לאי . וי. אפיות

Blue velvet

New member
לכל מקום החסרונות שלו, אבל

שתדעי שבכולם יש אנשים חטטנים ורכלנים. בסביבה שלי במקום העבודה יש בעיקר נשים, והן לא חפות מזה כלל. אצלי, לפחות, למדו שלא שואלים שאלות מיותרות, כיוון שגם אני מעמידה במקום. לפעמים גם אני מופתעת מפנייה פתאומית. למשל, פעם שאלה אותי מישהי (שהייתה אז חדשה) אם איננו רוצים ילדים. הייתי כל כך מבולבלת, שלא הספקתי לענות באגרסיביות הראויה, ואמרתי שכולם רוצים, אבל לכל אחד העניינים שלו. היא הפטירה: "הבנתי". (הבינה מה? שיש לנו בעיות? שאנחנו טרודים בנושאים אחרים מכדי לתת את הדעת על כך?) מכל מקום, היא כבר לא שואלת כלום. אני חושדת שגם לה יש בעיות בנושא, כיוון שהיא אוהבת מאוד ילדים, ויש לה רק ילדה אחת גדולה. האמת, שהיא בחורה עדינה למדי, וגם סגורה, כך שיש אצלה סתירה בין המופנמות לנטייה לחקור בנושאים אלה. את חברתי הרווקה, למשל, היא שאלה בהתחלה אם היא נשואה, וכשנענתה בשלילה, חקרה אם יש לה חבר... וזו עוד אחת היותר סימפטיות מבין החקרנים... אני מאחלת לך הצלחה בטיפול הזה, והלוואי שבאמת לא תצטרכי עוד.

hyb

New member
סחתיין על התשובה

טוב שאת יודעת להעמיד אותם במקום כי אני רק אחרי חצי שעה נזכרת מה היה כדאי להגיד. נראה לי שהתמודדת מצוין.... תשלחי לי קצת אבקת התמודדות..... בטוחה שתקבלי מתנה יפה מהאיש.

בולה101

New member
המוטו שלי לשבוע - ברוך שעשני אשה

ולא
שיהיה שבוע טוב לכולם

דנה אא

New member
תודה TWEETY

אני לוקחת מאיכילוב. כפי שציינת , הם אכן לוקחים יותר יקר למי שמוציאה החוצה. ועד עכשיו הייתי צריכה להביא טופס 17 על כל הזרעה. אם מישהי יודעת- אם אצטרך ואעשה את הIVF באיכילוב- האם המחיר ישאר 280 ?

דנה אא

New member
וגם תודה לעמית

וחשבתי שיש גם איזה שהן תרופות של תמיכה לאחר השבת העוברים. האם אני טועה? ואם את יכולה קצת יותר לפרט על דיכוי המצברוח. אחרי הטראומה של האיקקלומין אני חוששת מכל תרופה לא מוכרת. ( וגם , כמובן, תודה לפונג על הכתבה )

דנה אא

New member
קליאו עם האיקקלומין

הרגשתי זוועה, זוועה , זוועה. עינויים. לקחתי בס"ה יומיים, כל יום שני כדורים ואני מניחה שאם הייתי לוקחת עוד יום הייתי מגיעה לאשפוז בבית חולים. אז הזריקות של גונל וכוריגון זה ממש לא נורא. שתדעו אילו שפוחדות מזריקות

Carmit217

New member
מתפרצת לדלת פתוחה שכמותי....

דנה, תראי ההשפעה של התרופות/זריקות/הורמונים האלה מאוד אנדיבידואלית. לי למשל איקקלומין לא עשה כלום למצב הרוח, לעומת זאת בתקופת ימי הזרקת המנוגון הייתי עצבנית בהיסטריה. אני עדיין מאמינה שזה פסיכולוגי, כי נורא ריחמתי על עצמי שאני צריכה לפתוח מעבדה בכל מקום שאני נמצאת בו, לערבב, להזריק, והכל בסתר באיזה שרותים ציבוריים.... החודש אני לקראת ivf, כנראה שמחר אתחיל גונלF, נראה מה זה יעשה לי..... לגבי תרומות זרע - אין לי מושג. אני בכלל צפונית, והלכתי לבית חולים שבו נמצא הרופא שלי. ככה בחרנו מחלקה. שישיה המון בהצלחה

עמית@

New member
נכון- אחרי ההחזרה מוסיפים תמיכת

פרוגסטרון בצורת נרות וגינליים או ג'ל (חדש) באייכלוב בד"כ נותנים את הנרות (אוטרוגסטן) הדיכוי הוא לא תרופה אחת, אלא קשת של תרופות שמטרתם היא לדכא את המערכת ההומונלית הטבעית ולמנוע ביוץ לא מבוקר ולנסות לעשות את צמיחת הזקיקים אחידה, יש דיכויים הניתנים לפני המחזור, ויש כאלו הניתנים יום יום, או רק לקראת הביוץ- הכל תלוי בפ]רוטוקול שייקבע לך. האמת? מכל ארסנל תרופות הפריון שלקחתי, האיקקלומין משום מה היתה המגעילה בכולם (אולי כי היא היחידה שמשפיעה ישירות על המוח? והשאר מגיעות ישר לשחלות? לא יודעת..)

אנה מ

New member
דנה, על עלויות שונות של תרומת זרע'

השוואה בין בתי החולים השונים והמחירים שהם דורשים, תוכלי למצוא בפורום "חד הוריות מבחירה". במאמרים שם - מוצגת טבלה של השוואה. בהצלחה בפרוייקט ...

TWEETY =^.^=

New member
נכון, זו טבלה שאני הכנתי בזמנו

והיא מייצגת כמעט את כל בתי החולים בארץ.

למעלה