לאלה ודנה...

לאלה ודנה...

יא פושעות! שוב השתלטתם על הפורום? למה לא חיכיתם לי?! :> מה שלומכם? בדיוק קמתי משינה... מרוב שעמום ישנתי מ- 1 וחצי עד עכשיו :>

דנה!

New member
למיכלי לי לי לי לי

הכל טוב מה איתך ישנונית?! אני מקווה שאת מכינה לי את ההפתעה שאני יודעת עליה... אהה אופס אני לא יודעת עליה.. שששש... לא לגלות לי P:

לדנננננה נה נה נה :>

הנה ריעננתי ומצאתי! :>>> נחמדדד.. איתי הכל אחלה... :> כן אני מתכוננת להפתעה שלך! לא להביא לך! חחחחחחחח תסתמי את הפה שלך עם זה יא פושעת את לא יודעת כלום... :>
הנה כפרה עלייך יש פה הרבה בלונים!! :> קבלי אותם!

-אלה-

New member
הייי מיכלייי סוףסוף...

מה המצב???
מקווה שהייתה לך שינה טובה...

אלללה

מותק, מצטערת על ההתעלמות לא שמתי לב.. :> איתי הכל אחלה מה איתך בובה? הייתה לי שינה טובה איך לא תהיה... איזה חלומות היו לי ! חחחחח סתםםם! :>

Superdror

New member
אני חייב לדנה רק בלון אחד וחיבוק !

ככה סגרנו בינינו :)

חחחחחחחח..

דנה הכריחה אותנו לקנות לה בלונים ליומהולדת... אבל ששששש.. היא לא יודעת זה הפתעה! אנחנו נפתיע אותה בזה שלא נביא לה בלונים! כי עכשיו זה כבר לא הפתעה כי היא מחכה לזה אז נפתיע ולא נביא! נכון אלה? :>

-אלה-

New member
מיכל תסתכלי למעלה בצד שמאל..

כתבתי לך מסר דרך תפוז מסרים...

אלה!

חחחחחחחחחחח איזה טיפשה אני לא חשבתץי להסתכל למעלה בצד שמאל במסך של המחשב!!!! חחחחחח הסתכלתי החוצה ויש את החלון שלי אמרתי בטח תקפצי לי משם! :>

Superdror

New member
לא......

היא לא הכריחה אותי לקנות לה מתנה וזה.... :) ומיכלי, תביאו לה בלונים אני גם אמור להביא לה אחד ועכשיו שי לי עוד הודעה אחת להגיב אליה ואז אני עף מפה .... לטיול! אבל לא באוטודרור, צריך לחזור קצת לכושר וזה, הולכים ברגל:>

חחחחח

נחשוב עליה כבר... ששששש.. לא מפרסמים שאלות כאלה בפורומים זה אמור להיות הפתעה! :> תביא לה גם אתה הרבה בלונים לא רק אחד! היא תשמח! :> תהנה ללכת ברגל!

למעלה