לאי . וי. אפיות

דנה אא

New member
לאי . וי. אפיות

אם החודש זה לא ילך , אני מצטרפת אליכן. אז כמה שאלות: א. איך בוחרים בית חולים? האם יש הבדל בין בתי החולים השונים והאם יש מומלץ? אם מישהי מוכנה לספר איפה עשתה את זה ואם עבר בסדר. ג. האם יש תופעות לוואי יחודיות לתרופות של IVF (לא גונל וכוריגון , שאותם אני מכירה והם לא נוראיים כל כך). ב. לאילו שמטופלות בזרע תורם- עד עכשיו זה עלה לי 280 שקל, כי קיבלתי טופסי 17. כמה הזרע אמור לעלות לי עכשיו? אני שואלת כי אני יודעת שאילו שלוקחות זרע בתרמוס לרמת מרפא משלמות יותר. האם יש הבדל בין קופות החולים השונות? איך מעבירים אותו לבי"ח? האם צריך תרמוס גם כשזה באותו בית חולים? אמנם , אולי שאלות טכניות , אבל תשובה עליהן תעזור לי להוריד לחץ , כי גם ככה הרעיון של שאיבת הביציות וכמויות התרופות אינו משובב נפש.

עמית@

New member
התרופות הן אותן תרופות+ דיכוי.

שכשמו כן הוא, מדכא
את המערכת ההורמונלית וגם את מצב הרוח, אבל כאמור- לא מחייב. אני בחרתי בית חולים לפי הרופא שלי והנוחות הפיזית (קרבה לבית ולעבודה) הזרע עולה אותו דבר, אם את לוקחת אותו מבנק הזרע של בית החולים בו את מטוםלת. הלוואי ולא תאלצי לברר את כל אלו על בשרך.

TWEETY =^.^=

New member
מחירי הזרע משתנים מבי"ח אחד לשני

אם זה עולה לך 280, אז את לוקחת מאסף הרופא נכון
טופס 17 אגב, לא מוזיל את עלות הזרע, אלא חוסך את דמי ההרשמה של הפעם הראשונה באותו בית החולים.לכן יש צורך רק פעם אחת בטופס 17 לאורך כל הדרך וכל עוד את לוקחת מאותו בנק הזרע ולא משנה בנק. רק איכלוב או בלינסון (סליחה על זליגת הזכרון
), לוקחים על מנת זרע יותר יקר למי שמוציאה החוצה ובעצם אינה מטופלת אצלהם. בכל שאר הבנקים המחיר הוא זהה למטופלות במקום ולרוכשות בלבד. מחיר הזרע משתנה מבנק לבנק והוא נע בין 280-460 העברת הזרע ממקום למקום נעשת אך ורק בעזרת טרמוס הממולא עם חנקן נוזלי על מנת לשמור על הזרע בטמפרטורת ההקפאה. בהצלחה

TWEETY =^.^=

New member
כנראה ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

והם לא רק יקרים אלו, הם גם מאוד לא סימפטים - ושוב זה או בלינסון או איכלוב, אני תמיד מתבלבלת בינהם, סימן ההיכר זה אופו שנימצא דר' יאבץ שהוא גם מנהל את המעבדה וממש לא נחמדי.

פּוֹנְג

New member
אולי זה איכילוב, כי שם הרי כל

המסמכים של התורמים חשופים לכל דורש. (לא, אני לא אתחיל לחפש את הכתבה על הפשלה הזו
)

TWEETY =^.^=

New member
../images/Emo12.gifביאמת../images/Emo35.gif

ומה הייתה אפילו כתבה על זה? שיוווו,,,טופ טופ לא עכשיו, אבל פליז מתי שהו, תשלחי לי את הכתבה בבקשה בבקשה בבקשה

TWEETY =^.^=

New member
YYY ממש נורא, אני מניחה שמפרסום

הכתבה הגיעו פחות תורמים לביה"ח הזה. וזו כתבה דנדשה מחודש שעבר, ראבאק איזה מחדל מפחיד. מעניין אם משו שונה בעקבות כך. אני יודעת שישנם בנקי זרע ששומרים על החומר הזה בכספת ואחת לכמה שנים משמדים חומר ישן - מה שגם כן נורא בעיני, כי צריך שיהיה איזה שהו אסמכתא אופו שהו. טופ לומשנה, הנושא הזה לא כל כך מתאים לפורום הזה.
תודה פונג

בולה101

New member
../images/Emo32.gif סליחה על ההתפרצות

אבל חייבת לשתף אתכן החוויה מאד לא נעימה שהיתה לי אתמול בעבודה. בזמן שהודעתי לאחראי שלי על מהלך ההעדרויות הצפויות שלי העתידיות (U.S , בדיקות דם ותאריך משוער של שאיבה והחזרה - כמובן שלא פירטתי לו) נכח במקום שותף לצצות ואמר בהומור המפגר שלו ואני מצטטת:: "מה הבעיה בואי אלי ותוך שעתיים אני עושה לך ילד" באותו רגע פשוט בלעתי את הלשון אבל שנייה אחרי עניתי לו שאני מעדיפה את הילדים שלי בלונדינים עם עיניים כחולות ועם רמת אינטיליגנציה ואי קיו גבוהים משלו. אציין שבמקום העבודה שלי(כוחות הבטחון) מריחים את הנאד לפני שמפליצים. האם עלי להתלונן??? העם זו הטרדה מינית??? גם ככה אני מרגישה כל פעם לא נעים אחרי שאני חוזרת מבדיקות וכששואלים אותי "איך את מרגישה?? הכל בסדר???? " מה אני אגיד לכן ממש שותפות לגורלי. אבל כשאני נעדרת ויש איזה בעיית כוח אדם אז אני שומעת את הרינונים הרשעיים מצידם. אני שדי מבועסת מהעיניין

Big Mama 1

New member
בולה מותק,../images/Emo6.gif

עם תשובה כזאת, נראה לי שהוא יעמוד בפינה במשך שבוע!!!!! יש בך חוזק נפשי וחוסן בשביל כל הפורום, ומי שיחסר לו שיבוא אלי. שלוש מילים יש לי אלייך : תתעלמי, תתעלמי ו תתעלמי. אם את מגובה מבחינת הממונים שלך, שכולם יקפצו. אוהבתותך סוף שבוע רגוע

נרי כ

New member
תשובה מצוינת, בולה ../images/Emo45.gif

לי תמיד התשובות באות מאוחר מדי. תהני מהאמפתיה ואל תשמעי את הרינונים. יש לי היכרות קרובה עם אותם כוחות, ואני יודעת שענייני פיריון (כמו כל ענייני גבריות) יושבים להם על מקום מאוד רגיש, בכל המובנים, גם מבחינת האמפתיה וגם מבחינת ההשלכות האחרות. הכל שם קשור לגבריות וכוח, וזאת היתה הזדמנות מצוינת שחברך לצוות מצא כדי לנסות לצבור עליך נקודות כוח, אבל את הבאת לו בהפוכה. סחתיין עליך, אחותי. תורישי לי קצת אסרטיביות פלוס שנינות בזמן ובמקום המתאימים.

פּוֹנְג

New member
וואו וואי וואי איזה בן@^*&*נה הוא.

אני לא יודעת מה אני הייתי עושה. קרוב לוודאי שלא הייתה לי תשובה טובה כמו שלך בשליפה שכזו. מה שכן, הייתי רומזת לו שהוא על הכוונת אצלך ושכדאי לו שלא תשמעי שהוא רומז רמיזות כאלו לא לך ולא בכלל.... כן - איומים
שלא נדבר על כמה בורות מוסתרת בתוך המשפט הזה...

Blue velvet

New member
ענית טוב,

ואני מציעה גם להוסיף התעלמות מוחלטת ממנו. יצורים וולגריים שכאלה אינם ראויים למבט. בכל אופן, כמוהו, לצערנו, רווחים ורווחות (חלאות יש בקרב שני המינים) לאו דווקא בעיסוק מסוים, אלא בכל מקום עבודה, בווריאציה זו או אחרת. המלצה לכולן: אל תספרו דבר על הטיפולים במקום העבודה, והימנעו מלדבר על כך בטלפון כשאינכן נמצאות לבד בחדר סגור. דרך, אגב, מה בסוף החלטת לגבי המשך הטיפולים הפרטיים?

Blue velvet

New member
שכחתי משהו:

לא כדאי להתלונן. זה יפנה אלייך תשומת לב מיותרת, ואף יחשוף את העובדה שאת בטיפולים. לדעתי, התשובה שלך מספיקה לצורך העניין. אם בכל זאת הדבר יישנה, מה שלא נראה לי, פני לממונה עליו, תוך הדגשה שעצם ההערות הוולגריות והחדירה לפרטיות שלך הן חוצפה והטרדה.

בולה101

New member
אכן שווה להתעלם מ ../images/Emo150.gif כזה

העניין הוא שבמקום עבודתי (הכחולים) קשה מאד לשמור על סודיות המערכת היא היררכית וכשאת פונה לק. כ"א בראיון מנהל אז המזכירה יודעת והחברה של המזכירה והחברה והחבר של........ וגם רופא היחידה מעודכן והאחות והמזכירה והחברה של ...... כמה שלא אדבר על זה הם מביאים לי בהפוכה. בתהליך ההזרעות די התעלמתי מהשאלות והרכילויות שמאחורי גבי אבל עכשין כנראה שאני יותר רגישה לתהליך ההפריה שזה הטופ מבחינתי. בתקופה האחרונה התחלתי לפתח עור של פיל אבל לפעמים גם דרכו הם מצליחים לחדור. וכשאני אומרת הם אני מתכוונת לזכרים שבינהם. אני חושבת שהתעלמות והעמדה במקום בצורה הכי אגרסיבית זו תהיה דרכי מעתה לכל אותם גברברים בעלי האגו המנופח. ויש הרכה כאלו במקום עבודתי. לגבי הטיפולים הפרטיים החלטתי בהמלצת חבר משפחה שעובד ביחידת IVF באיכילוב שאת הטיפול הראשון לפחות לא שווה לעשות פרטי- מהבלתי מוסברות- ובתקווה ואופטימיות שזו הפעם הראשונה והאחרונה.

צאו לי מה..ואגינה(!)

בולינקה יפתי זו באמת דילמה האם לשתף ועד כמה... (בהנחה שאם ה"ראש" יודע...אז איכשהו הדבר מודלף בהדרגה לכולם, מה גם שכל מי שלא יודע עסוק לעיתים בספקולציות "אכזריות" שהאמת הפשוטה עדיפה עליהן פי כמה). אני החלטתי לספר באופן כללי שאני בטיפולים, אם כי אני ממש מקפידה לשים גבולות ברורים לגבי ההתעסקות בנושא, מתן עצות והצעות יעול, זריקת הלצות או כל דבר אחר שישתמע כ..."חדירה לואגינה...סליחה לפרטיות שלי! השבוע ישבתי במשרד עם אחת המחנכות שלי ונכנסה היועצת לשאול אותי דבר מה... עניתי לה שזה לא המקום והזמן להחליט ובטח לא על רגל אחת... תגובתה היתה "אוי, אני נורא מצטערת שככך התפרצתי, במיוחד כשאת נראית כאילו את במקום אחר"... סליחה? (שאלתי בכעס, וכאן ממש הרגשתי איך בליל ההורמונים בדמי מפעפע לכיוון המוח) תיכף העמדתי אותה על מקומה, על חוסר הרגישות והשימוש שעשתה באינפורמציה שהיא יודעת (בעקיפין, כמובן) הסיפור הנ"ל מלמד: 1. שגם בנות המין היפה, הרגיש והסימפטי עלולות לזרוק הערות לא במקום ולפגוע (כמובן, מתוך אמפתיה וכוונות טובות...) 2. צריך לפתח עור של פיל, ויחד עם זאת לדאוג שהנושא לא יהווה נושא להתבדחויות או הצעות מגונות (!). כמו שכבר הספקתי להכיר את אדם ארטיבי ויודע לעמוד על שלו. 3. להיות חכמה ולא צודקת בעניין הספציפי: לשמור את האנרגיות לדברים החשובים באמת כרגע, בלי דראמות מיותרות שיהפכו את הנושא ל"ISSUE" ולנושא שיחה מדובר. 4. כשתהיי בהריון יהיה לך מספיק זמן כדי לחשוב איך את מחזירה לכל השובינסטיים החזירים האלה שלצערי פוגשים אותם בכל מקום בסיטואציות שונות! מקווה שעזרתי במשהו! שרון ~שסקרנית לשמוע מה הבעלול הביא מהדיוטי פרי~

בולה101

New member
הפתעה../images/Emo77.gif

הוי שרוני. לפעמים גם אני מרגישה שנכנסים לי לרחם. לפעמים אני מרגישה צורך להתנצל עד כדי שאני נסחפת מעט ומספרת על אופי הטיפול - רק לבנות כמובן. מהיום אני אשתדל לצמצם כמה שיותר. לגבי הבעלול : לא יודעת. נוסעת לשדה ב 19.00 . ובהקשר לשירשור שהיה בקשר למקומות הזרקה משונים.... אני צריכה להזריק ב 19.00 .........חשבת על זה
סתאאאאאאאאם . תיכף מזריקה ויוצאת להחזיר את הבעלול שכבר הבטיח המון הפתעות... אז שיהיה שבוע מצויין לכולנו ופורה. עכשיו טו בשבט עונת הנטיעות.......

למעלה