לאכול אותה!!!

DarkSider

New member
לאכול אותה!!!

אני יודע שאני לא קשור... אבל אחחחח לאכול אותה!!! גיליתי שאני מאוהב בה! תגובות אם בא לכם... אין, אני נמס כשאני מסתכל על התמונה שוב ושוב...

Im The Sun

New member
תהרגו אותי אני לא אוהב את ../images/Emo42.gif

אנג'לינה בתמונות מפעם, התמונות של היום הרבה יותר טובות... זאת למשל הרבה יותר טובה לדעתי מהתמונה עם הדם בפה

לונה..

New member
תכלס

אבל זה לא קשור לתמונות של פעם או של היום, התמונה עם הדם פשוט פחות יפה
ואנג'י יפה תמיד

Im The Sun

New member
אני אוהב כמעט כל תמונה../images/Emo42.gif

של אנג'לינה שהיא עם שיער מפוזר (עדיף ארוךךךךךךך
)

לונה..

New member
חחח 'תה קולט איך אני עוקבת אחריך../images/Emo6.gif

ארוך קצר, סיים שיט. לבן אדם שהוא יפה באמת הכל יתאים. כמובן שיש פחות ויש יותר, אבל תכלס, הכל יתאים. טוב, אני אשתוק

לונה..

New member
בעצם איזה משפט מטומטם אמרתי

אני יפה באמת ולא הכל מתאים לי
חחחח סתם תכלס זה באמת היה משפט מטומטם. סליחה. הפואנטה היא שלאנג'לינה הכל מתאים וזהו. עכשיו הבנתי למה בהודעה הקודמת חשתי צורך לשתוק

Im The Sun

New member
קצר../images/Emo5.gif../images/Emo42.gif

צריך להוציא חוק נגד שיער קצר לנשים
סתם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יש מלא בנות שיפה להן שיער קצר אני פשוט מעדיף יותר אישה עם שיער ארוך מפוזר או קוקו
קחו למשל את אליסה מילאנו, היה לאישה שיער ארוך והיא הייתה כל כך יפה ועכשיו היא הרסההההה את כל היופי שלה שהיא הסתפרה קצוץ

לונה..

New member
אליסה מילאנו תמיד יפה ../images/Emo99.gif

צודק שבאמת הקצר פחות מתאים לה, אבל היא עדיין יפה, יש לה פנים מדהימות וגוף.. אממ.. טוב, לא נדון בכך לעת עתה
בכל מקרה, קח לדוגמה את וינונה ריידר, או נטלי אימברוליה בתקופה של torn ו-smoke והכל.. מדהימה. קצוץ זה יפה. וואי גם לדמי מור

Ma E

New member
GOD../images/Emo70.gif

וינונההההההההה
נטלי אימברוליהההה בסמוקקקקק גררררררררררררררררררררררררררררררררררר ודמי מור בגיי אין ג'יי אהההההההההההההההההה רק בגלל הסרט הזה עשיתי גלח
אני כבר שנה עם שיער קצר.. חהחהחהחהח איזה כיף זה
גם לדעתי יפה לאנג'לינה גלח והבטחה שלי שהיא תעשה עוד מעט גלח.. על מה שאתם רוצים

לונה..

New member
לעע

כשהיא היתה יותר צעירה היה מצב עכשיו אני לא מאמינה שהיא תעשה גלח, אלא אם זה למען תפקיד ואנ'לא מאמינה שיתנו לה תפקיד לעשות בשבילו גלח אלא אם היא תשחק חולת סרטן בסרט קורע לב או משו בסגנון...

S m e l l y Cat

New member
וינונננננההההההההההה../images/Emo108.gif

*סליחה אני לא קשורה. אני אעלם עכשיו*

לונה..

New member
תכלס

אבל זה לא קשור לתמונות של פעם או של היום, התמונה עם הדם פשוט פחות יפה
ואנג'י יפה תמיד

Im The Sun

New member
אם כבר ערסים...../images/Emo42.gif