות בשטחים..וגם בעד תמיכה בחילים האמריקאים/בריטים שמאשים את סוללות הפאטריוט בארצנו.. אז איפה משיגים דיגלונים של ארה"ב / בריטניה...ממ..ג'אנגו.אם היתה מדינה הייתי שם גם דגל שלך..

kawa1500

New member
הזדהות2../images/Emo45.gif

הסכמה כללית שיש נןשאים להזדהות בכל מקום ובכל תחום! אין נסיון לדרג חשיבות או לעריכת חשבון נפש או כל חשבון שהוא!!! פשוט וישר---- המלחמה היא כעת ועכשיו ובעיצומה ולמרות שבהחלט לא בשבילנו או בגללנו,כאזרחי העולם הזה שיש לארועים אלו גם השפעה על חייהם (מעבר להבעת דעה אקדמית) מציע לעשות סיבוב ססגוני (אולי גם חשיפה תקשורתית... מה עם המועדון???) להראות כי יש גם מי שחושב שראוי להכות בטרור ובמטפחיו שעה אחת קודם (אז מה אם האסימון נפל להם רק עכשיו, העקר שהבינו סוף-סוף). אפשר אולי בשבת הקרובה ? סיבוב שיהיה בו משהו מן האמירה "בשטח" ולא רק רטינה מרמת הכורסא. כמובן שאם דעת הכלל אינה נוחה מכך, אין חובה או כורח.

ofnik

New member
חשבתי על זה קצת-וגם על התגובות

השוללות שעלו פה- ולבסוף הגעתי למסקנה שאכן זה רעיון טוב ולגיטימי- אין שום קשר לזה שיש עוד דברים להזדהות איתם- כרגע זה הנושא שהכי חם בכל העולם-ואני מאמין שלכולנו במידה זו או אחרת יש תחושות הזדהות עם החיילים והשבויים כמו גם הכרת תודה לעבודה שהם עושים שתוצאותיה יועילו גם לנו-ואולי בעיקר לנו. אני מבקש לא להתחיל דיון פוליטי של צודק או לא-בעד או נגד אלא לספק הזדמנות להבעת הזדהות עם שתי מדינות שהן ידיות גדולות של ישראל בשעת מבחן- עם החיילים והמשפחות-השבויים והחללים. הדרך הטובה ביותר לדעתי- לחבור לטוביה -ולארגן רכיבה קבוצתית באישור- בצהרי שישי לאורך רח' הירקון- בין שגרירות בריטניה לשגרירות ארה"ב. אשמח לשמוע תגובות ענייניות

schuy

New member
רעיון מעולה-

אשמח לסוע עם הקאיה שלי מאחורי כולם

ofnik

New member
יש אוקיי מטוביה לגבי רכיבת הזדהות

עם ארה"ב בריטניה ואוסטרליה שתעבור ברח הירקון בין השגרירויות מדובר על שישי בצהריים בעוד שבועיים פרטים סופיים ינתנו בקרוב. עם זאת-אני לא רואה סיבה שלא לעשות מזשהו בשישי הזה צריךרק לראות אם יש מספיק הענות ואז אולי נעשה 2 רכיבות לגבי רכיבה לסוללות-נראה לכם לעשות כזה דבר בלי ארגון ותאום מראש? מישהו צריך לקחת על עצמו את התאום עם הצבא/משטרה-אחרת -שכחו מזה.

el presidente

New member
לדעתי...לא חובה לערב את המועדון

בנושא הזה...עם הכל הכבוד.. עדיף לינסוע לסוללות מאשר לשגרריות..(צריך לתמוך בלוחמים באש מאשר לתמוך בלוחמים במילים).. פשוט לעשות טיול..(קצת יותר גדול מהרגיל) לכיוון אחת הסוללות... ועוד שבועים....!?!?...עד אז אלוהים גדול..

יוסי®

New member
בתור מילואימניק לעת מצוא של

דובר צה"ל אני חושב שאפשר לעשות זאת... אבל קשה לי להאמין שאפשר יהיה לארגן זאת לשישי הזה, וזאת מכיוון שמחר לא יהיה לי זמן לטפל בזה... אם כי, מיום ראשון שבוע הבא ניתן יהיה לנסות לארגן זאת. ביח' דו"צ יש מדור שניקרא מדור סיוע (חלק מענף קשרי ציבור) שבעזרתם יהיה אפשרי לקבל את האישורים המתאימים.

יוסי®

New member
חוץ מזה, אם לא דרכם אז אני מכיר

קצינה במפקדת הנ"מ שאוכל להעזר בה, אני משער...

kawa1500

New member
בעיה אישית...../images/Emo5.gif

האופנוע שלי ב"שיפוץ סטרוקטוראלי קל" ויהיה מוכן רק ביום שישי בצהרים. ברכותי לכל הרוכבים בשישי זה. אולי מאידך ניתן יהיה להפגש במפגש הגדול בשבת ולהתארגן "חצי-ספונטאני" לנסיעה (שגרירות...סוללה...מה שבא...ברוך הבא!!!)

למעלה