לאלה שהיפסידו !!!!!!! היי אנשים במיוחד לאלא שהיפסידו את מבנה מוח האישה הינה הוא לפניכם ברי סחרוף 24
ב ברי סחרוף 24 New member 1/11/00 #1 לאלה שהיפסידו !!!!!!! היי אנשים במיוחד לאלא שהיפסידו את מבנה מוח האישה הינה הוא לפניכם ברי סחרוף 24
נ נטלי 18 New member 1/11/00 #2 כבר הגבתי ואגיב שוב... ברי לנו לפחות יש עוד משהו בראש חוץ מכדורגל וזינ....
ב בבר New member 2/11/00 #3 לברי סחרוף 24 ד - ח - ו - ף!!!!!!!!!! ברי תתקשר אליי זה בקשר להיום אני צריכה לדעת מה קורה בתודה מראש עינב ואני אגב לא אוהבת טלנובלות אפילו שונאת אפשר להגיד
לברי סחרוף 24 ד - ח - ו - ף!!!!!!!!!! ברי תתקשר אליי זה בקשר להיום אני צריכה לדעת מה קורה בתודה מראש עינב ואני אגב לא אוהבת טלנובלות אפילו שונאת אפשר להגיד
ב בבר New member 2/11/00 #4 לברי סחרוף 24 ד - ח - ו - ף!!!!!!!!!! ברי תתקשר אליי זה בקשר להיום אני צריכה לדעת מה קורה בתודה מראש עינב ואני אגב לא אוהבת טלנובלות אפילו שונאת אפשר להגיד
לברי סחרוף 24 ד - ח - ו - ף!!!!!!!!!! ברי תתקשר אליי זה בקשר להיום אני צריכה לדעת מה קורה בתודה מראש עינב ואני אגב לא אוהבת טלנובלות אפילו שונאת אפשר להגיד